|
|

|
|
| _____________________________ |
|
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
|
Amazonun LOTR dizisinin ardından bu oyuna da 2022'de görsel bir güncelleme gelecekmiş. Ayrıca Amazon Çinli Athlon Games ile birlikte yeni biri LOTR MMO yapıyor, 2022'nin son çeyreğinde açık beta çıkacakmış. kaynak: https://www.pcgamer.com/amazons-lord-of-the-rings-mmo-likely-coming-in-2022// |
| _____________________________ |
|
Oyun iptal oldu hocam. |
|
|
yeni başladım, bazı sorularım var; kamera mouse olayını standart oyunlardaki gibi yapamıyor muyuz? kamerayı mouse ile döndürmek istiyorum görev takibi çok zor, waypoint diye bir eklenti indirdim ama o da çalışmadı oyunda hızlı koşma yok mu? yürüme ve koşma var ama çok yavaş, hediye gelen at bile çok yavaş harita vs için grafik düzeltmesi yaması falan var mı? |
|
1 - 2 Yıl içerisinde grafik motoru değişip güncel grafiklere kavuşacak oyun onun dışında bir grafik düzeltmesi yok, hızlı koşmak için hunterlerda skill var sadece |
|
|
Grafik motorunun değişeceği bilgisini nereden aldınız acaba? Benim bildiğim böyle bir plan yok. Ben oyunu son level'a ulaşmak için değil sakin sakin keyif alarak oynamaya çalışan gruptayım. Hızlı koşmak için hunter'da skill var, atlar içinse mağazadan journeyman ve üzeri skiller lotro puanlar ile alınabiliyor. |
|
EG7 devlerinin tw yayınında bundan bahsettiği klipte var(bulamadım) belirli bir tarih yok şuan ama en geç 2022 olarak bekleniyor.Bahsettiğim klip ise SSG nin EG7 tarafından satın alınmasından sonra olmuştu |
|
Grafik yenileme gibi bir durum yok. Sadece yatırımcıların (investors) yıllık sunumunda grafiklerin iyileştirilmesine yönelik bir öneride bulunulmuş. SSG'nin şuan bunu yapacak gücü zaten yok. Resmi forumlarda da konusuldu herhangi bir doğrulama da gelmedi. |
|
|
Ben oynuyorum. Euphemos.09 ismim orda şu yeni update çok canımı sıktı.Canım 10000 civarıydı. Yeni update 37 ile herkesin canı azaltmışlar. Bir Vip lerin canı fazla yani emek harcayanlar için bu çok kötü bir şey .ben 390 saat oynadım bu oyunu ama bu yeni update çok tuhaf geldi. |
|