Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1055. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10531054105510561057
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • butcemı ayarlayamadım onun ıcın bu karta dondum ama gamer almam daha sonra cok ıyı bısıler dusunuyorum bıde sony dvd player ın coax cıkısı ıle value 7.1 ınkı aynı kalıtedemıdır kartı gıttım stokıta yoıkmus yarın getırcekler alacam dvdde cok ıyı bır kalıte yakaladım ses kartındada aynı olur m uı nasıl olsa z5500 cozcek sesı ? donusturucu 3 m kabloya ıyı bı marka kutuyu attım bılmıorum 15 yTL verdım BİDE AUDİGY VALUEDE EQ AYARI YAPILIYOR DEIL MI YARIN ALACAM NE OLUR CEVAPLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildalga -- 30 Temmuz 2008; 21:33:30 >
  • Value de eq ayarı var. Her kanal için ayar yapabiliyorsun. Ben bass ve tiz ayarını bulamamıştım.
  • zaten eq ayarlarından bass ı yukseltebılıosun bıldıgım kadarıyla audigy 2 zs ısteyenler sıfırhttp://www.bilbor bilgisayar.com/default.asp?say=9&urun=592

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildalga -- 31 Temmuz 2008; 9:44:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

zaten eq ayarlarından bass ı yukseltebılıosun bıldıgım kadarıyla audigy 2 zs ısteyenler sıfırhttp://www.bilbor bilgisayar.com/default.asp?say=9&urun=592

Yerleri Kadıköy'deymiş, fiyatı da 2. el bölümünde satılan Audigy 2 ZS'lere göre uygun. Gidip bakmak lazım, eğer Vista'da bu kartın özelliklerini tam olarak kullanabiliyor olsaydık şimdi almaya gitmiştim.
  • evt evkurun orada babamın arkı :D yanı value 7.1 de eq bass ayarı yapabılıyoruz ok o zaman bu aksam %100 alıyorum
  • quote:

BU TOPİC BİTMİŞ 1 CEVAP VEREN YOK

Aynı soruları bana pm ile soruyorsun hem de burda soruyorsun.. sadece burda sorsan da cevaplardım çünkü bu topiğe daha sık giriyorum..
    Konuyla ilgili pm ni yanıtladım.. umarım aklındaki sorunları çözersin..
  • value 7.1 i aldım device controloden 24 bıt yaptım bıde 96 khz 44 khz var hangısını yapayım bıde eq ayarlarını bulamadım:D
  • coax ses alamadım ne yapmam lazım analogda alıyorum ama coaxta alamıyorum
  • aldım sesı eq da buldum dedıgınız gıbı deılmıs mavı olan coax turuncu deıl ses kalitesi güzel sımdı bassına fln bakayım
  • crossover var onu kac yapayım 10 hz ye kadar dusuo en ıyı 10 hz ama boostlayınca sısteme zarar vermesın ve ses bozmasın ıstıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildalga -- 31 Temmuz 2008; 22:25:00 >
  • hocam altta eklediğim resimde uydu alıcısında S/pDIF çıkış var..ben z5500 ü buraya bağlasam dvd playera coax ile bağlamak zorunda kalırmıyım??yada ikisini de coax yada ikisini de S/P den bağlayabilirimiyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 31 Temmuz 2008; 22:59:18 >
  • yav subwooferdan ses gelio zırr zırr garantiye vercem nereye götürmeliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

zaten eq ayarlarından bass ı yukseltebılıosun bıldıgım kadarıyla audigy 2 zs ısteyenler sıfırhttp://www.bilbor bilgisayar.com/default.asp?say=9&urun=592

Yerleri Kadıköy'deymiş, fiyatı da 2. el bölümünde satılan Audigy 2 ZS'lere göre uygun. Gidip bakmak lazım, eğer Vista'da bu kartın özelliklerini tam olarak kullanabiliyor olsaydık şimdi almaya gitmiştim.

Bu zs modeli değil, düz olan modeli.

• arkadaşlar bende x-fi extremegamer ses kartı war ben ne yaptıysam dts ses alamadım elimde deneme bir dts kaydı war waw dosyası açıyorum sinir bozucu cızırtıdan başka birşey ggörmüyorum hem vistam hemde xp war noolur bilen birileri yardım etsin ?
  • valla ps3 ile inanılmaz ikili oldular toslink optik kablo aldım oyunları dts oynuyorum harika ses efektleri gerçekten gören hayran kalıyor

ama optik bağlantı ile gerçekten müzik dinlenmezmiş 6 ch efekti seçilemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: montana_istt

arkadaşlar bende x-fi extremegamer ses kartı war ben ne yaptıysam dts ses alamadım elimde deneme bir dts kaydı war waw dosyası açıyorum sinir bozucu cızırtıdan başka birşey ggörmüyorum hem vistam hemde xp war noolur bilen birileri yardım etsin ?

357. Sayfaya bakabilirsin arkadaşım orada açıklamalı SS li olarak arkadaşlar anlatmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsoundx

hocam altta eklediğim resimde uydu alıcısında S/pDIF çıkış var..ben z5500 ü buraya bağlasam dvd playera coax ile bağlamak zorunda kalırmıyım??yada ikisini de coax yada ikisini de S/P den bağlayabilirimiyim??

Arada hiçbir switcher kullanmadan ve kabloları sök tak yapmadan bağlantı yapmak istiyorsan uydu alıcısına opticten bağladığında mecburen DVD playera coaxialden bağlayacaksın. İkisini de opticten bağlamak istiyorsan ya kabloları sürekli sök tak yapacaksın ya da araya bir optic switcher alıp ikisini de direk opticten kullanabileceksin. Bende 3 farklı optic çıkışlı cihaz var, sürekli kablo sök tak yapmamak için aşağıdaki linkteki switcherdan aldım ve görevini yerine getiriyor.

http://www.egerate-store.com/?_Args=ProductImage,59,OdesisMc,735

• ben z5500 u muzık ıcın aldım fılm pek ızlemem oyunda cs den baska bıse oynamam:D bazen oynarım hosuma gıdersen bnce muzıkte gayet ıyı
  • Selam , arkadaşlar bende de z5500 var , normal sorunsuz bir şekilde pc'de takılı olarak 5.1 kullanıyordum , dün akşam sorun yoktu ancak şimdi fişi taktığımda ana kumandanın ışığı yanmıyor yani ürün çalışmıyor.Yatarken falan ürünü fişten çıkarıyorum , şimdi ürün çalışmıyor durup dururken ne olmuş olabilir?Ne önerirsiniz?İnşallah garantisiyle falan uğraşmayız
  • set için hoparlör ayaklığı düşünüyorum.

arçelik hpa 2100 ile deniyen oldu mu bu aleti. önerir misiniz? teşekkürler.

ürün bu;

http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8908810100.htm?&productCode=8908810100
  • 
Sayfa: önceki 10531054105510561057
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.