Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1842. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18401841184218431844
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xdian

Benim sub üzerinde ki center çıkışı bozulmuş. sanırım pahalıya kaçacak gibi.

Kabloda bozukluk olabilir mi acaba? Birde diğer çıkışlara bağla hoparlörü, tam olarak sorunun kaynağını öğrenmiş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

quote:

Kabloda bozukluk olabilir mi acaba? Birde diğer çıkışlara bağla hoparlörü, tam olarak sorunun kaynağını öğrenmiş olursun.

malesef hepsini denedim, sonuç çalışmıyor. ne bilim sağ sol bozulsa o kadar sorun olmazdı ama digital çıkışlarda konuşan kişini sesi hiç çıkmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

quote:

malesef hepsini denedim, sonuç çalışmıyor. ne bilim sağ sol bozulsa o kadar sorun olmazdı ama digital çıkışlarda konuşan kişini sesi hiç çıkmıyor.

Neyazikki dijitalde öyle sorun oluyor, analog idare etmelisin dicemde dijitale alışmışsan çok zor.. 2.el ara sadece hop. satan vardır belkide. Sahibinden.com'a falan bak..

• Arkadaslar s.a evimde kullandıgım vsx-920k pioneer amfime z5500 subwoferı baglamam mümkün mü ve kablosunu bilen varmı tskler
     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!
  • Baskan vsx 920 gibi bir cihaza deli gibi vurup duran bir z5500 bass baglamak bence pek mantikli olmaz ayrica o bass o cihaza direkt olarak baglanamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bas ayarını amfıden dusurmek mumkun sanırım artı resımlerdekı kablolar ayrı baglamak ıcın mı ıphone e bıle dırek baglanabılıyor resımlerı net de mevcut avr de neden olmasın tskler
     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

• Arkadaşlar Continiues Silence gibi mac altında da uykuya girmeyi engelleyen ufak bir tool var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatkaptan

Arkadaslar s.a evimde kullandıgım vsx-920k pioneer amfime z5500 subwoferı baglamam mümkün mü ve kablosunu bilen varmı tskler

Senin sorun şuna benzemiş: Porsche motorunu lamborghiniye bağlayabilirmiyim? Ne gerek var :) z5500 ün center/subwoofer jack ı(turuncu) ile analog giriş yapabilirsin.Yinede tavsiye etmem.

• Center uydusunun sağlam olup olmadığını dene.Birde kontrol podundan center in sesinin açık olup olmadığını kontrol et.Bu benim başıma geldi :) Sağlam ise center çıkışı arzalanmış olabilir.Center çıkışına başka bir uydu bağla dene.Yinede ses gelmiyorsa.Kontrol pod kablosunu soketini ve diğer bağlantıları kontrol et.Eğer son seçenek olan center çıkış amfi entegresi(tda 7294) arızalandıysa entegrenin fiyatı 5tl civarı.İyi bir elektronikçiye değişdirtebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astral09

quote:

Orijinalden alıntı: vedatkaptan

Arkadaslar s.a evimde kullandıgım vsx-920k pioneer amfime z5500 subwoferı baglamam mümkün mü ve kablosunu bilen varmı tskler

Senin sorun şuna benzemiş: Porsche motorunu lamborghiniye bağlayabilirmiyim? Ne gerek var :) z5500 ün center/subwoofer jack ı(turuncu) ile analog giriş yapabilirsin.Yinede tavsiye etmem.

Dedigin gibi ama elimde olani degerlendirmek istiyorum ;) ebay de bir adaptor buldum z5500 avr adaptor amfiye baglayabiliyosun hop. Cikislari kullanilmiyo zaten bnm de hop baglantisi ihtiyacim yok sirf bas calissin yeter;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ebayda jakın hazır olanı satılıyor. Kendin yapmak istersen bağlantı şeması geçmiş sayfalarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astral09

ebayda jakın hazır olanı satılıyor. Kendin yapmak istersen bağlantı şeması geçmiş sayfalarda var.

direk amfi ye baglayabilecegim sema varsa o daha ıyı olur nerdenacaba? ebaydan alması gelmesı uzun surebılır erkek vga nın ıc kısmına baktıgımda sub. kısmı kırmızı sıyah olarak bellı dırek ıcten baglantı versem ne olur merak etmıyo degılım denıyen varmı?
  • arkadaşlar, Z5500' ün amfisini, ahşap kasa kolonlarla kullanan var mı? (stereo ya da DTS müzik vs için)

varsa tavsiye alabilir miyim?

bir ara sony nin 1 metrelik ahşap 2 li kolon seti vardı teknosada 250-TL civarına satılan, o tarz bir şey arıyorum...

duruma göre 2 ya da 5 li set olabilir.
  • gençler ve kendini genç hissedenler size bişi sorucam logitech z5500 e aşırı ses yüklenmesi ile 2 tane hoparlör çıkışı yanmış olan ürünün entegresi değişmiş ve aynı entegrelerden takılmıştır ve aynı gücü veriyor şimdi asıl soruma geliyim bu tamir görmüş z5500 5adet hoparlörü olmadan yani merkez hoparlör ve sağ sol felan varya 5 adet artıları onlar olmadan dekoder+z5500 subwoofer bu ikisi ne kadar eder şimdi

ACİL CEVAP LAZIM

• Arkadaşlar herkese merhabalar. Bende sizler gibi z5500 kullanıcısıyım fakat şu sıralar sistemde değişik bir cızırtı sıkıntısı var. Örneğin müzik film falan açık değilken sistem açık fakat kullanılmazken hoparlörlerden cızırtı şeklinde '' cızzzzzzzz '' diye bir ses geliyor, kulak tırmalayan şekilde değil ince bir cızırtı sesi. Müzik veya film izlerken düşük seslerde bu ses kulağınıza gelebiliyorken yükses seslere ulaştığınızda bu sesi duymanız biraz daha zor. Hatta arada o cızırtı arada artıp arada azalabiliyor fakat sistemi subwoofer'ın sigorta on/off düğmesinden açıp kapattığımda bu ses gidiyor. Sonra bir müzik açıyorum müzik bitiyor volume ister 0 ister en yüksekte olsun yine o gıcık rahatsız edici ses.. Sizce ne yapmak gerekir? Bu şekilde sıkıntı yaşayan veya yaşayıpta sıkıntısını çözen var mı arkadaşlar? Bağlantım normal yeşil + siyah + turuncu şeklinde bağlantı kurulu. Optik çıkışta var anakartta, optikten ses aldığımda da aynı rahatsız edici cızırtı var.

• muhtemelen elektrik woltaj düşüklüğünden kaynaklanıyor bende sistemin yerini degiştirip modemle aynı güç kaynagını paylasan prize aldım ondan sonra cızırtı almaya başladım .
  • burada ki yorumlara bakıp tam decoder den umudu kesmiştim ki saolsun usta yapmış :)
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunum z5500 için optic cablo aldım ve ana kartımın optic çıkışına ve decodere bağlıyorum ama ses alamıyorum bana yardım edebilirmisiniz.
    Ana kartın markası Asus P8Z68-V LX ıntel Z68 soket 1155 DDR3 2200MJz
    bişey dikkat ettim ana kartın optic çıkışında kırmızı ışık var,fakat z5500 decoderin optic çıkışın yok,decoderde bi sorun olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 12 Mayıs 2013; 9:44:01 >
  • ANAKART SESİ VERDİĞİ İÇİN KONSOLA GELEN KISIMDA KIRMIZI IŞIK OLUR AMA KONSOLA BAĞLI OLAN UÇ ALICI OLDUĞUNDAN DİĞER UÇTA KIRMIZI IŞIK OLMAZ

SES KARTININ ÖZELLİKLERİNE BAK OPTİK GİRİŞİN AKTİF OLDUĞUNDAN EMİN OL

NOT: RENDERDA OLDUĞUM İÇİN BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM KOLAY GELSİN
  • teşekkür ederim halletim kabloda sorun varmış değiştirdim oldu bitti:
    ve bi optic kablonun seste bu kadar fark yaratacapını tahmin edemezdim
  • 
Sayfa: önceki 18401841184218431844
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.