Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1056. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10541055105610571058
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Selam , arkadaşlar bende de z5500 var , normal sorunsuz bir şekilde pc'de takılı olarak 5.1 kullanıyordum , dün akşam sorun yoktu ancak şimdi fişi taktığımda ana kumandanın ışığı yanmıyor yani ürün çalışmıyor.Yatarken falan ürünü fişten çıkarıyorum , şimdi ürün çalışmıyor durup dururken ne olmuş olabilir?Ne önerirsiniz?İnşallah garantisiyle falan uğraşmayız

Sigortası atmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 1 Ağustos 2008; 15:14:45 >
  • kesin sıgortası atımıstır arkasın bı yer var duz torvadidalık bı cızgı cevır sıgortayı cıkar 2 amperlık sıgorta tak
  • ilgilenen arkadaşlara teşekürler , peki bu garantisini etkilermi?

quote:

Orjinalden alıntı: anildalga
    kesin sıgortası atımıstır arkasın bı yer var duz torvadidalık bı cızgı cevır sıgortayı cıkar 2 amperlık sıgorta tak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 1 Ağustos 2008; 15:21:51 >
  • 3. gün sigortası attıktan sonra 2.yi taktıktan sonra bir daha atmadı bende devamlı sigorta atıyor diye düşünmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

ilgilenen arkadaşlara teşekürler , peki bu garantisini etkilermi?

Hayır bir şey olmaz, elektrikçiden 2 amperlik sigorta al. Subwooferın arkasında açma kapama düğmesinin altında sigorta yerini görebilirsin, küçücük bir şey ama çok işe yarıyor.
  • Evet arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım sorunum halloldu , esasen daha evvelden ups'imde yine aynı sorun olmuş ve sigortayı değiştirip halletmiştim nasıl aklıma gelmedi hayret

Tekrar teşekürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vata

set için hoparlör ayaklığı düşünüyorum.

arçelik hpa 2100 ile deniyen oldu mu bu aleti. önerir misiniz? teşekkürler.

ürün bu;

http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8908810100.htm?&productCode=8908810100

Aynı ayaklıkları bende kullanıyorum. Ancak aldıktan sonra ufak bir kaç işlemle z5500 e uygun hale getirmeniz gerekiyor.

Biraz önce z5500 ile mö 10000 filmini izledim dd olarak, herkese tavsiye ederim.

• quote:

ürün bu;

http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8908810100.htm?&productCode=8908810100

bu ayaklığı alabilirsin dostum bazı işlemler yaparak kullanabilirsin

• ne bu ayaklık sevdası koyun sehpa nın üstüne
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!! BATIKAN !!!

quote:

ürün bu;

ne tür işlemler mesela? matkaplık falansa hiç benlik işler olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: emere

ne bu ayaklık sevdası koyun sehpa nın üstüne

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: !!! BATIKAN !!!

quote:

ürün bu;

ne tür işlemler mesela? matkaplık falansa hiç benlik işler olmaz.

Sayfa 331 de anlattım.

• quote:

forumdada baska yerdende ındıremedım bırı baba msnden dd ve dts test yada bı muzık atsaın yada download lınık versın pLs

Kendi rapid hesabımdan premium olarak ekledim. Direk link rakam harf filan girmenize gerek yok.

http://rapid-share.com/files/132906645/DTS_nena.dts

- yi kaldırmayı unutmayın
    edit: rapid link problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateso8634 -- 1 Ağustos 2008; 22:03:24 >

• quote:

bu z5500 ler kolay arıza cıkarıo ya dıgıtal cıkıslarında sorun var bnce optıc ve coaxta analogta dınlerken hıc bısı yoktu ses kartı aldım coax bagladım dun aksam sesını kokledım bırden yazılar sılındı 1 sanıyede gerı geldı bozulmaya karar verdı galıba coaxı sok yoksa bozulucam haa dıo decoder

Bilmiyorum nedenini ama bende 1 ayı geçti ne herhangi bir sorun ne sigorta atması filan hiç bir şey olmadı. Sesi sık sık boosta çıkardığımd halde. Geneldede dijitalde kullanıyorum. Sık sık dts ve dolby filmler izliyorum. Sanırım evdeki elektrik tesisatın sağlam olması önemli.
  • quote:

olabılır dts dd yazısını goremıyorum ateso calşıo ama dts yada dd yazısı yok

Hangi programı kullanıyorsun? Windowsta dijital çıkışı varsayılan ses çkış yapman gerekebilir kullandığı programa göre. Programdanda gerekli ayarları yapman gerekir eğer mplayer classic kullanıyorsan.
  • quote:

mplayer classıc kurdum ac3 dts fln sectıom ama gene strero 2x yazıor

O zaman mplayer classic te view optionsa gel ordanda outpuuta gel. DirectShow audio da ne seçenkler var? Onları yazarsan hangisini seçmen gerekitğini anlarız. Ordan dijital çıkışı seçmen gerekir. Mplayer classici tek mi kurdun yoksa bir kodek paketiyle beraber mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ateso8634

quote:

forumdada baska yerdende ındıremedım bırı baba msnden dd ve dts test yada bı muzık atsaın yada download lınık versın pLs

Kendi rapid hesabımdan premium olarak ekledim. Direk link rakam harf filan girmenize gerek yok.

http://rapid-share.com/files/132906645/DTS_nena.dts

- yi kaldırmayı unutmayın
    edit: rapid link problemi

teşekürler ps3 e atıp dinlemeyi düşünüyorum umarım çalışır

• quote:

systm defult old renderer overlay mıxer vmr7 windowed vmr9windowed vmw7renderless haali renderer nullanything null uncompressed bunlar var

Onlar değil onun altında directshow audio daki seçenkleri diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 10541055105610571058
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.