Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1054. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10521053105410551056
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wolwerıne ben gamer alıp begenmemıstım ama aertık onboardın sesınden bıktım az cok acınca boguluyor boost11 mesela cok deıl ama olsn gamerın bassını begenmemıstım uzatmıyordu ve tak tak dıe vuruordu analog ve optık denemıstım şimdi tekrar alıcam bana sımdıden acıklarmısın resımlı bır sekılde ne yapacagımı bu aksam almayı dusunuyorum bıtrısı ne ayar yapacagımı aCıkLarSa tAbIkı
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

wolwerıne ben gamer alıp begenmemıstım ama aertık onboardın sesınden bıktım az cok acınca boguluyor boost11 mesela cok deıl ama olsn gamerın bassını begenmemıstım uzatmıyordu ve tak tak dıe vuruordu analog ve optık denemıstım şimdi tekrar alıcam bana sımdıden acıklarmısın resımlı bır sekılde ne yapacagımı bu aksam almayı dusunuyorum bıtrısı ne ayar yapacagımı aCıkLarSa tAbIkı

Ben gamer kullanmıyorum ama burda gamer kullanıp sana nasıl yapacağını anlatacak arkadaşlar çıkar mutlaka..
    başka kart bak diyecem ama piyasada gamer dan çok ne var..

• wolwerıne pm attım
  • Arkadaşlar bu sistemde yeni olduğum için bilmiyorum. Digital sesi nasıl yapıcaz??
  • optık yada coax cıkıs var mı pcnde ?
  • olup olmadığını nasıl anlayabilirim. anakartım yeni aslında gigabyte. 3 tane çıkış var.

quote:

optık yada coax cıkıs var mı pcnde ?
  • modeli nedir anakartıonın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maverickk

olup olmadığını nasıl anlayabilirim. anakartım yeni aslında gigabyte. 3 tane çıkış var.

quote:

optık yada coax cıkıs var mı pcnde ?

gigabyte anakartların yeni modellerinde coax ve digital çıkış genelde oluyor. ama arkada 3 çıkışın varsa olma olasılığı düşük anakartının modelini yazarsan bakabiliriz ya da anakartının arkasına bak anten girişi gibi bir yer varsa (z5500 decoderinin arkasındaki optical ve coaxial yazan girişlerden herhangi biri kasa arkasında da varsa) uygun kablo ile bağlarsın.
  • Usb ile pembe port girişinin arasındaki çıkış coax çıkıştır dostum araya 1ytl'ye coax kablo alırsan dijital şekilde kullanmaya başlarsın.
  • BEYLER CREATİVE AUDİGY VALUE 7.1 E COAX NASIL BAGLARIM Z5500 Ü COAX KABLOYA DÖNÜŞTÜRÜCÜ FALAN LAZIMMI YOKSA NORMAL BİR COAXİAL KABLO İLE BAGLANIR MI ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zileli1

Arkadaşlar bende intel DP965LT Anakart var 5.1 çıkışlı ses kartı var bende bu sistemi alacağım ses kartı almam gerek varmı sanırım intel güzel ses kartı yapar yanılıy0rmuyum

Intel ses kartı yapmaz, üzerindeki ses kartı Intel'in değil yani. Anakartındaki ses kartı: SigmaTel STAC9227 audio codec. Eğer imkanın varsa güzel bir ses kartı almanı öneririm.
  • BEYLER CREATİVE AUDİGY VALUE 7.1 E COAX NASIL BAGLARIM Z5500 Ü COAX KABLOYA DÖNÜŞTÜRÜCÜ FALAN LAZIMMI YOKSA NORMAL BİR COAXİAL KABLO İLE BAGLANIR MI ?
  • quote:

BEYLER CREATİVE AUDİGY VALUE 7.1 E COAX NASIL BAGLARIM Z5500 Ü COAX KABLOYA DÖNÜŞTÜRÜCÜ FALAN LAZIMMI YOKSA NORMAL BİR COAXİAL KABLO İLE BAGLANIR MI ?

Dostum, güzel bir RCA-RCA kablo al, yanlız kaliteli olsun tek uçlu olsun. Bir tanede 3.5mm lik mono jak adaptör al RCA - 3.5 MONO Jack.

Mono jakı dijital çıkışa takacaksın, RCA nın bir ucu mono jacka bir ucuda Coaxial girişe takacaksın o kadar.

Görüntülerini ekleyeyim

RCA Kablo

RCA - 3.5mm MONO Jack

Edit : Görüntüler eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenkebikec -- 30 Temmuz 2008; 16:01:11 >

• Cok Tesekkur Ederim bunları yazıcıoglunda bulabılırmıyım kolayca ve bana ne kadara patlar 3.5mm mono jack ve ıyı bır rca kablo
  • BİDE audigy value 7.1 ile tam performans alırmıyım baska kart alamayacagım suan elımde bu var cıkabılecek en yuksek sesı alabılırmıyım kalıtesı ıyıdır zaTen
  • quote:

Cok Tesekkur Ederim bunları yazıcıoglunda bulabılırmıyım kolayca ve bana ne kadara patlar 3.5mm mono jack ve ıyı bır rca kablo

HAMA nın kablosu ve MONO adaptöre 8 YTL verdim. Daha güzel bir adaptör arıyorum aslında ama normalini bile zor buldum memlekette :)

Kartın özelliklerini tam bilmiyorum ama almaman için herhangi bir engel yok onboard sistemlerden daha iyi performans vermesi gerekir.
  • teşekkürler
  • quote:

teşekkürler

Rica ederim güle güle kullan ses kartını
  • @ anildalga gamer alacağım diyordun.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpxtreme -- 30 Temmuz 2008; 20:30:31 >
  • 
Sayfa: önceki 10521053105410551056
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.