Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13541355135613571358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu set hakkında bazı olumsuz yorumlar war... örneğin filmde ve oyunda süper ses veriormuşş ancak müzik çalarken fazla da başarılı değilmiş. Bunun aslı war mı ! benn bu seti alırsam sadece müzik dinlemek için alacam beni aydınlatırsanız sewinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oquzzz

arkadaşlar bu set hakkında bazı olumsuz yorumlar war... örneğin filmde ve oyunda süper ses veriormuşş ancak müzik çalarken fazla da başarılı değilmiş. Bunun aslı war mı ! benn bu seti alırsam sadece müzik dinlemek için alacam beni aydınlatırsanız sewinirim...

Bass ağırlıklı müzik dinliyor ve tizden ziyade basstan hoşlanıyorsanız bu set tam size göre.Ama ben pek basslı müzik dinlemem daha çok metal rock türü diyorsanız orta ve tizler sizi tatmin etmeyebilir. Bu durumda creative markasına yönelebilirsiniz. Creative ise tiz ve ortaları iyi verirken bassı veremiyor ayrıca şimdiye kadar kullandığım tüm creativelerde sesi yarıdan biraz açtığım zaman aygıt hemen sesi bozuyor.Bass değilde hava üfürüğü dinliyorsunuz. 2.1 m4500 gibi bişeydi onu kullandım bi ara ses yarıdan sonra gidiyodu onu verip logix230 aldım. x230 gerçekten iyi. Yan odada 5.1 creative t6060 var aynı şekilde bass kötü ve bozuluyor. logi x540 ta kullandım. Seste bozulma son seste bile kabul edilebilir düzeydeydi. Şimdi odamda laptopa bağlı x230 ve masaüstünde z5500 var. Ben bassı sevdiğim ve müstakil evde oturduğum için z5500 benim işimi görüyor. Yanlız müstakil evde değilseniz z5500 den tam verim alamayabiirsiniz. Aşağıda kendi çektiğim vidyoyu izleyip z5500 ün ne kadar güçlü olduğunu görebilirsiniz. Vidyoya aygıt son seste değil ve subun seside sadece yarıdan biraz yukarıda.

http://www.youtube.com/watch?v=UHMmnHMpJbU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubleb -- 5 Eylül 2009; 11:54:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

Merhaba arkadaşlar öncelikle setin türkiyede hiçbir mağazanın stoklarında kalmadığını belirtmek isterim.950 tl yi gözden çıkarmama rağmen alamıyorum.Mersayı aradım ürünü ithal edemediklerini bulamadıklarını söylediler. Bilginize. Bulabileceğim bir yer varsa bildiğiniz cevaplarınızı bekliyorum.

Ankara Electroworld ve Mediamarkt de vardı en son baktığımda..

Ondan haberim var ama bursa ya gönderim yapmadıkları için alamıyorum...

Birde teşhir ürünü olma ihtimali yüksek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4ng3r -- 7 Eylül 2009; 15:41:19 >
  • Z-5500 sistemime elektrik gelmiyor.Sorun ne olabilir?Ve nerede tamir ettirebilirim?Bilgi verebileckeler şimdiden teşekkürler.920 sayfalık başlıkta bu bilgiler varsa bile bulmak imkansız!
  • sigortasında bir problem ola bilir sub" un arkasında kapama şarterinin yanında yuvarlak biryer var onun içinde 2 amperlik cam sigorta var sorun orda ola bilir sigortayı değiştirmelisin
  • Kendi çektiğim videoyu paylaşmak isterim :)
    http://www.metacafe.com/watch/3259384/the_power_of_logitech/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cronic -- 5 Eylül 2009; 19:33:55 >
  • bu benım z-5500 e cektıgım vıdeo http://www.youtube.com/watch?v=qrmOFkF_iWY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech z-5500 -- 7 Eylül 2009; 4:42:41 >
  • arkadaşlar benim z5500'ün kontrol panelindeki ledler arızalandı galiba yanmıyor 1 aydır.müşteri hizmetlerini aradım ama türkçesi berbat bir adam çıkıyor sanki yurt dışında türkçeyi öğrenmiş gibi konuşuyor zar zor anlaşılıyor dedikleri.

ben ürünü 1 sene oldu alalı vede hep UPS' bağlı çalıştı niye böyle bir şey oldu anlamadım hakketen.adam bize gönderin dedi.yada input ve settings düğmelerine aynı anda basın dedi düzelebilir dedi ancak böyle bir şey yapmama rağmen düzelmedi.ancak ben hep plazmama bağladığımdan sistemi en az 2 hafta ayrı kalmam demek Z5500'ümden.acaba bunu dışarda yaptıramazmıyız elektronikçilerde?
  • merhaba arkadaşlar forumun önceki sayfalarında yabancı forumlardan koyulan z5500 resimleri vardı kaçıncı sayfadaydı bunlar bilen varsa yazabilirmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: drangelman

arkadaşlar benim z5500'ün kontrol panelindeki ledler arızalandı galiba yanmıyor 1 aydır.müşteri hizmetlerini aradım ama türkçesi berbat bir adam çıkıyor sanki yurt dışında türkçeyi öğrenmiş gibi konuşuyor zar zor anlaşılıyor dedikleri.

ben ürünü 1 sene oldu alalı vede hep UPS' bağlı çalıştı niye böyle bir şey oldu anlamadım hakketen.adam bize gönderin dedi.yada input ve settings düğmelerine aynı anda basın dedi düzelebilir dedi ancak böyle bir şey yapmama rağmen düzelmedi.ancak ben hep plazmama bağladığımdan sistemi en az 2 hafta ayrı kalmam demek Z5500'ümden.acaba bunu dışarda yaptıramazmıyız elektronikçilerde?

arkadas 0800 lü bır numara var onu ara hollanda da bır gorevlı cıkıyo kontrol panelınde kı ledler yandı de bu logitech bır hatası herkes te var mn/ve pıd numaralarını ver sana yenı bır kontrol panelı gondermelerı lazım ben ole yapım 2 hafta once benımde kontrol panelın ledlerı yandı soledım yenısını yolladılar hadı ıyı sanslar

• hocam mn ve pid numaraları demişsin ama bu olaya yabancıyım ben.neresinde yazıyor acaba bu numaralar?eğer benim aradığım numara hollanda ise elemana bu numarayı söylediğimde bana panelin yenisinimi yollayacaklar yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drangelman

hocam mn ve pid numaraları demişsin ama bu olaya yabancıyım ben.neresinde yazıyor acaba bu numaralar?eğer benim aradığım numara hollanda ise elemana bu numarayı söylediğimde bana panelin yenisinimi yollayacaklar yani?

arkadasım bu numaralar bır tanesı subun sag arka kısmında kısmında dıgerı de otekı kolonların arkasında yazıcak aradıgın zaman bu numaraları ıstıyecek senden numaraları verırsın yenısını gonderırler sana ok
  • şöyle bir sorunum var;

en son üç ay önce sorunsuz haliyle kutusuna koyduğum seti bugün yeniden kurdum.Durum şu ki center ve arka sağ kolondan ses gelmiyor.Önce ses kartıdır dedim, değil.Kabloları n hepsi sağlam, konsolun kendisinden test ediyorum ama bu iki kolondan ses gelmiyor.Çalışan kolonların kablolarını bu çalışmayan iki kolona bağladığımda çalışıyorlar.Ama kendi kabloları ile çalışmıyorlar.

Durum bu arkadaşlar bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
  • kolonlarda sorun yok demek ki ,sorun subın arkasındaki hoparlör çıkışlarında olabilir.
  • digiturkün reklamından başka bişey anlamadım pek bide çok kötü yerleştirmişsin kolonları diğerleri pek gözükmüyo ama dekoderin üstünde ne işi var tabi zevk meselesi
    quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Kendi çektiğim videoyu paylaşmak isterim :)
    http://www.metacafe.com/watch/3259384/the_power_of_logitech/

• SATILMIŞTIR
    quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

SAHİBİNDEN LOGITECH Z5500 5+1 505W RMS

PLAYSTATİON 3 SLİM ALACAGIM İÇİN SATILIKTIR...!

6 AYLIK LOGITECH Z-5500 5.1 DİJİTAL SPEAKER

1- CİHAZIN KOZMETİK OLARAK HİÇBİR KUSURU YOKTUR ÇİZİK DAHİ YOKTUR...!

2- CİHAZ YAKLASIK 6 AYLIKTIR HOŞUMA GİTTİ ALDIM FAKAT 4 AYDIR ŞEHİR DISINDA OLDUGUM İÇİN KULANMA FIRSATIM OLMADI 18 AY GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.

3- ALMAK İSTEYEN GELİR, GÖRÜR, İNCELER, KURCALAR, DİNLER SONRA ALIR EN UFAK SORUN KUSUR BULURSA HEDİYE EDİCEM CİHAZI.

4- CİHAZ KUTUSUNDA TÜM HERSEYİYLE KUTUSU NAYLONLARI KULANIM KILAVUZU VE FATURASINA KADAR VERİLECEKTİR RESİMLER KENDİ RESMİDİR. FABRİKADAN NASIL CIKIYORSA O SEKİLDE TOPLADIM KUTULADIM DURUYOR. 65LİRAYA ALDIGIM 1. SINIF OPTİK KABLIYUDA ALANA HEDİYE EDİCEM.

PLAYSTATİON 3 SLİM ALACAGIM İÇİN SATILIKTIR...!

NAKİT 680 LİRA...!

+

65 LİRAYA ALDIGIM KALİTELİ OPTİK KABLO HEDİYE

SIFIRI SU AN 950 - 1000 LİRA ARASI SATILIYOR BOŞUNA FAZLA PARA VERMEYİN...!

NOT: TAKAS SADECE PS3 SLİM İLE TAKAS OLUR TAKAS FİYATIM 750 LİRADIR.
    KARGO : TÜM TÜRKİYEYE 25 LİRA.

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

• arkadaşlar bende bir z5500 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, optik kablo almayı düşünüyorum, hangi marka tavsiye edersiniz? ttaff, hama, philips ne önerirsiniz?http://urun.gittigidiyor.com/PHILIPS-Toslink-Optic-Ses-Kablosu_W0QQidZZ20403703 bu link'te philips marka buldum, fiyatı uygun, yalnız altın uçlu değil? birşey fark edermi? tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

şöyle bir sorunum var;

en son üç ay önce sorunsuz haliyle kutusuna koyduğum seti bugün yeniden kurdum.Durum şu ki center ve arka sağ kolondan ses gelmiyor.Önce ses kartıdır dedim, değil.Kabloları n hepsi sağlam, konsolun kendisinden test ediyorum ama bu iki kolondan ses gelmiyor.Çalışan kolonların kablolarını bu çalışmayan iki kolona bağladığımda çalışıyorlar.Ama kendi kabloları ile çalışmıyorlar.

Durum bu arkadaşlar bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşım ya o iki uydunun kablolarında sorun var yada amfinin çıkışı yanmış yanlız. Normalde sadece arka sağ yanmaz.Amfinin o çıkışı yansa arkaların ikisnininde çalışmaması lazım. Çalışan uydu ve çalışan bir kabloyu subun arkasındaki centera bağla bakalım ses geliyomu.Ses geliyosa çıkıştan değil kablodan demektir. Eğer ses gelmiyorsa subun arkasındaki o iki tırnağı kontrol et temiz ve passızlarmı diye onlarıda temizledikten sonra hala ses gelmiyorsa amfidendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar bende bir z5500 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, optik kablo almayı düşünüyorum, hangi marka tavsiye edersiniz? ttaff, hama, philips ne önerirsiniz?http://urun.gittigidiyor.com/PHILIPS-Toslink-Optic-Ses-Kablosu_W0QQidZZ20403703 bu link'te philips marka buldum, fiyatı uygun, yalnız altın uçlu değil? birşey fark edermi? tavsiye edermisiniz?

arkadaşlar yok mu fikir verebilecek olan? philips'in bu kablosu başka sitelerde 40,00.TL civarında gittidigiyorda 9,00.TL acaba orjinal değil mi?

• quote:

quote:

arkadaşlar bende bir z5500 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, optik kablo almayı düşünüyorum, hangi marka tavsiye edersiniz? ttaff, hama, philips ne önerirsiniz?http://urun.gittigidiyor.com/PHILIPS-Toslink-Optic-Ses-Kablosu_W0QQidZZ20403703 bu link'te philips marka buldum, fiyatı uygun, yalnız altın uçlu değil? birşey fark edermi? tavsiye edermisiniz?

arkadaşlar yok mu fikir verebilecek olan? philips'in bu kablosu başka sitelerde 40,00.TL civarında gittidigiyorda 9,00.TL acaba orjinal değil mi?

Arkadaşım nerde kullanacaksın kabloyu eğer bilgisayarda kullancaksan optik çıkışlı bir laptopta mesela 3.5mm jack çevirici olanlarından almalısın. dekoderle kullanacağın ürün arası uzaklık ne kadar???

• 
Sayfa: önceki 13541355135613571358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.