Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13491350135113521353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman bir elektronikçiye veya Logitech servisine gideceksin arkadaşım.
    Sorun bas sürücüsünden kaynaklanıyordur muhtemelen. Eğerki öyleyse 25cmlik daha kaliteli bir Pioneer, Kicker, Magnat gibi markaların 150-200liralık sublarıyla halledebilirsin. Tabiki şartlar uygun olmak kaydıyla.
    Düşük şiddettede aynı sorun devam ediyor mu arkadaşım?
  • düşük seste cok belli olmuyo ama az ses verince hemen belli ediyo kendini zaten fazla azmıyorum ses cok iğrencleşiyo
  • quote:

EKRAR İYİ GÜNLERDE KULLAN ARKADAŞIM. YEDEK SİGORTA DA ALSAYDIN . ARASORA LAZIM OLABİLİYOR GERÇEKTEN.

Her türlü olasılığa karşı yedek sigorta da aldım, teşekkürler.
  • arkadaşlar benim sistemden ses gelmiyo acaba sigortayla iligili olabilir mi alalı 1 yılı geçti hiç böyle bi problem yaşamamıştım,control panelden coax optic veya diğerlerini açtğımda detecting yazısı takılı kalıyor yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

Arkadaşlar banada bu seti tavsiye ettiler bide size sorim dedim bundan daha iyisi varmi tartismasiz çünkü almısken en iyisini alim diyorum.

Hocam, kullanım amacın önemli burada. Ağırlıkta film seyredip oyun oynuyorsan tek geç. Yok ben müziğe daha fazla önem veriyorum dersen alternatifleri araştır derim.
  • Herkese merhaba, bende uzun zamandır imrenerek okuduğum ve incelediğim sistemi nihayet almaya karar verdim. :) Bir kaç küçük sorum olacak; ses kartı olarak Creative Titanium modeli, kolon olarakda logitech x-540 kullanıyorum. Ayrıca PS3'üde dijital kablo ile ses kartına taktım ve gayet güzel ve net ses alıyorum fakat bu durumda PS3 ile oynarken pcnin açık olması lazım. :) Şimdi ben Z-5500 alınca PS3'ü yine dijital olarak kolonlara direk mi bağlıcam yoksa yine ses kartına mı bağlıcam. Birde bu ses kartı ile ne derecede performans alırım? Şimdi Z-5500 alırsam 3-5 içinde yeni bir ses kartı alamam yani en azından kolonun taksitleri bitene kadar. Teşekkürler...

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: prcko

arkadaşlar benim sistemden ses gelmiyo acaba sigortayla iligili olabilir mi alalı 1 yılı geçti hiç böyle bi problem yaşamamıştım,control panelden coax optic veya diğerlerini açtğımda detecting yazısı takılı kalıyor yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekürler..

öncelikle şundan emın ol bence ses kartını n programında çıkış örnekleme hızını max. 96 khz. de olduğunu kontrol et. eğer bu değer 96 ya da 48 khz ise sorun yok. 192 khz gibi bi seçenekte duruyorsa o zman değeri düşür. bunlardan sonuç alamazsan başka bir ses kaynağında denemenı önerırım. eğer orada da sonuç aynıysa o zaman decoder üzerinden setine reset atmalısın. bunu da şu şekilde yapabilirsin :
    decoder kapalıyken yanı kırmızı ışığı yanıyorken decoder üzerinden input ve setting tuşlarına basılı tut ve 2 sanıye sonra decoderi kırmızı ışığından aç. 2-3 sn daha basılı tut ve sonra tuşları bırak. bu setıne reset atar ve muhtemelen sorununu çözer. eğer bu da olmazsa o zamna MERSA diye arattır google de ve oradan tel ile mersa ya ulaş bi danış onlara. Sigortayla ilgili bir husus söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigboos

Herkese merhaba, bende uzun zamandır imrenerek okuduğum ve incelediğim sistemi nihayet almaya karar verdim. :) Bir kaç küçük sorum olacak; ses kartı olarak Creative Titanium modeli, kolon olarakda logitech x-540 kullanıyorum. Ayrıca PS3'üde dijital kablo ile ses kartına taktım ve gayet güzel ve net ses alıyorum fakat bu durumda PS3 ile oynarken pcnin açık olması lazım. :) Şimdi ben Z-5500 alınca PS3'ü yine dijital olarak kolonlara direk mi bağlıcam yoksa yine ses kartına mı bağlıcam. Birde bu ses kartı ile ne derecede performans alırım? Şimdi Z-5500 alırsam 3-5 içinde yeni bir ses kartı alamam yani en azından kolonun taksitleri bitene kadar. Teşekkürler...

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

dostum şu an kullandığın ses kartı gayet iyi bir ses kartı ve yenı tip veri yoluna sahip bir kart. ayrıca digital olarak optikten bağlamış olmalısın ps3 unu çunku bu kart da coax. giriş çıkış yok. şimdi gelelım sorduğun soruya.

istersen ps3 unu direk olarak optik kablonla z-5500 a direk olarak bağlarsın istersen de ses kartının üzerinden optic-in olarak bağlarsın . eğer ses kartının üzerinden bağlarsan ki bu bilgisayarının açık olacağı anlamına gelir daa yuksek bir ses kalıtesi alırsın. ancak benım ps3 tecrubem yok. o yuzden çıkışları ne kadar etkili ve eax seslerı ne denlı verebiliyor bilmiyorum . kesin olan şu kı ses kartına bağladığın zaman çok daha fazla verım ve kalite alacağın. çünkü zaten kalıtelı bir kaynağın ( ps3 ) var. daha da kalıteli bi kaynağa yanı ses kartına bağlarsan bu hem sesi hem de sesin içindeki efektleri artıracaktır.

Şimdiden hayırlısı olsun ses sistemın. bu arada x-540 da güzel bi set ve çevresel etkisi oldukça güzel. ama z-5500 a terfi ettiğin zaman x-540 da neymış diyebilirsin. o yuzden şaşırma

• ARKADAŞLAR PS3 İÇİN OPTİK ÇOĞALTICI SATIŞA SUNULMUŞTUR CİHAZA TEK GİRİŞ İLE BAĞLANIP 3 OPTİK ÇIKIŞ ALABİLİRSİNİZ TAK ÇIKAR DERDİNE SON.BENDE Z 550 E BAĞLI PS3 - HD DSMART - DVD BU CİHAZLARA BAĞLI FİYAT 45 TL DİR SIFIR AMBALAJINDA PM ATABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barhonda -- 7 Eylül 2009; 0:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altayayhan

quote:

Orijinalden alıntı: prcko

arkadaşlar benim sistemden ses gelmiyo acaba sigortayla iligili olabilir mi alalı 1 yılı geçti hiç böyle bi problem yaşamamıştım,control panelden coax optic veya diğerlerini açtğımda detecting yazısı takılı kalıyor yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekürler..

öncelikle şundan emın ol bence ses kartını n programında çıkış örnekleme hızını max. 96 khz. de olduğunu kontrol et. eğer bu değer 96 ya da 48 khz ise sorun yok. 192 khz gibi bi seçenekte duruyorsa o zman değeri düşür. bunlardan sonuç alamazsan başka bir ses kaynağında denemenı önerırım. eğer orada da sonuç aynıysa o zaman decoder üzerinden setine reset atmalısın. bunu da şu şekilde yapabilirsin :
    decoder kapalıyken yanı kırmızı ışığı yanıyorken decoder üzerinden input ve setting tuşlarına basılı tut ve 2 sanıye sonra decoderi kırmızı ışığından aç. 2-3 sn daha basılı tut ve sonra tuşları bırak. bu setıne reset atar ve muhtemelen sorununu çözer. eğer bu da olmazsa o zamna MERSA diye arattır google de ve oradan tel ile mersa ya ulaş bi danış onlara. Sigortayla ilgili bir husus söz konusu değil.

reset işlemi işe yaramadı söylediğin gibi MERSA yı aradım ürünü göndermemi istediler,ilginize teşekürler...

• quote:

Orijinalden alıntı:

reset işlemi işe yaramadı söylediğin gibi MERSA yı aradım ürünü göndermemi istediler,ilginize teşekürler...

rica ederim dostum. keşke yararlı olsaydı
  • topic de kayboldum :S

benım uydulardan cat cut dıye sesler gelıyor ne yapmam lazım garantısı bitti

k.bakmayın buyuk yazıyorum cunkı bu problem cook canımı sıkıyor
  • LOGİTECH Z5500 CİHAZ KUTUSUNDA SIFIR .. kUTUSU Dahi ACILMADI...!!!

24 AY GARANTİLİİİİİİİİİ

750 LİRA İSTİYORUM ANKARADAN ELDEN TESLİM EDİLİR ANKARA DISI KARGO 600KM KADAR ANLASMALI FİRMALARLARIMLA 25 LİRADIR!

^^ SIFIR KUTUSUNDA ACILMAMIŞ LOGİTECH Z-5500 ..^^

SADECE 700 LİRA

SATILMIŞTIR...! İLGİNİZE TŞK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 2 Eylül 2009; 1:32:32 >
  • İyi akşamlar
    arkadaşlar bir yıldan fazladır z5500 kullanıyorum.Ve hiç bir sorunum olmadı(sigorta problemim dahil)
    Sistemde 1kw online güç kaynağı ve korumalı priz kullanıyorum.son bir kaç gündür sürekli olarak ben z5500 açıyorum.hemen kendi kendine kapanıyor.(komple elektiriği kesiyor) , yani z5500 güç düğmesine elektirik gelmiyor.Bazende açıkken otomatik stanby konumuna alıyor kendini.
    bir ara sigortasının attığını zannettim.prizini taktım açtım ancak hemen kendini otomatik stanbya alıyor.
    bunun için ne yapmam lazım?
    Sigortadanmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terran48

İyi akşamlar
    arkadaşlar bir yıldan fazladır z5500 kullanıyorum.Ve hiç bir sorunum olmadı(sigorta problemim dahil)
    Sistemde 1kw online güç kaynağı ve korumalı priz kullanıyorum.son bir kaç gündür sürekli olarak ben z5500 açıyorum.hemen kendi kendine kapanıyor.(komple elektiriği kesiyor) , yani z5500 güç düğmesine elektirik gelmiyor.Bazende açıkken otomatik stanby konumuna alıyor kendini.
    bir ara sigortasının attığını zannettim.prizini taktım açtım ancak hemen kendini otomatik stanbya alıyor.
    Sigortadanmı acaba?

dostum bu problem buyuk ıhtımalle anfi katından kaynaklanmaktadır. o yuzden Türkiye'de yetkili servisi yok logıtech ın ama MERSA SİSTEM distribütör olduğu için kendı teknık servisinde her türlü z-5500 arızasını gideriyor. üstelik garanti içerisindeyse ücretsiz olarak hizmet veriyor. elbette kullanıcı hatası değilse. şu linkten onlara ulaşabilirsin
    http://www.mersasistem.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.serial_no
    linkten cihazın garanti durumunu kontrol edebilirsin. eğer geçmişse aldığın yerdeki fatura tarıhı geçerli olacaktır.

MERSA SİSTEMİN telefon numarası 0212 444 01 40 buradan da 5 tuşlayarak teknık servıs ile görüşebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

LOGİTECH Z5500 CİHAZ KUTUSUNDA SIFIR .. kUTUSU Dahi ACILMADI...!!!

750 LİRA İSTİYORUM ANKARADAN ELDEN TESLİM EDİLİR ANKARA DISI KARGO 600KM KADAR ANLASMALI FİRMALARLARIMLA 25 LİRADIR!

^^ SIFIR KUTUSUNDA ACILMAMIŞ LOGİTECH Z-5500 ..^^

SADECE 750 LİRA

iyi fiyat gerçekten sizin firmanız z-5500 mı satıyor ? bir de firmanızın adı ve faalıyet konusu nedir ?
  • Arkadaşlar nihayet yeni setim bugun elime ulaştı. Gerçekten adamlar koskaca seti gönderiyorlar yaa. bugun kargo getirdi ve yenı setımı açarken gerçekten ilk aldığım günkü gibi heyecanlandım. Logitech i bu hizmetinden dolayı gerçekten tebrik ediyorum. Ürünlerine gösterdikleri hassasiyetten ve müşteri memnuniyeti politikalarından ötürü ne denli güçlü bir firma olduğunu bir kez daha anladım.
  • sigortadan olabilirmi?
    yoksa kesinlikle bozukmudur?
    daha bir kaç güne kadar bişeyi yoktu,problemsiz çalışıyordu.
    iyi geceler
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terran48

İyi akşamlar
    Sigortadanmı acaba?

dostum bu problem buyuk ıhtımalle anfi katından kaynaklanmaktadır. o yuzden Türkiye'de yetkili servisi yok logıtech ın ama MERSA SİSTEM distribütör olduğu için kendı teknık servisinde her türlü z-5500 arızasını gideriyor. üstelik garanti içerisindeyse ücretsiz olarak hizmet veriyor. elbette kullanıcı hatası değilse. şu linkten onlara ulaşabilirsin
    http://www.mersasistem.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.serial_no
    linkten cihazın garanti durumunu kontrol edebilirsin. eğer geçmişse aldığın yerdeki fatura tarıhı geçerli olacaktır.

MERSA SİSTEMİN telefon numarası 0212 444 01 40 buradan da 5 tuşlayarak teknık servıs ile görüşebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tankaya

topic de kayboldum :S

3Biraz daha açıklasan daha fazla yardımcı olabilirdim arkadaşım ama bahsettiğin çat çut sesler hoparlörden mı yoksa uyduların kasasından mı geliyor? bir de ne zaman bu sesleri yapmaya başladığını ya da neyden sonra olduğunu yazarsan ona göre yönlendirelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tankaya

topic de kayboldum :S

3Biraz daha açıklasan daha fazla yardımcı olabilirdim arkadaşım ama bahsettiğin çat çut sesler hoparlörden mı yoksa uyduların kasasından mı geliyor? bir de ne zaman bu sesleri yapmaya başladığını ya da neyden sonra olduğunu yazarsan ona göre yönlendirelim

@altayayhan oncelıkle tesekkurler
    en cok sag on uydudan çatır çutur dıye sesler gelıyor, diğer uydulardanda gelıyor ama cok az sankı patlamıs gıbı ama degıl cunkı sol uyduyu saga takıyorum yıne aynı, kabloları degıstırdım yıne duzelmedı
    sanırım anfının arkasındakı kabloların gırdıgı yer ıle ılgılı.
    gecmıste ups ye baglıydı ama onlıne degıl normal yıne bu seslerı yapıyordu.
    elektrıkle mı alakalı benım cıhazlamı bılemıyorum.
    anfıyı acıp baktım gozle gorulur yanma kararma yok.
    bu sesler bazen artıyor bazn rahatsız etmeyecek kadar azalıyor
    2005 de aldım bunu garantısı bıttıkten sonra sesler arttı

• 
Sayfa: önceki 13491350135113521353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.