Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.822
Cevap
82
Favori
2.209.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18391840184118421843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

quote:

Orijinalden alıntı: m184

arkadaşlar bu optik çoklayıcının uzaktan kumandalısı varmış kullanan var mı veya türkiyede bulan? ? ben akıllı kumanda alıp çıkışı değiştirdiğim cihaza yönlendirmeyi düşünüyorum tek tuşla kumandadan.

Türkiye de rastlamadım ama ebay da varsa getirtebilirsin bak istersen yada devre yapan yerde yapabilirler sanırım araştırman lazım... kumanda karmaşasını da düşünün hepsini koltuğun yanına dizmek sıkıntı oluyor aklınızda kenarında olsun

kumanda karmaşasını akıllı kumandaya makro tanımlayarak çözmeyi düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu optik çoklayıcının uzaktan kumandalısı varmış kullanan var mı veya türkiyede bulan? ? ben akıllı kumanda alıp çıkışı değiştirdiğim cihaza yönlendirmeyi düşünüyorum tek tuşla kumandadan.

Türkiye de rastlamadım ama ebay da varsa getirtebilirsin bak istersen yada devre yapan yerde yapabilirler sanırım araştırman lazım... kumanda karmaşasını da düşünün hepsini koltuğun yanına dizmek sıkıntı oluyor aklınızda kenarında olsun

kumanda karmaşasını akıllı kumandaya makro tanımlayarak çözmeyi düşünüyorum

akıllı kumanda kullanışlıysa tatbikî niye olmasın

• Arkadaşlar Z5500 ü canlandırmak isteyen ler THX 550 uyduları almayı tercih etsin .

3 Tane var kapın bence

http://forum.donanimhaber.com/m_72637794/f_//tm.htm#74116284

• yaklaşık 5 senedir harici x-fi surround ile z-5500 kullanıyorum.Dolby digital ve dts konusunda tam bir efsane diyebilirim.anlamadığım tek yeri panelin arkasındaki 6 ch direct ve 1-3 stereo switchi.bilen varsa yardımcı olabilirmi ??

Teşekkürler..
     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecpt

yaklaşık 5 senedir harici x-fi surround ile z-5500 kullanıyorum.Dolby digital ve dts konusunda tam bir efsane diyebilirim.anlamadığım tek yeri panelin arkasındaki 6 ch direct ve 1-3 stereo switchi.bilen varsa yardımcı olabilirmi ??

Teşekkürler..

sesi 5+1 yerine 2+1 yapıyor bu kadar basit....

• son bir haftadır subın arkasındaki şalteri açtığımda kısık ama rahatsız edici bir cızırtı geliyor bazen kesilip tekrar geliyor 1 saat kadar açık kalırsa cızırtının hep kesildiği olabiliyor bunun nedeni nedir ve nasıl tamir olabilir bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim
  • Cihazın bilgisayarla ve ses kaynağıyla olan bağlantılarını kes. Pıtırtı şeklinde ark sesi bütün uydulardan geliyorsa 220v ara kablosunda,fişte temassızlık yada o şartelde sorun olabilir.Yok Hışırtı şeklinde ses geliyorsa ara kabloları ve kontrol podunu ve kablosunu kontrol et.O garip ses bütün kanallardan geliyorsa büyük ihtimal beslemeyle ilgilidir.
  • Vayyy bee arkadaş.. Bu sistem hala kullaniliyor mu yaa.. Evi odayi Neeeeeee titretirdim heee.. Bile bile counterda falan sniperi alip dağlara taşlara ateş ederim o Sub'un dansini izlerdim sesin yankilaşini dinlerdim..

Ama şunuda söyleyeyim Daha sonra Creative S750 alinca Aslinda aradiğimin Tamda bu olduğunu anlamiştim.. İkiside kullanicisini Üzmez ama Ben müzik dinleyeyim Sesi net alayim diyosan S750 tizler midler basslar çok orantili.. Ama Bassli şarki severim başka bişiy dinlemem diyosan Z-5500 iyidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: astral09

Cihazın bilgisayarla ve ses kaynağıyla olan bağlantılarını kes. Pıtırtı şeklinde ark sesi bütün uydulardan geliyorsa 220v ara kablosunda,fişte temassızlık yada o şartelde sorun olabilir.Yok Hışırtı şeklinde ses geliyorsa ara kabloları ve kontrol podunu ve kablosunu kontrol et.O garip ses bütün kanallardan geliyorsa büyük ihtimal beslemeyle ilgilidir.

akşam dediklerinizi deneyeceğim aslında usb yi çıkarttım ama yinede o cızırtı devam etti ama sadece subdan geliyor diğerlerinden yok bi sorun
  • 2007 den beri kullandığım ve sistemimin yegane değişmezi olan Z5500 ile çok uyumlu bir kart olduğunu düşünüyorum, ilgilenen arkadaşların dikkatine;http://forum.donanimhaber.com/m_74172238/f_//tm.htm#74172238
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Bende sizler gibi z5500 kullanıcısıyım fakat şu sıralar sistemde değişik bir cızırtı sıkıntısı var. Örneğin müzik film falan açık değilken sistem açık fakat kullanılmazken hoparlörlerden cızırtı şeklinde '' cızzzzzzzz '' diye bir ses geliyor, kulak tırmalayan şekilde değil ince bir cızırtı sesi. Müzik veya film izlerken düşük seslerde bu ses kulağınıza gelebiliyorken yükses seslere ulaştığınızda bu sesi duymanız biraz daha zor. Hatta arada o cızırtı arada artıp arada azalabiliyor fakat sistemi subwoofer'ın sigorta on/off düğmesinden açıp kapattığımda bu ses gidiyor. Sonra bir müzik açıyorum müzik bitiyor volume ister 0 ister en yüksekte olsun yine o gıcık rahatsız edici ses.. Sizce ne yapmak gerekir? Bu şekilde sıkıntı yaşayan veya yaşayıpta sıkıntısını çözen var mı arkadaşlar? Bağlantım normal yeşil + siyah + turuncu şeklinde bağlantı kurulu. Optik çıkışta var anakartta, optikten ses aldığımda da aynı rahatsız edici cızırtı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEWIL_SON

Arkadaşlar herkese merhabalar. Bende sizler gibi z5500 kullanıcısıyım fakat şu sıralar sistemde değişik bir cızırtı sıkıntısı var. Örneğin müzik film falan açık değilken sistem açık fakat kullanılmazken hoparlörlerden cızırtı şeklinde '' cızzzzzzzz '' diye bir ses geliyor, kulak tırmalayan şekilde değil ince bir cızırtı sesi. Müzik veya film izlerken düşük seslerde bu ses kulağınıza gelebiliyorken yükses seslere ulaştığınızda bu sesi duymanız biraz daha zor. Hatta arada o cızırtı arada artıp arada azalabiliyor fakat sistemi subwoofer'ın sigorta on/off düğmesinden açıp kapattığımda bu ses gidiyor. Sonra bir müzik açıyorum müzik bitiyor volume ister 0 ister en yüksekte olsun yine o gıcık rahatsız edici ses.. Sizce ne yapmak gerekir? Bu şekilde sıkıntı yaşayan veya yaşayıpta sıkıntısını çözen var mı arkadaşlar? Bağlantım normal yeşil + siyah + turuncu şeklinde bağlantı kurulu. Optik çıkışta var anakartta, optikten ses aldığımda da aynı rahatsız edici cızırtı var.

ses kartı kullanmıyorsun belli ki , peki mikrofon bağlımı pc ye devamlı açık mı duruyo bende de cızırtı olduğunda meğer mic. açıkmış ses kartından mikrofon bilgisayara takılı olmadığı halde ses geliyodu çınlama gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

son bir haftadır subın arkasındaki şalteri açtığımda kısık ama rahatsız edici bir cızırtı geliyor bazen kesilip tekrar geliyor 1 saat kadar açık kalırsa cızırtının hep kesildiği olabiliyor bunun nedeni nedir ve nasıl tamir olabilir bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim

ups yemi bağlı kullanıyorsun...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrecpt

yaklaşık 5 senedir harici x-fi surround ile z-5500 kullanıyorum.Dolby digital ve dts konusunda tam bir efsane diyebilirim.anlamadığım tek yeri panelin arkasındaki 6 ch direct ve 1-3 stereo switchi.bilen varsa yardımcı olabilirmi ??

Teşekkürler..

sesi 5+1 yerine 2+1 yapıyor bu kadar basit....

+1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

son bir haftadır subın arkasındaki şalteri açtığımda kısık ama rahatsız edici bir cızırtı geliyor bazen kesilip tekrar geliyor 1 saat kadar açık kalırsa cızırtının hep kesildiği olabiliyor bunun nedeni nedir ve nasıl tamir olabilir bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim

ups yemi bağlı kullanıyorsun...

ups e bağlı kullanmıyorum ama alacam sanırm bir ups dayımın dediğinine göre voltaj düşükse ondna dolayı olur dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Arkdaşlar z5500 den gerçek anlamda tız ve mid almak istıyorsanız size en orjinal yöntemi gösteriyorum .

..

Daha önce tweeter dome şeklinde eklentide yaptım hemde gerekli kapasitör ile bağladım . yavan bir ses oldu yüksek seslerde haratsız etti , sonuç iyi yöntem sisteme artı olarak Thx 550 uyduları eklemek .

Sadece center da S750 uydusu var sebebi ; DTS ve Dolby Dİgital seslerde konuşma sesleri center dan geldiği için insan sesleri daha dolgun ve temiz gelmesi için

Müziklerdeki o güzel tiz ve mid sesleri çok berrak geliyor , sadece thx 550 uyduları bağlayarak denedim ama beraber çalarken verdiği etki olmadı , çok tiz vardı orta sesler yok oluyordu ,beraber iyi kardeş oldular .

Özellikler filmlerden gelen sesler hemde arka uydulardan gelen efekler bariz belirginleşti.

Daha önce Thx 550 kulladım ve z5500 geçtim . Ve hatta şuan elimde Thx 550 var ( 4 adet uydular ile çok uygun fiyata aldım ) kumandası olmadı için çalıştıramıyorum :)

Sistem bu eklentiler ile yorulur diye düşündüm, ama sonuç itibari ile sesi çook açmadığım için amfii soğutucunda da artı olarak bir ısınma oladı .

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

Kimse umursamadi ama su hali ile z5500 kendini aştı.
    8 ay megaworks kullandım, 4 yıl oldu z5500 kullanıyorum, kulağıma güveniyorum ses çok güzel bir hal aldı.

Merhaba Hocam,

Şu yaptığın çalışma çok hoşuma gitti ve yapanlar çok memnun kalmış gözlemlediğime göre.Bende bu yazından sonra heyecanlandım ve thx550 aramaya başladım.Hatta az önce forumdan bir arkadaşa pm attım uydular için.Buradan da duyurulur 4 adet çalışır vaziyette thx550 uyduları uygun fiyata alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SP4RCO -- 30 Nisan 2013; 12:05:00 >

• Kesinlikle deneyin, hatta akliza bile gelmesin sesin daha kötü olacağı, sistemi bu hali ile bir defa daha aşık oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • center hapörlör çıkışı bozulmuş sanırım, garantisi de bitti. daha önce böyle bir arızayı yapan var mı?
  • benim 4 ay kadar önce aynı sorun oldu garantisi bitmediği için center uyduyu değiştirdiler şu an bi sorun yok.(neden oldu anlamış değilim ama en yoğun çalışan tabiki center uydu)
  • Benim sub üzerinde ki center çıkışı bozulmuş. sanırım pahalıya kaçacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18391840184118421843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.