Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1057. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10551056105710581059
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: anildalga

system defult -sound blaster audigy- cyberlink audio renderer - defult directsound device-defult wawe out device-directsoundsound blaster audigy-directsound soundmax hd audio - soundmax hd audio o-null audio renderer any-null audio renderer uncompressed

System default mı seçili? Sen coaxtan normalde ses alıyorsun ikinci pm ni şimdi gördüm. O zmn burdaki ayarla oynama. Ac3 filterda dediklerimi yaptın dimi? Bide orda use spdif i seçmeyi unutma. Bunları yaptıktan sonra açmas lazım normal şartlarda. Audigy kullanmadığım için biraz tahmini konuşuyorum. Ama normalde bunları yaptıktan sonra olması lazım.

edit: düzltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateso8634 -- 2 Ağustos 2008; 0:30:52 >
  • beyler bi sorum olacaktıda bu ev sinema sistemlerinde bi mic oluyor oturdugunuz yere koyuyorsunuz bi kac mekanik ses cıktından sonra oturdugunuz yere göre hopörlerlerin volume ayarını yapıyor acaba bunu bilgisayar icin yapan bilginiz program varmı
    şimdiden tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

ateso yapamadım dedın herseyı yaptm ama olmuyo

Coax dan normalde ses alıyorsun. Normalde olması laızm dediğim gibi. Z-5500 de coax seçili dimi? Mplayer classic ten dts şarkı açtığında stereo 2x yazıyo diyorsun. Şarkı açıkken ac filterı açıp ss göndersene bana main ve spdif menulerinin. Ona göre bişe diyebiliriz.
  • dostlar evimde z-5500 baglayacağim 3 cihaz var ikisini dijital olarak aliyorum ancak birini kullanamadim daha z-5500 e bu sarı,kırmıızı,beyaz olan kablolari kullanarak ses çikişi alabiliyormuyuz acaba,5500 deki çikişlar sanırım bilgisayar girişleri için fakat ben bilgisayarda kullanmiyorum,bunu dvd ye bağlamak istiyorum,cevaplariniz için teşekkür ederim..saygılar.
  • dvdye coax yada optıc baglayabılırsın
  • dostum zaten onlari diyer cihazlara bağladim ben diyer çikişi kullanmak istiyorum bunlar bilgisayar çikişlari ama acaba bu sarı,kirmizi,beyaz olan kablolardan kullanamiyoruz yada bunun için bir aparat gereklimi,bu tos girişlerini taktim yanliz ses alamadim,renkler tutmuyor zaten.ne yapabilirim..
  • Z5500 kullanan ark bi sorum olacak pc yapmak istediğim 2 sistem war
    1. z5500 almak
    2. 2 adet jbl 12" 30cm 1000w anfi olarakta 601.1 vs
    Yardımmmm
  • dostum z5500 yetmıyor mu ve jbL oto subwooferı evde ıyı kalite alamazsın yetmıyosa 2x z5500 kullan
  • BİLEMİORUM İKİSİ ARASINDA KALDIM YETMEZSE 3.Z5500 KULLACAZ
  • arkadaşım ben evde jbl 1000 lik anfi bağlamadan kullanıyordum müzik setinde çok tatlı ses veriyordu şu anda z5500 de müzik dinliyorum idare eder bir ses bana göre müzik dinleyeceksen tabiki jbl leri seç. ama z5500 ümü seviyorum
  • jeyfin bilir
  • Arkadaşım bende bass hastalığı war ewde bi 5+1 daha war onun bass artık yeterli gelmio kararsız kaldım walla ne alsam die
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscengiz

Z5500 kullanan ark bi sorum olacak pc yapmak istediğim 2 sistem war
    1. z5500 almak
    2. 2 adet jbl 12" 30cm 1000w anfi olarakta 601.1 vs
    Yardımmmm

Bu durumda z5500 sizi kesmez ya da fiyat kıyası ne olur hangisi daha ucuza gelir bilmem ama 3-4 tane z5500 bağlamanız lazım..
  • arkadaşlar benim ön hoparlörlerden ses az geliyor arkalarda ses daha fazla bu durum hep böyleydide benmi yeni farkediyorum acaba yoksa sette bi problemmi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: famse80

arkadaşlar benim ön hoparlörlerden ses az geliyor arkalarda ses daha fazla bu durum hep böyleydide benmi yeni farkediyorum acaba yoksa sette bi problemmi var

Arka uyduların sesini normal ayardan fazla açarsanız önlerin sesini batırırsınız. Bir de arka uydulara yakın oturursanız o uyduların sesi de fazla gelir.
  • @anildalga, z5500 decoderinin fiyatı için kim ne söylemiş umrumda değil de ben 4 yıldır kullanıyorum z5500ü ve sadece yatarken kapıyorum komple, gün içinde decoder ya açık ya da stand-by modunda ve daha bir kez arızalanmadı. Isınıyor evet ama bu sıcak anlamında değil, ılık oluyor en fazla.. bunları kim neresinden uyduruyor bilmem ama kulak asmamak lazım..
  • BNDE ADAMA ALAMADIGIN ICIN KOTU DIYOSUN DEDIM ZATEN MEGAWORKD VE DTS100 DECODERI VAR CDCI DUKKANI SURATI DEISTI
  • z5500 aldım arkadaşlar cumartesi kurdum tesisatı yakında resimleri gönderirim
  • hayırlı olsun boostlu gunler dılerım
  • 
Sayfa: önceki 10551056105710581059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.