Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1843. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18411842184318441845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Optiğe ilk geçtiğimde ben de çok şaşırmıştım, fark büyüktü. İyi dinlemeler diyeyim sana bari.. (: Z5500+ X-FI Titanitum kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Optiğe ilk geçtiğimde ben de çok şaşırmıştım, fark büyüktü. İyi dinlemeler diyeyim sana bari.. (: Z5500+ X-FI Titanitum kullanıyorum.

teşekkür ederim ben ses kartı kullanmıyorum,kartısız bukadar fark ettiyse kartlıyı tahmin edemiyorum
  • Crystalızer diye bir özelliği var Creative'in çok güzel, çok işe yarıyor sanki hoparlörün önünde perde varda, onu kaldırıyormuşsun gibi his veriyor. İstersen satayım sana kartımı, garantisi yok ama sağlam yani. (:
  • quote:

Crystalızer diye bir özelliği var Creative'in çok güzel, çok işe yarıyor sanki hoparlörün önünde perde varda, onu kaldırıyormuşsun gibi his veriyor. İstersen satayım sana kartımı, garantisi yok ama sağlam yani. (:

kaça satıyosun kardeşim
  • quote:

Crystalızer diye bir özelliği var Creative'in çok güzel, çok işe yarıyor sanki hoparlörün önünde perde varda, onu kaldırıyormuşsun gibi his veriyor. İstersen satayım sana kartımı, garantisi yok ama sağlam yani. (:

kaç papel:)
  • maşaallah amma müşteri çıktı ya :D şunu söyleyeyim kartta bişey yokta fiziksel olrak optik kablonun girişindeki kapak varya ses kartında, işte o kırık bende. Kağıt sıkıştırıyorum araya, eğer sıkıştırmazsam çabucak çıkıyor kablo karttan. Haberiniz olsun yani sonra söylemedi olmasın. Ama onun dışında dediğim gibi sorun yok çok şükür. (:

Satarsam şu XR'lere göz koydum, bakalım onlar nasılmış.. (:
  • 5500 de film vs izlerken optik ses çok başarılı ama müzik dinlerken RCA çok daha başarılı

cihaz bendede var rca da tizler biraz daha belirginleşiyor
  • Zaten müziğin formatı 2.0 streo. DTS, DD bunlar efekt ve elbette şu kule tipi sadece müzik için üretilmiş hoparlörler kadar iyi değil Z-5500. Onlarda Yukarıdan aşağı doğru Tiz, Mid ve Bass olur, yani müzik için gerekli olan 3 ayrı kanal.

Ayrıca bana göre DD veya DTS olmasaydı Z-5500'de, çok kötü olurdu. Çünkü gerçekten optik bağlantı çok işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxy -- 15 Mayıs 2013; 13:05:42 >
  • cihaz zaten müzik için değil ben ön kolonlarını pioner 3 yollu ile değiştirdim tizler o zaman uçuşuyor

ama ben müzik için pc de edifier r2700 kullanıyorum kesinlikle müzik için biçilmiş kaftan
  • Güzele benziyor. Bende Creative S750 ile takaslamayı düşünüyorum sistemi, bakalım belki denk gelirse öyle yaparım yoksa bunu satıpta anca prof. 5.1 alırım alırsamda.
  • Güzele benziyor. Bende Creative S750 ile takaslamayı düşünüyorum sistemi, bakalım belki denk gelirse öyle yaparım yoksa bunu satıpta anca prof. 5.1 alırım alırsamda.
  • BEYLER LOGİTECH Z2300 VE Z5500 ARASINDAKİ SES FARKINI KISACA ÖZETLERMİSİNİZ BASS VE TİZ OLSUN FARKETMEZ HANGİSİ DAHA TATMİNKAR DIR BİDE ZAHMET OLMAZSA ARASINDAKİ FARKLAR
  • 2300 2.1 5500 5.1. Eğer "en sağlam bassı olan" 2.1 almak istersen 2300 derim, lakin yok tizleri de güzel duyayım dersen Creative,, Edifier gibi diğer markalara yönel çünkü Logitech'in tizleri onlardan daha düşük bana göre.

He 5500 alırsanda ömürlük kullanırsın fakat ses kartı ve optik veya coax girişle kullanırsan o tiz sorunu yarı yarıya ortadan kalkar. Şahsen 6-7 yıldır Z5500 kullanıyorum, sıkıntı yok çok şükür.
  • herkese selam,

z5500 ü ipod touch ile en verimli nasıl kullanırım?

elektronik marketlerde test ettiğim aşırı berrak sesi bir türlü alamıyorum evde, tam olarak hangi kabloyu nasıl bağlamalıyım?

en garanti yol şarj girişinden adaptörle bağlamak gibi geliyor, bunun için kablo vs öneriniz var mı?

teşekkürler.
  • Arkadaşlar Z 5500 ile uyumlu şık görünümlü,kaliteli bir ayaklık önerebilir misiniz?
  • Geçen hafta Ultimate spg 100 Black Hoparlör ayağı aldım. Tabi direkt olarak z5500e uymadı (z906ya uyar) ufak bi aparat yaptıktan sonra çok hoş oldu.

Çift olarak 63 TL ye aldım

http://www.n11.com/ultimate-spg-100black-hoparlor-ayagi-P11914938

• açıklayıcı olmuş teşekkür ederim...
  • Ricalar şelâle.. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEWIL_SON

Arkadaşlar herkese merhabalar. Bende sizler gibi z5500 kullanıcısıyım fakat şu sıralar sistemde değişik bir cızırtı sıkıntısı var. Örneğin müzik film falan açık değilken sistem açık fakat kullanılmazken hoparlörlerden cızırtı şeklinde '' cızzzzzzzz '' diye bir ses geliyor, kulak tırmalayan şekilde değil ince bir cızırtı sesi. Müzik veya film izlerken düşük seslerde bu ses kulağınıza gelebiliyorken yükses seslere ulaştığınızda bu sesi duymanız biraz daha zor. Hatta arada o cızırtı arada artıp arada azalabiliyor fakat sistemi subwoofer'ın sigorta on/off düğmesinden açıp kapattığımda bu ses gidiyor. Sonra bir müzik açıyorum müzik bitiyor volume ister 0 ister en yüksekte olsun yine o gıcık rahatsız edici ses.. Sizce ne yapmak gerekir? Bu şekilde sıkıntı yaşayan veya yaşayıpta sıkıntısını çözen var mı arkadaşlar? Bağlantım normal yeşil + siyah + turuncu şeklinde bağlantı kurulu. Optik çıkışta var anakartta, optikten ses aldığımda da aynı rahatsız edici cızırtı var.

Aynı problem bende de var arkadaşlar. Servise gönderdim logosoft'a problem yok diye geri gönderdiler ama ses devam ediyor sinir bozucu...
    Yok mu çözümü sizinkilerde yok mu böyle bir şey?

• Elektrik dalgalanmalarından olabilir, kablodan prize kadar farkeder bence.
  • 
Sayfa: önceki 18411842184318441845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.