Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13551356135713581359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ttaf'ın optik switch'ini aldım, z5500'e uydu, xbox360 ve popcornhour bağlamayı düşünüyorum, decoder'le cihazlar arası mesefa yaklaşık 1,5-2 metre civarı, ttaf'ın optik kablosundan aldım 4 adet 1,5 metrelik ama pek beğenmedim, gittigidiyordaki philips nasıldır? fiyatı 9.00 tl civarı, başka sitelerde 40.00 tl civarı sahte olabilir mi acaba? işimi görür mü?
  • mersa ya goturdugunuz cihaz kac gunde onarıldı?

kontrol unıtesındekı kart degısecekmıs
    sorun ıse uydulardan gelen cat cut sesler

40$ fıyat ıstedıler tmm dedım
    yazılı onay ısterız dedıler
    3 gundur gunde 2 kez arıyorum
    ne benı arıyorlar nede onay ıcın bır belge gondedıler

bugunde telefonlara bakmıyorlar
    fırmayı aradım
    hayırdır iflas mı dedım
    verılen cevap şu
    hava muhalefetı dolayısıyla teknık servıs calısmıyor

madem oyle resmı tatıl yapılsın mersa tekırdagda sılıvrıde degılkı
    istanbulun ortasında ve ist ortasındada kışın yağan gibi yagmur vardı
    nedır bu sosyete lugatı anlamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dankaya -- 9 Eylül 2009; 12:14:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

sayın doubleb,

ttaf'ın optik switch'ini aldım, z5500'e uydu, xbox360 ve popcornhour bağlamayı düşünüyorum, decoder'le cihazlar arası mesefa yaklaşık 1,5-2 metre civarı, ttaf'ın optik kablosundan aldım 4 adet 1,5 metrelik ama pek beğenmedim, gittigidiyordaki philips nasıldır? fiyatı 9.00 tl civarı, başka sitelerde 40.00 tl civarı sahte olabilir mi acaba? işimi görür mü?

Arkadaşım eğer bilgisayar harici kullancaksan ki öyle yapacakmışın optik 3.5mm çeviriciye gerek kalmayacak.Philipsin optik kablosunu kullanmadım ama kaliteli olacağını düşünüyorum.ttaf zaten giriş seviyesinde ürün yapıyor. Ama sizin beklentiniz biraz daha fazla sanırsam. Ürün orjinalse fiyatı iyi. Bu fiyatta teknosada hama pro görmüştüm. Bayağı kaliteli görünüyodu. Fakat herşeyden önmelisi alacağın kablonun ihtiyaçını görecek kadar uzunlukta olması. Philipsi deneyebilirsin.Ama dediğim gibi bende hiç kullanmadım. Çok iyi birşey istiyorsanda monster markasına bakabilirsin.Ama gg de bile 40 lira çivarındalar.

ekleme: Arkadaşım kabloyu sadece z5500 de kullancaksan monster gibi üst düzey bir kabloya ihtiyaçın yok. Ses kalitesi zaten dekoderin kalitesi ne kadarsa o kadar olacak. bildiğin üzere optik bağlantıda sesi dekoder çözüyor. Yani çok kaliteli bir kabloda kullansan da kalite dekoderle sınırlanacak.Mesela ben optik bağlantı yapacağım zaman 3.5m bots marka dandik bir kablo kullanıyorum. O bile işimi görüyor. Ama çoğunlukla aygıt analog bağlı. Tahminimce philips işini görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubleb -- 9 Eylül 2009; 13:07:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tankaya

mersa ya goturdugunuz cihaz kac gunde onarıldı?

kontrol unıtesındekı kart degısecekmıs
    sorun ıse uydulardan gelen cat cut sesler

40$ fıyat ıstedıler tmm dedım
    yazılı onay ısterız dedıler
    3 gundur gunde 2 kez arıyorum
    ne benı arıyorlar nede onay ıcın bır belge gondedıler

bugunde telefonlara bakmıyorlar
    fırmayı aradım
    hayırdır iflas mı dedım
    verılen cevap şu
    hava muhalefetı dolayısıyla teknık servıs calısmıyor

madem oyle resmı tatıl yapılsın mersa tekırdagda sılıvrıde degılkı
    istanbulun ortasında ve ist ortasındada kışın yağan gibi yagmur vardı
    nedır bu sosyete lugatı anlamıyorum...

Arkadaşım kaç zamandır söylüyorum dilimde tüy bitti mersayı boşverin diye. bi önceki sayfada anlattım başımıza gelenleri. Ürünün garantisi varsa ara logitechi sana bir haftanın içinde ücretsiz yeni kontrol ünitesi gönderirler.Başka sorunu varsa güzelce anlat kesinlikle çözüm bulurlar. Eğer ürün garantideyse mersayıda şikayet et benden para istediler diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubleb -- 9 Eylül 2009; 12:53:53 >

• @doubleb

urunun garantısı bıttı

senın yazıyı kacırdım sanırım, keske okusaydım :(

ama teknık servıs kordınatorun numarasını aldım yarın sabah ılk ıs onu aramak olacak
  • teşekkürler sayın doubleb
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankaya

@doubleb

urunun garantısı bıttı

senın yazıyı kacırdım sanırım, keske okusaydım :(

ama teknık servıs kordınatorun numarasını aldım yarın sabah ılk ıs onu aramak olacak

Arkadaşım ürünün iki yıllık garantisi bitsede logitech tarafından 3 yıl garantili olması lazım .teknik servisten önce aşağıdaki numarayı arayıp garanti süresini bi sor ama büyük ihtimalle garanti 3 yıl diyecekler ve ürünü işleme alacaklardır. Şansını bi dene derim. Tabi ürünü alalı 3 yılıda geçtiyse diyecek bişey yok....

Logitech'i aradığınız için teşekkür ederiz
    Çalışma Saatlerimiz:
    Haftaiçi 10:00-19:00
    Tel: 00800 44 882 5862
    Ücretsiz Müşteri Destek Hattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubleb -- 9 Eylül 2009; 18:12:57 >

• Beyler benim iki sorum olacak.
    Bu logitech servisi fatura olmadan sadece PID numarasıyla da hizmet veriyor mu. Benim sistemde ps3 ü optikten bağladımmı hiçbir sorun yok ancak analog olarak ipod taktım mı sadece tek bir uydu dan ses geliyor. effect'i de stereo 2x yapınca bu sefer sadece left front ve left rear dan ses geliyor ve yine rightlardan hiç ses gelmiyor. Bu sorunun çözümü olarak acaba bana yeni bir dekoder gönderirler mi ?
  • Arkadaşlar hiç taviz vermeyelim burda barış ortamı sağlayalım kapanmasın bu topikte diger adamların niyeti bu topiği kapatmak hakaret etseler bile cevap yazmayın sadece yanlarında bulunan ünlem işaretine tıklayın şikayet etmiş olursunuz editörlere...Yeni topik hayırlı olsun
  • Herkese slmlar Z-5500 reklamında kullanılan ayaklardan nerden bulabilirim beyler?Yurtdışından getirme imkanım var.

Saygılar
  • mersa sistem garanti dışı değiştirdiği kartı musterıye verıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

digiturkün reklamından başka bişey anlamadım pek bide çok kötü yerleştirmişsin kolonları diğerleri pek gözükmüyo ama dekoderin üstünde ne işi var tabi zevk meselesi
    quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Kendi çektiğim videoyu paylaşmak isterim :)
    http://www.metacafe.com/watch/3259384/the_power_of_logitech/

Aslında daha fazla da hoplatırım ama tüm bina yıkılıyo oyle acınca. Digiturk de orada cunku oda kucuk. Herseyi masanın oradaki yere sıgdırdım. Imzamdaki gibi :)

• Önceki sayfaları okudum biraz ve kendi adıma mutlu olduğum kadar bu sistemi yeni alanlar için üzüldüm. Ben 1.5 yıl kadar önce bu sistemi Electroworld den 600 liraya almıştım, şimdi 1000 liralar falan dolaşıyor ortalıkta
  • @onno92

aynı fıkırdeyım
    bende 4 yıl once gold pc den aldım 700 lıraya

eskıden gold da pazarlık vardı sımdı yok kotu oldu
    ınsanları taksıte zorluyorlar
    nedenıde bence kendılerını garantıye almak
    bu ay az kazanalım ama gelecek ayda en az bu ay gıbı kazanalım krız bızı etkılemesın mantıgı...
    cogu ınsan kendını dusunuyor yuzune karsı sen bencılsın dersen bu seferde sen kotu oluyorsun...
  • LOGITECH-Z5500 sigorta atması kontrol panelinin yanması bozulması beni çok üzdü ve servisin ilgisizligi bu üründen soguttu beni ya aldıgım zaman bozulursa diyip hep vaz geçiyorum kullanıcılara soruyorum sizce almalımıyım sorun çıkarmı
  • @tatlıcak

hocam keşke tek sorun sigorta olsa
    içindeki 2A lik cam sigorta genelde cihaz acıkken elektrık kesılırse atıyor cozumude elektrıkcıden 10adetını 1tl alacagın sigortadır.
    ama şuan benım 4yıllık cıhaz mersada servıste kontrol untesının kartı degısıcekmıs 40$ masraf cıktı
    ahım şahım buyuk para degıl ama bugun 1000tl gıbı bı rakamı var ve yaklasık 8-10 senedır piyasada satılan bır sıstem bu
    kendını hıc gelıstırmemıs, ne ust modelını cıkardı nede tr yetkılı servıs actı
    cıhazı mersaya goturdugumde bana sunu dedıler
    bız ıthal etmedıysek servısınede bız bakmayız
    sonucta garantısı bıtmıs cıhaz parasıyla degılmı dedım
    bıryer ıle gorustu tmm alalım dedı.
    zihniyeti goruyor musun?
    logitech amerıkan markası ama bu sıstem çin malı.
    he kalıtelı cın malı yok mu ıllakı var sonucta logitech bunları denetlıyor.
    bugun sony panasonıc gıbı dev japon markalarınında uretımlerının bır kısmıda cınde
    (çin ile japonu karıstırmayalım. japonun kalıtesı tartısılmaz. bırcok ınsan çin japon aynı dıyıp gecıstırıyor. yazmamda fayda var)
    bazı ses formatlarını desteklemesı gucunun yuksek olması ınsanı cezbetıyor.
    eger sen prof. bısı ıstıyorsan yapacak bısı yok bunu alacaksın cıkacak ufak tefek sorunlarıda sınene cekeceksın
    senın burada sorunları azaltmak ıcın yapabılecegın tek sey ups e baglamak en azından ciklet ucretındekı sıgortadan yırtarsın hepsı bu.

eger analogdan baglayacam dersen hıc bu ıse gırme gıt creatıve inspire serısı al daha ıyı
    bu cıhazın hakkını coax veya optic baglantı verıyorkı ses kartının guzel olmasıda onemlı...

bunu kullanıpta sorun yasamayan da yok degıl
    sonuca bakarsan bu bıraz sans ısı
    bu durumda sana iyi şanslar demeden gecemeyeceğim...

yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana...

• Cevap için teşekkür ederim logitech servisi çok ayıp etmiş ben artık başka sistemlere göz atıcam ama konuyu sürekli takip ediyorum

tşk ederim
  • @tatlıcak

hocam bu yazdıklarım benım dusuncelerım
    karar verırken baska arkadaslardanda yorum almanda fayda var...
  • slm arkadaşlar benim de Z-5500 var(dı) hala var ama 2 aydır malesef çalışmıyor. hiç ses yok cihazda.çıkış ntegreleri ve bir kaç parca daha değiştirdiler ama hala tık . cihazı iş yerine götürmüşdüm orada sigortası atmış sigorta almaya üşenmiş arkadaşlar ve sigorta yerini düz bağlamışlar. o durumda çalışmaya devam etmiş , elektrikler kesilince jenarotör devreye girip akım baya dalgalı gelince cihaz bi gitmiş ve bidahada tık demedi..kayseride çözüm bulamadım ist. de bir yere gönderdim cihazı onlarda entegre kondansatör vb şeyleri değiştirmişller tel ile görüşmemde söyledikleri: benim bu cihazı çalıştırmam için ne yapmam gerek sub woferin içindeki anakartı satan bir yer varmı ..yada gercekden z-5500 tamiratı yapan bir adres verebilriseniz. yada benim başıma gelen talihsiz olayı yaşayan yol gösterecek bir arkadaş bulabilrimiyim.yani acil yardım..şimdiden teşekkürler

• ya arkadaşlar sıkıldım artık bende 5500+audigy zs ve powder dvd 7 kullaniyorum fakat divx film seyrederken optik cikiştan bağladığımda ekranda sadece pl2 movie yaziyor eax konsoldan dijital cikişi power dvd den outputu use spdif seciyorum ve devices controllden docoderi spdif seciyorum ama yinede divx fiilm seyrederden pl2 movie yaziyor bu normal mi yok sa herhengi bir kodekmi yüklemem gerek yoksa sadece dts yazisi dvd film lerdemi cikiyor
  • 
Sayfa: önceki 13551356135713581359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.