Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13501351135213531354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ben de z5500 almak niyetindeyim fakat pek bulunmuyor piyasada, ankarada en ucuza nereden alınır bu alet
  • dostum muhtemelen senın anifinin orada kabloları soktuğun yerde kablo artıkları kalmış olabilir ve birbirine temas ediyor olabilir. eğer bu da değilse bi yazıda okumuştum evdeki ampulu ekonomık ampulle değiştirdikten sonra böyle bi arıza olduğunu yazmışlardı. sende de böyle bi durum sözkonusu olabilir. bir de başka bir bınada mesela komşularında falan bi dene sistemı bakalım yıne aynı şey mı olacak
    bır de jacklarını kontrol et bilgisayara bağlı olanları ve hoparlorldekını. eğer elle yaptığın herhangi bir kablo falan varsa bu bağlantıları da kontrol etmenı tavsiye ederim. evdeki elektrik yapısının zayıflığı fazlaca garip arızalara yol açabilmekte ve bunlar kolay anlaşılamamaktadır.
  • @altayayhan

tesekkurler bu sesler genelde aksamları oluyor o yuzden tasarruflu ampul den kaynaklanmaları olası.
    bu aksam hemen komsuda denıcem

pekı elektrıktekı bu pazazıt yada herneyse bunu gıdermenın yolu yok mu
    onlıne ups alsam bu sorunu gıderebılır mıyım
  • @tankaya aslında çoğu zaman online upsler bile bu soruna fazlasıyla çözum olamıyor yanı senın alacağın online ups 1,5 kw lık ya da daha altıdır. ama onların sistemleri sadece elektronık olarak bu online güç sağlarlar. sistemleri daha yüksek kapasiteli olanlarınkisi gibi çok fazla gelişmiş değildir. o yuızden çok fazla yararlı olacağını düşünmüyorum . ancak büyük ihtimalle sizin evin elektrik sistemi eskidir. ya da topraklama yetersizliği vardır.
    bu sorunu elektrikçi çağırarak giderebilirsiniz ama şuna dikkat edin her elektrikçi bu işten anlamaz ve çoğu nötr üzerinden topraklama önerir. binada toprak hattı varsa mutlaka prizler buna bağlanmalı ek kablolama ile.
    bu arada topraklı prizlere yapılmış olan sahte topraklama eğer faz uçtan yanlışlıkla yapılmışsa yanı + uçtan bu da neden olabilir. o y uzden prizlerin kontrolu şart. eğer dediğim gibi bi olay varsa o prize yakın bi yerde elinizi duvara dahi surtsenız ufak ufak çıtırdamalar duyarsınız bu bi işaret olabilir. ya da evin durumunu siz daha iyi bilirsiniz ne zaman priz değişti ne zaman böyle bi sorun oluştu gibi biraz düşünürsenız sonuca daha çabuk ulaşabilirsiniz.

Ama mutlaka ehliyetli bir elektrikçiye göstermekte yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altayayhan -- 28 Ağustos 2009; 14:37:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: notrino

selam arkadaşlar ben de z5500 almak niyetindeyim fakat pek bulunmuyor piyasada, ankarada en ucuza nereden alınır bu alet

En ucuz fiyat 899 lira. Electroworld ve Mediamark'de var..
  • hocam bosuna o kadar para vermeyın 500 - 550 tl cıvarı formlarda bulmanız munkun elden alın ıyıce kontrol edın bır ara bı arkadasa arastırdık bır cogunun garantısı devam etmekte tabı bu benım fıkrım katılmayan olabılır
  • Yardımın için teşekkürler.
    Dün akşam bayağı canım sıkılmıştı.
    bugün ses kartına bağlı olan jack ları söküp tekrar taktım ve şimdilik sorun çözüldü.Problemsiz çalışıyor.
    İnşallah tekrar aynı hatayı vermez ve sorun yaşamam.
    iyi geceler

quote:

Orijinalden alıntı: altayayhan

quote:

Orijinalden alıntı: terran48

İyi akşamlar
    arkadaşlar bir yıldan fazladır z5500 kullanıyorum.Ve hiç bir sorunum olmadı(sigorta problemim dahil)
    Sistemde 1kw online güç kaynağı ve korumalı priz kullanıyorum.son bir kaç gündür sürekli olarak ben z5500 açıyorum.hemen kendi kendine kapanıyor.(komple elektiriği kesiyor) , yani z5500 güç düğmesine elektirik gelmiyor.Bazende açıkken otomatik stanby konumuna alıyor kendini.
    bir ara sigortasının attığını zannettim.prizini taktım açtım ancak hemen kendini otomatik stanbya alıyor.
    bunun için ne yapmam lazım?
    Sigortadanmı acaba?

dostum bu problem buyuk ıhtımalle anfi katından kaynaklanmaktadır. o yuzden Türkiye'de yetkili servisi yok logıtech ın ama MERSA SİSTEM distribütör olduğu için kendı teknık servisinde her türlü z-5500 arızasını gideriyor. üstelik garanti içerisindeyse ücretsiz olarak hizmet veriyor. elbette kullanıcı hatası değilse. şu linkten onlara ulaşabilirsin
    http://www.mersasistem.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.serial_no
    linkten cihazın garanti durumunu kontrol edebilirsin. eğer geçmişse aldığın yerdeki fatura tarıhı geçerli olacaktır.

MERSA SİSTEMİN telefon numarası 0212 444 01 40 buradan da 5 tuşlayarak teknık servıs ile görüşebilirsin

• Fiyat süper piyasadan 200 lira ucuz bu paraya alınır ihtiyacı olan kacırmasın
    quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

LOGİTECH Z5500 CİHAZ KUTUSUNDA SIFIR .. kUTUSU Dahi ACILMADI...!!!

750 LİRA İSTİYORUM ANKARADAN ELDEN TESLİM EDİLİR ANKARA DISI KARGO 600KM KADAR ANLASMALI FİRMALARLARIMLA 25 LİRADIR!

^^ SIFIR KUTUSUNDA ACILMAMIŞ LOGİTECH Z-5500 ..^^

SADECE 750 LİRA

• En ucuz bende :) 750 lira sıfır kutusunda !!!
    quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

quote:

Orijinalden alıntı: notrino

selam arkadaşlar ben de z5500 almak niyetindeyim fakat pek bulunmuyor piyasada, ankarada en ucuza nereden alınır bu alet

En ucuz fiyat 899 lira. Electroworld ve Mediamark'de var..
  • quote:

Arkadaşlar nihayet yeni setim bugun elime ulaştı. Gerçekten adamlar koskaca seti gönderiyorlar yaa. bugun kargo getirdi ve yenı setımı açarken gerçekten ilk aldığım günkü gibi heyecanlandım. Logitech i bu hizmetinden dolayı gerçekten tebrik ediyorum. Ürünlerine gösterdikleri hassasiyetten ve müşteri memnuniyeti politikalarından ötürü ne denli güçlü bir firma olduğunu bir kez daha anladım.

selamlar öncelikle tekrar hayırlı olsun.umarım bu defa sorunsuz bir şekilde kullanmak nasip olur.Benim sistem de bozuk ve garanti kapsamında.Siz nereyle irtibata geçtinizçBu garanti kapsamında ürünü değiştirmek için izlediğiniz yolu anlatırmısınız.Teşekkürler
  • @fzal1977 ;

dostum ben 00800 lü hatları aradım ancak ulaşamadım. bu yuzden mail attım ingilizce olarak. onlarda bana belirli yönergeleri yapmamı olmuyorsa aldığım yerden değişşim yapmamı sölemişlerdi ancak aldığım yer mavi bilg. dı ama orası iflas etmiş. o yuzden ben bu sebebımle birlikte yenı bi mail attım ve benden istedikleri şartları yerıne getirdim. yanı setimi kırıp foto çekip gönderdim. onlarda bana yenı setimi gönderdiler. sadece kargo için ben ups kargoya vekalet verdim o da 46 liraya mal oldu. ama bence MERSA sisteme gönder. kargo parası da ödemezsin hem de garantı içerisinde ürünün sağlıklı bi şekilde tamir edilir. ben sonradan öğrendim mersanın garanti işine baktığını.
    MERSA sistem diye yüce google 'a sorarsan o söyler sanatelefon numarasını

tabi bu arada öncelikle sigortasını kontrol et cihazın. subwooferın arka kısmında fuse yazan yerdedirsigortası. önce fişi çekmeyı unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altayayhan -- 29 Ağustos 2009; 3:09:02 >

• Peki sizce bozuk bir cihazı garantiden tamir ettirip kullanmaya devam etmek mi mantıklı yoksa garantiden değiştirip sıfırını kullanmak mı?
  • Bu arada ürün değişimi için yazıştığınız yerin mail adresini de yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fzal1977

Peki sizce bozuk bir cihazı garantiden tamir ettirip kullanmaya devam etmek mi mantıklı yoksa garantiden değiştirip sıfırını kullanmak mı?

sorman hata
  • Demi..
  • Comaa Kardeş : Öncelikle gecmiş olsun ...
    Aynı sorunu bende yasadım bizim ufaklık sesi sonuna kadar acmıs benimde haberim yoktu müzige baslayınca BİR ANDA bas gitti bub bub sesi actıkca rezilleşiyordu. Öncelikle elektronikcileri gezdim bircogu ugrasmak bile istemedi bobin yanmmıs hoparlör patlamıs falan deyip gecistirdiler... daha sonra LOGİTECH firmasıyla görüstüm firma bana Aldıgın yere götür yada ülkenizdeki servise gönder dedi daha önceden bire bir degişim yapıyorlardı adamlar uyanmıslar işi öncelikle mutlaka ÜLKENİZDEKİ SERVİSE gidip ürünün yapılıp yapılmadıgı kulanıcı hatası olup olmadıgını teyit ettirmemizi ve bu servis raporunu servisin onlara fakslamalarını istiyorlar. Mecbur kaldım servise gönderdim kulanıcı hatası denildi normal sartlarda son seste bile böyle bir agrıza vermesi imkansız denildi servisteki elemana garantiye sokması için cok ısrar ettim fakat cıkan parcayı LOGİTECH firmasına gönderiyoruz ve orada anlasılırsa sorun daha buyur bu riski kesinlikle alamayız böyle birsey firmamıza aykırı dediler. Tamir ücretini sordum basın degişmesi ve ürün tamiri icin 350 lira civarı bir para istediler veremeyecegimi söyledim gitim bası işinin egli isim yapmış bir hoparlör tamircisinde tamir ettirdim kesinlikle yaparım bunda ne var neler gördüm ben diyen tamirci 2 günde yaptı ses okadar bozulduki pişman oldum orta seslerde bile ucuz hoparlörlerden kötü ses vermeye basladı (tamir ettirmeye 45lira verdim) hiç tad vermiyordu yüksek seste zang zang ses yapıyor normal seste ise orantısını kaybetmişti arada parazit sesler cıkıyordu sonucta fabrikasyon gibi olmuyor... kafaya taktım gittim Kicker marka aynı ohm ve watt degerine sahip hoparlör sıparisi verdim fakat her basın esneme oranları bile farklı oluyormus spl ve desibel degerleri farklı oluyormus aynı çapta aynı ohm ve watta farklı fabrikalarda üretilen 100 bas alsam 100 basın da bu degerlerden biri tutsa birisi tutmuyormus bunu bilmiyordum yeni WOOFERI taktım.
    busefer ses biraz düzeldi gibi ama orta sesi gecince ses bozmaya basladı arastırdım WOOFER KUTUSUNUN HACMİ ÖLCÜLERİ BASIN DEGERLERİNE GÖRE ÖZEL YAPILIYORMUS NEDENİ BUYMUS HER BASA AYRI HESAPLANIYORMUS BU DEGERLER... 3 GÜN GECTİ ilk önce kontrol panelindeki led ısıklar gitti bunu pek sorun etmedim kronik sorunu oldugunu düsündüm
    daha sonra ise center hoparlörüm gitti anfinin center cıkısı calısmıyor sonra sigortaları atmaya basladı iyice sinirlendim ve gaRantiye gönderdim garantİ bana ürünün kulanıcı hatasından garanti dısı kaldıgını bu ürüne baska marka hoparlör takmamın bile hem telif hakkı hem isim hakkına aykırı ayrıca hata oldugunu ve spl desibel degerlerinden bahsettiler. KUTUNUN BU BAS İÇİN ÖZEL VERİLER İLE BİLGİSAYAR ORTAMINDA HESAPLANIP ÜRETİLDİGİNİ BASKA BASTA SES ALMAMIN OLANAKSIZ OLDUGUNU DİZEL MOTORA BENZİN KOYMAK GİBİ OLDUGUNU SÖYLEDİLER... bende simdi wooferı saglam garantili z5500 arıyorum ... bu sekilde ürümüN CENTER cıkısı ve ekranını yaptıracagımı düsünüyorum. AKLINIZA TAKILAN BİRSEY VARSA ES GECTİGİM AYRINTILARIDA MERAK EDİYORSANIZ ÜSENMEDEN YAZABİLİRİM...

quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

düşük seste cok belli olmuyo ama az ses verince hemen belli ediyo kendini zaten fazla azmıyorum ses cok iğrencleşiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: manivela

quote:

Orijinalden alıntı: fzal1977

Peki sizce bozuk bir cihazı garantiden tamir ettirip kullanmaya devam etmek mi mantıklı yoksa garantiden değiştirip sıfırını kullanmak mı?

sorman hata

öncelikle şu var arkadaşlar sıfır cihaz da alsanız bunun da arıza yapmıyacağının garantisi yok maalesef. ayrıca mersadaki tamir olayı sıfır parçayla değişim oluyor zaten arızayı tamır etmek mumkun olmaz. ancak arızalı parçanın sıfırı ile değişimiyle arıza gideriliyor. o yuzden bence tamir ettirmek daha mantıklı çünkü zamandan tasarruf edersin.
    bir de değişim yapmaları için sana neden cihazının türkiyede tamirini yaptıramadığını araştırıyorlar. o yuzden her ürünüm arızlı diyene sıfır ürün gönderecekler diye bi şart da yok.

sorununun sebebını yazarsan sana daha iyi bi açıklama yapabilirim. örneğin hiç mi elektrik almıyor ya da led problemı mı var? ve bu sorun neyden sonra meydana geldi ?

• Evet seninde dedigin gibi adamlar artık paronayak olmuslar herseyi her ayrıntıyı arastırıyorlar ... KESİNLİKLE ÖNCE TÜRKİYEDEKİ MERSA YADA LOGOSOFT FİRMALARIYLA GÖRÜSMENİZİ ORDAN YARDIM ALMANIZI İSTİYORLAR ESKİSİ GİBİ KIR ÜRÜNÜ YENİSİ GELSİN OLAYINI KALDIRMISLA ADAMLAR. Sonuçta kücük firma degil profosyonel bir firma koskoca LOGİTECH adamlar olayı cözmüşler herseyi inceliyolar tek care garantiden yaptırıp mis gibi kulanmak ... Garantide kulanıcı hatalarına karışmıyor... ARTIK COOOOOOK Sıkı yönetim uygulamıs LOGİTECH :)
  • almanyadan gelecek tanıdığa getirtmek istiyorum fakat kutusu büyük gibi geldi sorun olurmu acaba..
  • quote:

@tankaya aslında çoğu zaman online upsler bile bu soruna fazlasıyla çözum olamıyor yanı senın alacağın online ups 1,5 kw lık ya da daha altıdır. ama onların sistemleri sadece elektronık olarak bu online güç sağlarlar. sistemleri daha yüksek kapasiteli olanlarınkisi gibi çok fazla gelişmiş değildir. o yuızden çok fazla yararlı olacağını düşünmüyorum . ancak büyük ihtimalle sizin evin elektrik sistemi eskidir. ya da topraklama yetersizliği vardır.
    bu sorunu elektrikçi çağırarak giderebilirsiniz ama şuna dikkat edin her elektrikçi bu işten anlamaz ve çoğu nötr üzerinden topraklama önerir. binada toprak hattı varsa mutlaka prizler buna bağlanmalı ek kablolama ile.
    bu arada topraklı prizlere yapılmış olan sahte topraklama eğer faz uçtan yanlışlıkla yapılmışsa yanı + uçtan bu da neden olabilir. o y uzden prizlerin kontrolu şart. eğer dediğim gibi bi olay varsa o prize yakın bi yerde elinizi duvara dahi surtsenız ufak ufak çıtırdamalar duyarsınız bu bi işaret olabilir. ya da evin durumunu siz daha iyi bilirsiniz ne zaman priz değişti ne zaman böyle bi sorun oluştu gibi biraz düşünürsenız sonuca daha çabuk ulaşabilirsiniz.

Ama mutlaka ehliyetli bir elektrikçiye göstermekte yarar var.

merhaba,

eve getırdıgım elektrırıkcı evın elektrık yapısında sonrun olmadıgını ve topraklama hattının saglam oldugunu soyledı
    ama benım ıcıme sınmedı 100kva lık ups var komsuda gıttım ups bagladım yıne aynı cat cut sesler devam edıyor
    bu seslerın sebebının parazıt olmadıgını ve cıhazın sorunlu olduguna kesın gozle bakıyorum
    urunun garantısı olmadıgı ıcın servıs uçuk rakamlar ısteyecegınden emınım
    o yuzden ıst da bu sıstemden anlayan bırı varsa hemen kapısını calmayı dusunuyorum
    yardımcı olursan sevınırım

ıyı gunler

• 
Sayfa: önceki 13501351135213531354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.