Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13481349135013511352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • altayayhan bende işte creative nin x-fi sound blaster notebook lar için seskartı var belkide bana ondan öyle geliyor çünkü bakıyorum flim olasun müzik olsun beni gerçekten tatin ediyor beni yarı yolda bırakmıyor her uydundan farklı birses farklı bir aura çok hoş flim izlerken bir sinema havası bir müzik dinlerken clup havası veriyor benim için sorun hiç yok kristalize sese devam bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknsmrc

altayayhan bende işte creative nin x-fi sound blaster notebook lar için seskartı var belkide bana ondan öyle geliyor çünkü bakıyorum flim olasun müzik olsun beni gerçekten tatin ediyor beni yarı yolda bırakmıyor her uydundan farklı birses farklı bir aura çok hoş flim izlerken bir sinema havası bir müzik dinlerken clup havası veriyor benim için sorun hiç yok kristalize sese devam bence...

bir gün ben de mutlaka x-fi ses kartı alıcam yyaa olmıyacak böle sesin netliğinde ve şiddetinde sorun yaşamıyorum fakat berraklık sözkonusu olunca olay biraz eksi yönde gelişiyor. eee napalım bu da onboard ses kartı kullanmanın dez avantajlarından..

• tiz eksikliği mevcut değil sistemde..z5500 ün eksi yanı midler..tizler gayet yeterli sadece default ta bass a göre biraz kısık ayar istiyor ama midlere yapcak bişey yok malesef..
  • altayayhan , inşallah en yakın zamanda ala bilirsin

groll midlerden istediğin nedir ki yani yapması gereken ne ki bunlar yapmıyor?
  • mid seslerin duyulması gerekir..bass ve tiz nasıl geliyosa midlerde o şekilde gelmeli özellikle mid eksikliği bazı müziklerde daha fazla hissediliyor..uydularda tweeter olması gerekirdi bunun için fakat maliyeti ciddi arttırdığı için logitech malzemeden çalmış ...bu paraya bundan iyisi şamda kayısı yapcak bişi yok

film+oyun+dahili dekoder bu sistemin en büyük artıları...özellikle 0-1500 tl arası hazır ses sistemlerine nal toplatır...illaki bir zayıf yönü mutlaka olucak oda bana göre midlerdir...gerçi bu fiyatlarda 4-4 lük sistem bulamazsınız ya en az 2000-3000 tl bayılcan high-fi topluycan yada z-5500 le devam edicen...ilerde z5600 yada z7700 çıkarsa mutlaka dts master -true hd vs.gibi ses formatlarını çözen dekoder +tweeter takviyeli bir model bekliyorum

dipnot olarak o\b ses kartı kullananlar sistemden çok bişey beklemesinler z5500 ü beslemesi için x-fi çipli herhangibir ses kartı edinsinler...(f\p anlamında gamer olabilir)

• Ben de yeni aldım, yarın gelecek. Birçok kişi ilk prize takar takmaz sigorta yanması yaşamış. Bakalım ben de de öyle bir sorun olacak mı
  • groll vallaha inanmıcaksın belki ama yani anca bursada olsan da alıp seni dinlete bilsem çünkü bende bir sorun yok kafayı yicem :S
  • bu ürünü bulabileceğim bir yer varmı ?? kullanılmamış tabii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Ben de yeni aldım, yarın gelecek. Birçok kişi ilk prize takar takmaz sigorta yanması yaşamış. Bakalım ben de de öyle bir sorun olacak mı

nereden ve kaça aldın arkadaşım?
  • demirarcan gold da bulursun anca
  • quote:

Ben de yeni aldım, yarın gelecek. Birçok kişi ilk prize takar takmaz sigorta yanması yaşamış. Bakalım ben de de öyle bir sorun olacak mı

şimdiden hayırlısı olsun arkadaşım güle güle kullan yenı setini 2 amperlik cam sigorta her zaman bulundur sen fazladan çünkü olmadık zamanlarda atıyor sonra madur olmayasın . zaten tanesi 25 kuruş.
  • quote:

groll vallaha inanmıcaksın belki ama yani anca bursada olsan da alıp seni dinlete bilsem çünkü bende bir sorun yok kafayı yicem :S

kimsede sorun yok iyi ses kartıyla gayet güzel fiyatına göre..ancak high-fi dinlemiş ve kulakları iyi olan bu işten anlayan insanlar (mesela ben ) için müzikte yetersiz gelebiliyor yoksa sorun yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

mid seslerin duyulması gerekir..bass ve tiz nasıl geliyosa midlerde o şekilde gelmeli özellikle mid eksikliği bazı müziklerde daha fazla hissediliyor..uydularda tweeter olması gerekirdi bunun için fakat maliyeti ciddi arttırdığı için logitech malzemeden çalmış ...bu paraya bundan iyisi şamda kayısı yapcak bişi yok

film+oyun+dahili dekoder bu sistemin en büyük artıları...özellikle 0-1500 tl arası hazır ses sistemlerine nal toplatır...illaki bir zayıf yönü mutlaka olucak oda bana göre midlerdir...gerçi bu fiyatlarda 4-4 lük sistem bulamazsınız ya en az 2000-3000 tl bayılcan high-fi topluycan yada z-5500 le devam edicen...ilerde z5600 yada z7700 çıkarsa mutlaka dts master -true hd vs.gibi ses formatlarını çözen dekoder +tweeter takviyeli bir model bekliyorum

dipnot olarak o\b ses kartı kullananlar sistemden çok bişey beklemesinler z5500 ü beslemesi için x-fi çipli herhangibir ses kartı edinsinler...(f\p anlamında gamer olabilir)

walla dostum senın ne demek istediğini ben pek algılayamadım. bu set için mid eksikliği olduğunu ilk kez senden duyuyorum yaklaşık 700 sayfa forum ama şimdiye kadar mid diye kımse ağzını açmamıştır forumda. bunların içinde bilenı de var bilmeyenıde elbette ama şu bi gerçek özellikle dts filmlerde mid sesler kalitesini ortaya zaten koyuyor. ayrıca center olan hoparlör de diğer uydulardan 7 watt daha güçlü bu ayırımı yapabilmesi içn. 69 watt center. 62 watt diğer uyular.
    bir de malzemeden çalmış dedin. hemen şunu söyleyeyım belki bilmiyorsundur ama bu uyduların hepsinde " phase plug " teknolojısını kullanmştır logitech firması. yanı ne demek oluyor dersen extra tweeter olayı yerıne ortaya mid hoparlörün diyagrafından bağımsız yapıda bir sürücü daha koymuş. bu şekilde " long throw " yanı sesın daha ileri menzile dağılmadan gitmesini sağlamıştır. o açıdan maliyet inan bna daha ucuz bile olurdu eğer extra tweeter koysaydı.
    tweeterr olayında ise benım eleştirdiğim yanlızca kalıteli ses kartlarında bu sorunun ortaya çıkmıyor oluşu. yanı onboard kullanan birisi tweeter eksik diyebilir ki buna örnek öncelikle benım :) ama extra sürücü koysaydı o/b kartta bile daha iyi performans alınabilirdi.
    para hususuna gelince ewet gerçekten kendi fiyat aralığında alınabilecek yegane üründür Z-5500 .

herkese saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: altayayhan

quote:

şimdiden hayırlısı olsun arkadaşım güle güle kullan yenı setini 2 amperlik cam sigorta her zaman bulundur sen fazladan çünkü olmadık zamanlarda atıyor sonra madur olmayasın . zaten tanesi 25 kuruş.

Teşekkür ederim arkadaşım.

Sigorta alacağım şöyle 10-20 lik paket. Patladıkça değiştiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: demirarca

bu ürünü bulabileceğim bir yer varmı ?? kullanılmamış tabii...

TeknoSa 999 TL
    Gold 880 TL gibi bir fiyata sahip.
  • Arkadaşlar banada bu seti tavsiye ettiler bide size sorim dedim bundan daha iyisi varmi tartismasiz çünkü almısken en iyisini alim diyorum.
  • ARKADAŞLAR OPTİK ÇOĞALTICIYA İHTİYACI OLAN VARSA PM ATABİLİR ÜRÜN AMBALAJINDA FİYAT 50 TL DİR

http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!
  • arkadaşlar video izliyodum net üzerinden ses fazla acıkmış video bi anda başlayınca her halde bassı batlattık patlak patlak ses geliyo olabilirmi acaba böle bişi yani bianda ses gelince patlayabilirmi normalde hep yükses seste dinliyodum şimdiye kadar tık demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comaa -- 23 Ağustos 2009; 10:57:19 >
  • Şuan mesela her zaman dinlediğiniz parçaları dinlerken de aynı ses geliyor mu?
    Zarar görmüş olabilir, garantisi devam edşyor mu? Bildiğim kadarı ile kullanma klavuzunda bununla ilgili bir açıklama var. Kullanıcı hatası diye baş ağrıtabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

Şuan mesela her zaman dinlediğiniz parçaları dinlerken de aynı ses geliyor mu?
    Zarar görmüş olabilir, garantisi devam edşyor mu? Bildiğim kadarı ile kullanma klavuzunda bununla ilgili bir açıklama var. Kullanıcı hatası diye baş ağrıtabilirler.

kardeş şu an her zamanki dinlediğim şarkıları dinliyorum bassdan patlak ses geliyo garantisi bitmiş olabilir
  • 
Sayfa: önceki 13481349135013511352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.