Şimdi Ara

LoL'ün kötü bir oyun olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Örneğin Battlefield'de bile 30 adamı sniperle kafadan vur altın kanas kazan diyor bir hedef koyuyor.
    LoL'de öl diril git minyon kes adamı kes ya da öl tamam bu normal
    ama bazen 30 kill alıyorsun adam afk kalıyor kaybediyorsun
    bazen afk kalıyorsun maçı kazanıyorsun.

adalet ve kişisel beceride yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

KOREAN ADC 
    삼성갤럭시
    *High Elo AD Rehberi*
    I'm the greatest, everyone else is just trash.
  • Amaç oyunda belirli bir seviye gelme (Gold, Plat, Dia, Master)
    Hedef ise oynadığın oyunu becerin ile kazanma.
    Adelet başkasından beklemeyeceksin kendin uygulayacaksın. Bunun içinde kişisel becerini geliştirmen lazım.

Çok eski bir oyun!..
    14 yıl önce açıldı
    Çok eski bir RPG oyunu vardı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MOBA oyunları ilgi çekici yapan kısım community içerisindeki rekabettir, bu yüzden değerlendirme yaparken oyun mekaniklerini, grafiklerini ya da oynanabilirliğini ayrı bir yerde tutmamız gerekiyor.

Orijinalden alıntı: higuain75

Amaç ve hedef yok.
    Örneğin Battlefield'de bile 30 adamı sniperle kafadan vur altın kanas kazan diyor bir hedef koyuyor.
    LoL'de öl diril git minyon kes adamı kes ya da öl tamam bu normal
    ama bazen 30 kill alıyorsun adam afk kalıyor kaybediyorsun
    bazen afk kalıyorsun maçı kazanıyorsun.

adalet ve kişisel beceride yok.

Bu yüzden takım oyununa çevirmeye çalışıyorlar bence, birbirini tanımayan 5 kişinin birbiriyle bir oyun için takım olamamasından ötürü.

Orijinalden alıntı: SEANKingston

OKUMADAN GEÇME

Dediklerine katılıyorum.

LoL en adaletsiz oyundur. WolfTeam bile LoL' den daha adaletli. Veriyorsun parayı, alıyorsun herşeyi. Kazanmaya doyuyorsun ve o eğlenceyi dibine kadar yaşıyorsun.

LoL' de karakter farkı var ama sürekli nerf atıldığı için, oyunda hiçbirzaman diğerlerinden aşırı güçlü şampiyon olmuyor. Şampiyon, kostüm almak için LoL' e de yatırıyorsun yüklü bir miktarda para. Ama o para çöpe gidiyor. Para verip kazanma olayı yok çünkü. Çöpe atmış oluyorsun o parayı. Çünkü en ADALETSİZ oyun. Yeri geliyor sen bilerek bile feedliyorsun ama yine de o maçı kazanıyorsun ama yeri geliyor sen hayvan gibi oynuyorsun, teketekte alamayacağın yok, hatta 2 v 1' de, 3 v 1' de de. Ama takım her defasında mallıklar yapar, satar. Ve yaklaşık 1 saat boyu okadar harcadığın emek çöpe gider, olan harcadığın o boşa geçirilmiş zamana ve kendi ruhsal yapına olur. Bir de hırsa gelip ardı ardına oynayıp lost streakleri aldığında da vay haline. Oyun inatla devam ettiğinde de o reportlanmışları verip sana bozgun aldırtmaya devam ediyor. ÇOK FAZLA SİNİRLENİYORSUN. KAZANAMADIĞIN İÇİN DEĞİL HARCADIĞIN OKADAR ZAMANIN SONUNDA HİÇBİRŞEY ALAMADIĞIN İÇİN SİNİRLENİYORSUN.

Ve o gün oyunu bırakmaya karar verirsin. Yatmadan önce ben bu oyunu birdaha oynamayacağım dersin. Ama uyanırsın ve yine aynı saatte PC' ye oturup açar oynarsın oyunu. Ve bu döngü sonsuza kadar devam eder.

Burada da akıl oyunu var işte. Riot insanların iradesizliğini kullanıyor yani. Oyun çöptür ama farkında olmadığın bir bağımlılık yapar. Sana nekadar zarar verse de oyunu sevdiğin için bırakamazsın.

Okuyanlara teşekkür ederim.

Uzundu okumadım özet geçer misin?

Ben bir Türk'üm, dinim, cinsim uludur

• yav he he
    Intel i5 8400 | ASRock B360M Pro4 Anakart | Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz DDR4 | MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB | Phanteks P400 White | Corsair CX600 PSU | NOCTUA NH-D9L | Kingston A400 120 GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD | Acer KG221Q 75HZ 1 MS monitör
  • Geldi yine ... Gönlümün efendisi higuain.

''Şu ve bu biçimde, birtakım kuş beyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir değeri ve önemi yoktur. Eğer şunun, bunun güler yüz göstermesinden kuvvet almaya tenezzül ederseniz, halinizi bilmem, fakat geleceğiniz çürük olur.''
    1908 (Atatürk’ün S.D.V, s. 112)
  • Sadece sonları okudum, istemsizce bağımlılık yaptığına katılıyorum. Ne kadar sevmesem de oynama ihtiyacı duyuyorum.

LoLde Achievement sistemi olmalı. Her karakterin en az skilli için achievement olmalı. Sonunda bir ödül olmasa bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SEANKingston

OKUMADAN GEÇME

Dediklerine katılıyorum.

LoL en adaletsiz oyundur. WolfTeam bile LoL' den daha adaletli. Veriyorsun parayı, alıyorsun herşeyi. Kazanmaya doyuyorsun ve o eğlenceyi dibine kadar yaşıyorsun.

LoL' de karakter farkı var ama sürekli nerf atıldığı için, oyunda hiçbirzaman diğerlerinden aşırı güçlü şampiyon olmuyor. Şampiyon, kostüm almak için LoL' e de yatırıyorsun yüklü bir miktarda para. Ama o para çöpe gidiyor. Para verip kazanma olayı yok çünkü. Çöpe atmış oluyorsun o parayı. Çünkü en ADALETSİZ oyun. Yeri geliyor sen bilerek bile feedliyorsun ama yine de o maçı kazanıyorsun ama yeri geliyor sen hayvan gibi oynuyorsun, teketekte alamayacağın yok, hatta 2 v 1' de, 3 v 1' de de. Ama takım her defasında mallıklar yapar, satar. Ve yaklaşık 1 saat boyu okadar harcadığın emek çöpe gider, olan harcadığın o boşa geçirilmiş zamana ve kendi ruhsal yapına olur. Bir de hırsa gelip ardı ardına oynayıp lost streakleri aldığında da vay haline. Oyun inatla devam ettiğinde de o reportlanmışları verip sana bozgun aldırtmaya devam ediyor. ÇOK FAZLA SİNİRLENİYORSUN. KAZANAMADIĞIN İÇİN DEĞİL HARCADIĞIN OKADAR ZAMANIN SONUNDA HİÇBİRŞEY ALAMADIĞIN İÇİN SİNİRLENİYORSUN.

Ve o gün oyunu bırakmaya karar verirsin. Yatmadan önce ben bu oyunu birdaha oynamayacağım dersin. Ama uyanırsın ve yine aynı saatte PC' ye oturup açar oynarsın oyunu. Ve bu döngü sonsuza kadar devam eder.

Burada da akıl oyunu var işte. Riot insanların iradesizliğini kullanıyor yani. Oyun çöptür ama farkında olmadığın bir bağımlılık yapar. Sana nekadar zarar verse de oyunu sevdiğin için bırakamazsın.

Okuyanlara teşekkür ederim.

Wolfteami savunmak ne,bari dotayi falan savunsaydin

• Bırakın şu oyunu sizde. Bakın 3 sezon oynadım silver başladım dia dia 2 sezon geçirdim bu sezon başında kabak tadını verdi bıraktım. Dota oynuyorum arkadaşlarınla emin olun daha az kanser daha keyifli. Zaten yıllarca dota oynamıştım özlediğimide farkettim. Arkadaşlarınimla dotaya geçtimkafam rahat kısaca. Günde 2-3 oyun 1 tanesi genelde 10 kişi aramızda lobby oluyor keyfinden geçilmiyor. Emin olun o ruslar loltr serverından daha iyiler.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.