Yeni Bir Anakart Altim (Asus Maximus II GENE ) Ses karti Tümlesik SupremeFX X-Fi SPDIF out mevcut anakarta anakartin arka kismi
Ses Sistemim Logitech z-5500
Optik Kablo ile baglanti kuramadim ( Logitech kontrol de Input : optical seciyorum .. No Digital Data yazisi geliyor)
Anolog calisiyor
Konu ile ilgili yardim edebilicek arkadas varmi
arkadaşım öncelikle optik bağlantını yaptıktan sonra ses kartı yazılımından ses çıkışını SPDIF olarak ayarlaman gerek pc de herhangi bir ses çalmadığın sürece Z5500 ün ekranında (No Digital Data) yazması gayet normal, eğer DVD falan izleyeceksen bu filme göre değişir o zamanda ekranda DTS falan çıkmaya başlıyo tabiki Z5500 ün gücünü o zaman göreceksin emin ol bende zaten optik olarak kullanmaktayım
arkadaslar benım kontrol panelının ledlerı 3 hafta kadar once yandı ve logıtech i aradım hanı yanı hollandayı orda bır turk cıktı karsıma kontrol panelın ledlerı yandı dedım benden pıd no gıbı 3 adet numara ıstedı sıstemın uzerınde yazan bende o numaraları verdım ve bana hıc bısey sormadan 4 iş günü ıcerınde yenısını gonderdıler allah logıtech ten razı olsun bızım turk fırmalar ıse led bozuldu desek garantıde bıle olsa yok efendım kullanım hatası yok su kactımı ve bunun gıbı bussuru bahane benım herseyım logitech cokta memnunum tavsıye ederım eger bısey alırsanız logitech olsun benden solmesı arkadaslar
quote:
Orijinalden alıntı: doubleb
Arkadaşlar bu arada benden size tavsiye. Bir gaflet edipte ürünü tedarikçilere göndermeye karar verirseniz ürünü göndermeden önce mutlaka fotoraflarını çekin.subun arkasındaki m/n nin uydulardaki pid numaralarının setin komple görüntüsünün, teker teker bas ve uyduların paketlerken görüntülerinin sonrasında kargoya teslim ederken ve taşıma makbuzunu aldıktan sonra her şeyi dakika dakikasına fotoraflayın hatta işi garantileyin ve bu süreçi baştan sona kesintisiz vidyoya çekin sonra başınız ağarmasın.aaa siz bize z5500 değil x540 göndermişiniz bile derler bunlar...
Derler valla haklısın.Kesinlikle güzel bi tavsiye
quote:
quote:
Arkadaşlar ben z5500 aldıktan sonra abimde almıştı. Ürün yaklaşık 3 aylık ve bası patladı.Ürünü mersaya gönderdik yaklaşık 1 hafta oldu ve bilin bakalım ne dediler. 80 dolar + kdv bu kadar hırsızlık olur mu diye düşünmeyin oluyor. Adamlar hem sizden paranızı alıyor hemde bedavaya logitechten ürünü alıp size gönderiyorlar. Yani düpedüz hırsızlık. Bunun üzerine logitechi 00800 lü numaradan aradık. Görevli bu tür şeylerin türkiyede çokca rastlandığını söyledi ve mersa sistemi davaya vereceklerini belirtti.Ayrıca ürünü geri istememizi ve fotoraflarını cekip göndermemizi istediler ve tüm setin yenisiyle değiştirileceğini belirttiler.Tabi bizde şuan sistemin basının mersadan gelmesini bekliyoruz. Bir sorun olduğunda mersayla uğraşmayın sadece logitech genel merkezini arayın.. Sadece mersa değil diğer tederikçilerlede uğraşmayın. Logitechin genel merkezi gerçekten çok iyi iş çıkarıyor.Müşteri memnuniyetine heralde ülkemizde hiç bir firma bu kadar önem vermez.
Arkadaşlar buda yetmedi alın size ikinci şok. Biraz önce abimle konuştum.Logitechi tekrar aramış soruşturmanın başlatıldığını söylemişler. Merseyada logitech tarafından bu durumla ilgili hesap sorulmuş. Yanlız olaya bakın kendi ellerimle gönderdiğim içine orjinal köpüklerini koyup gönderdiğim sapasağlam sub nasıl olduysa kırıkmış meğerse bundan dolayı para istemiş beyefendiler. Paçayı sıyırmak için adamlar öndeki ızgarayı kırıp basa kadar sokmuşlar ve bass hapörünü yırtmışlar ve fotoraflarını çekmişler(en azından ben böyle düşünüyorum). Bize böyle gönderdiniz diyolar. Hayır fotoraflar elimizde var deyince adamlar bu sefer topu ups kargoya attılar. Gönderdiğim kutuda kesinlikle yırtık vuruk yoktu. Soruyorum size sorun ups kargodan kaynaklansa ve paket büyük bir darbe yiyip ızgaranın göçmesine ve bassın yırtılmasına kadar neden olsa bu ürünü kargodan teslim alanlar körmü hiç mi pakete bakmıyorlarki bu vuruğu göremesinler ve tutanak tutturmasınlar. Takdir sizin...
Bu arada kargoya vermişler kargo yarın geliyor.Gelsinde son durumu yine yazarım.Bu arada logiteche durum tüm gerçekliğiyle anlatıldı.Hiç üzülmeyin biz her şekilde size yardımcı olacağız, kafanıza takmayın fotoları çekip gönderin dediler.Büyük ihtimalle 1 hafta içinde yeni set elimizde olur diye düşünüyoruz. Hadi hayırlısı..
Arkadaşlar seti biraz önce teslim aldım aynı gönderdiğim kutuyla geri göndermişler.Bas sağ alttan resmen bir tekme yemiş ızgara basa dayanmış.Adamlar kargoda problem olmuş dediler yanlız nasıl oluyosa kutu ve köpükler sapasağlam o ızgarayı öyle göçtürecek darpe kutuyu ve köpükleri nasıl oluyosa es geçmiş.Resmen yalan söylüyorlar. Aygıta tekmeyi basıp istedikleri parayı buna dayandırarak işin içinden sıyrıldılar. Helal olsun bizim türk milletine elalem siz dert etmeyim biz onu değiştirecez diyo bizim insanımız işin içinden sıyrılmak için tekme atıp ızgarayı göçtürüyo. size şunu soruyorum arkadaşlar. kim 1000 ytllik setine kendisi tekme atar ve ızgarayı basa dayandıracak kadar göçtürür.Hadi diyelim böle bi gaza gelip ızgaraya vurdunuz. hangi mal basa kadar dayanmış ızgarayı çıkarmak varken öyle kullanır ve ızgarayı çıkarmaz...Takdir sizin... mersaya güvenmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: logitech z-5500
arkadaslar benım kontrol panelının ledlerı 3 hafta kadar once yandı ve logıtech i aradım hanı yanı hollandayı orda bır turk cıktı karsıma kontrol panelın ledlerı yandı dedım benden pıd no gıbı 3 adet numara ıstedı sıstemın uzerınde yazan bende o numaraları verdım ve bana hıc bısey sormadan 4 iş günü ıcerınde yenısını gonderdıler allah logıtech ten razı olsun bızım turk fırmalar ıse led bozuldu desek garantıde bıle olsa yok efendım kullanım hatası yok su kactımı ve bunun gıbı bussuru bahane benım herseyım logitech cokta memnunum tavsıye ederım eger bısey alırsanız logitech olsun benden solmesı arkadaslar
HANGİ NUMARAYI ARADIN PAYLAŞABİLİRMİSİN.
Kurumsal Ofis
LOGITECH EUROPE S.A., TURKEY LIAISON OFFICE Merter Meridyen Is Merkezi Ali Riza Gürcan Cad. Cirpici Yolu No.1 Kat 3 Daire 328 Tozkoparan-Merter 34169 TR – ISTANBUL Logitech'i aradığınız için teşekkür ederiz Çalışma Saatlerimiz: Haftaiçi 10:00-19:00 Tel: 00800 44 882 5862 Ücretsiz Müşteri Destek Hattı
SAHİBİNDEN LOGITECH Z5500 5+1 505W RMS
PLAYSTATİON 3 SLİM ALACAGIM İÇİN SATILIKTIR...!
6 AYLIK LOGITECH Z-5500 5.1 DİJİTAL SPEAKER
1- CİHAZIN KOZMETİK OLARAK HİÇBİR KUSURU YOKTUR ÇİZİK DAHİ YOKTUR...!
2- CİHAZ YAKLASIK 6 AYLIKTIR HOŞUMA GİTTİ ALDIM FAKAT 4 AYDIR ŞEHİR DISINDA OLDUGUM İÇİN KULANMA FIRSATIM OLMADI 18 AY GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.
3- ALMAK İSTEYEN GELİR, GÖRÜR, İNCELER, KURCALAR, DİNLER SONRA ALIR EN UFAK SORUN KUSUR BULURSA HEDİYE EDİCEM CİHAZI.
4- CİHAZ KUTUSUNDA TÜM HERSEYİYLE KUTUSU NAYLONLARI KULANIM KILAVUZU VE FATURASINA KADAR VERİLECEKTİR RESİMLER KENDİ RESMİDİR. FABRİKADAN NASIL CIKIYORSA O SEKİLDE TOPLADIM KUTULADIM DURUYOR. 65LİRAYA ALDIGIM 1. SINIF OPTİK KABLIYUDA ALANA HEDİYE EDİCEM.
PLAYSTATİON 3 SLİM ALACAGIM İÇİN SATILIKTIR...!
NAKİT 680 LİRA...!
+
65 LİRAYA ALDIGIM KALİTELİ OPTİK KABLO HEDİYE
SIFIRI SU AN 950 - 1000 LİRA ARASI SATILIYOR BOŞUNA FAZLA PARA VERMEYİN...!
NOT: TAKAS SADECE PS3 SLİM İLE TAKAS OLUR TAKAS FİYATIM 750 LİRADIR. KARGO : TÜM TÜRKİYEYE 25 LİRA.
quote:
Orijinalden alıntı: myazgan
quote:
Orijinalden alıntı: logitech z-5500
HANGİ NUMARAYI ARADIN PAYLAŞABİLİRMİSİN.
numara bu hollanda Tel: 00800 44 882 5862 Ücretsiz Müşteri Destek Hattı
arkadaşlar birşey sormam gerek bu set 4 ay önce 700 liraydı. Ben düşünüyorum ki yaz aylarına girdiğimiz için fiyat bu kadar yükseldi. Acaba 2 ay sonra falan bu setin fiyatı 700 lira civarlarına düşer mi ! eğer düşer diyorsanız ona göre para ayıracam 2 ay sonraya. Bu seti kesinlikle almam gerek bilgilendirirseniz çok sewinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: Oquzzz
arkadaşlar birşey sormam gerek bu set 4 ay önce 700 liraydı. Ben düşünüyorum ki yaz aylarına girdiğimiz için fiyat bu kadar yükseldi. Acaba 2 ay sonra falan bu setin fiyatı 700 lira civarlarına düşer mi ! eğer düşer diyorsanız ona göre para ayıracam 2 ay sonraya. Bu seti kesinlikle almam gerek bilgilendirirseniz çok sewinirim...
dolara bağlı. ya da üstünde bi set çıakrsa ona bağlı. yoksa düşmez..
Arkadaşlar bugün logitechi aradık adamlar eski seti kırıp fotoları çekip gönderin dediler.Bizde tüm seti komple kırdık ve fotoları gönderdik. Bende z5500 kullanıcısıyım aslında kırık ürünü atmasamda sonradan sette sorun olup kır dediklerinde şimdiki kırdığım aygıtı tekrar çekip göstersemmi diye insanın aklından geçiyor. Ama arkadaşlar sadece aklımdan geçti.Kendi ellerimle herşeyi çöpe attım.Logitech bu kadar iyi hizmet veripte müşteri memnuniyetini bu kadar düşünen bir firma. Böyle insanlara gidipte üçkağıtcılık yapmayın.Bu muhabbetten sonra bazı kurnaz arkadaşlar kırık seti almak için pm atmışlar. Hiç kimse pm falan atmasın ben kendim için bile böyle birşey yapmam.Hepsi çöpte...
quote:
aslında kırık ürünü atmasamda sonradan sette sorun olup kır dediklerinde şimdiki kırdığım aygıtı tekrar çekip göstersemmi diye insanın aklından geçiyor.
üst üste 2 set göndereceklerini sanmam.
quote:
Orijinalden alıntı: feelulive
quote:
aslında kırık ürünü atmasamda sonradan sette sorun olup kır dediklerinde şimdiki kırdığım aygıtı tekrar çekip göstersemmi diye insanın aklından geçiyor.
üst üste 2 set göndereceklerini sanmam.
Zaten öyle bişeyin niyetinde değilim yoksa atmazdım kırık ürünü.
mersada çözmüş işi uyanıklığa vuruyo işi sağlam malları kırıp böyle geldi deyip parasız sıfır mal alıp burda parayla satıyolar suya sabuna dokunmadan tahmin yürütüyorum yorumlardan sadece ama durum bu okuduklarıma göre mal sahibinede avucunu yala der gibi cvp veriyolar densizliğin daniskası hep türkiyede oluyo ne hikmetse
maşallah takılmayalı konu kac sayfa olmus helal valla
Merhaba arkadaşlar öncelikle setin türkiyede hiçbir mağazanın stoklarında kalmadığını belirtmek isterim.950 tl yi gözden çıkarmama rağmen alamıyorum.Mersayı aradım ürünü ithal edemediklerini bulamadıklarını söylediler. Bilginize. Bulabileceğim bir yer varsa bildiğiniz cevaplarınızı bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: d4ng3r
Merhaba arkadaşlar öncelikle setin türkiyede hiçbir mağazanın stoklarında kalmadığını belirtmek isterim.950 tl yi gözden çıkarmama rağmen alamıyorum.Mersayı aradım ürünü ithal edemediklerini bulamadıklarını söylediler. Bilginize. Bulabileceğim bir yer varsa bildiğiniz cevaplarınızı bekliyorum.
bence illa sıfır aramayın ben 2. el aldım,kullandım ve sattım... hiç bi şekilde sıfırdan farkı yoktu alıp satma işlemi de 500 lira civarında oldu. 2. elden korkmayın bence çok sağlam güvenilir satıcılar mevcut forumda
sayfa sayısı şişirilmiş yine
quote:
Orijinalden alıntı: d4ng3r
Ankara Electroworld ve Mediamarkt de vardı en son baktığımda..
hmm anladım saol dostum inşallah düşerr. bilgilerin için saol...