Şimdi Ara

Logitech Wave Pro 105 TL (İnternet satış başlamış) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MX5000 ne kadar ki bu 200 TL piyasada arkadaşlar ? Ne özelliği var dalgalı olmasından başka bir MX3200 den falan acaba ??
  • 105TL ye vatandan logitech wave pro aldım klavye ve mause harika bi tasarıma sahip çok kullanışlı ve rahatlar.
    Kasam duvar dibinde alıcıyıı oraya bağladığımda arada klavye donukluk yapıyordu set bozuk diye başkasıyla değiştirdim ancak çekmemesinden kaynaklanıyormuş.
    Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum ancak her yerde setin fiyatı 200TL iken vatanda niye 105 bilen varmı ?
  • @Bulutcy
    hocam sanırım siz düz modelinden bahsediyorsunuz.mx1100 mouse kalitesiz bir mouse deil tabi zevk meselesi.

@kyorhan
    mx5000 ile tabi karşılaştırılamaya bilir özellik bakımından alt kulvarda kalır.
    mx3200 ü al hocam (sanırım kullandın sen mx3200 öyle hatırlıyorum) dijital göstergeleri falan kaldır yerine analog tuş koy.sonra tuşları dalgalandır.kalite olarak aynısı.
    işte artısı mx1100 mouse olması.

genel olaarak mouse fiyatı 60 tl ve bu fiyatı hakeden bir mouse yanındada düşük seviye bir klavye yerine wave klavyenin 40 tl olması durumu cazip hale getiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corny

genel olaarak mouse fiyatı 60 tl ve bu fiyatı hakeden bir mouse yanındada düşük seviye bir klavye yerine wave klavyenin 40 tl olması durumu cazip hale getiriyor.

Bu mouse 60TL'lik mouse değil, yurtdışı fiyatları 70-80 dolar diye biliyorum. Yine yalnızca Vatan'da bu fiyata gözüküyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36466823/tm.htm

Konusu var, çok önceden fiyat düşüşü oldu bu üründe ve stokları her yerde tükendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

http://forum.donanimhaber.com/m_36466823/tm.htm

Konusu var, çok önceden fiyat düşüşü oldu bu üründe ve stokları her yerde tükendi.

Her yerde tükenmedi aslında ist.içinde olan varsa pm atsın bana almak isterse yardımcı olurum.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-920-001057-wave-kablosuz-desktop-pro/productdetails.aspx?I_ID=48973
    net satışının en az bir haftayı bulcagı söylenmişti.ama daha erken başladılar net üzerinden satışa fiyatta degişiklik yok şehrinde vatanbilgisayar olmayanlar için güzel fırsat oldu.
  • Vatan Bilgisayar'a gidip klavyeyi denedim, benim gibi iki parmak yazıcısı için hiç uygun olmadığını düşündüm, almaktan vazgeçtim. Aynı iki parmağı kullanıyorum ancak harflerin yüksekliği farklı, bu yüzden yazarken performansı düşürür gibi geliyor. 10 parmak yazanlar için ise çok güzel bir klavye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Vatan Bilgisayar'a gidip klavyeyi denedim, benim gibi iki parmak yazıcısı için hiç uygun olmadığını düşündüm, almaktan vazgeçtim. Aynı iki parmağı kullanıyorum ancak harflerin yüksekliği farklı, bu yüzden yazarken performansı düşürür gibi geliyor. 10 parmak yazanlar için ise çok güzel bir klavye.

iki parmak kullanmanızın özel bir sebebi yok ise eğer on parmağa alışmanızı öneririm. çok rahat edersiniz bu set ile. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Vatan Bilgisayar'a gidip klavyeyi denedim, benim gibi iki parmak yazıcısı için hiç uygun olmadığını düşündüm, almaktan vazgeçtim. Aynı iki parmağı kullanıyorum ancak harflerin yüksekliği farklı, bu yüzden yazarken performansı düşürür gibi geliyor. 10 parmak yazanlar için ise çok güzel bir klavye.

Hasan abi valla eziyet çekiyorsun. 10 parmak yazmayı öğrenmek lazım. ben 3 sene önce öğrendim rahatlık varmış.
  • 10 parmak f klavyede mantıklı olabilir ama q klavye gibi türkçe kelime yapısına yabancı bir klavyede tüm parmaklara orantılı yük düşmeyeceğini düşünüyorum, yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 28 Ekim 2010; 6:35:02 >
  • Bende bugün gidip aldım. En az 100 tane vardı. Kolay kolay bitecek gibi durmuyor. Elemanlara dedim neden yarı fiyatına diye. Çoktandır böyle eskidi artık dedi. Hatta mouse 30 lira felan gibisinden dedi iyice saçmalamaya başladı. Göster hani nerede dedim cevap yok, klavye k350 olarak 120 liraya satılıyor. Fiyat farkını alıcısı mı belirleyecek dedim, cevap yok. Siz siz olun elemanlarla konuşmadan direkt alın.

Mouse ve klavyeye diyecek bir şey yok. CS:Source ve TF2 oynadım biraz, gecikmede yaşamadım. Önceki kullandığım G5 v2'den daha hassas geldi MX1100.
  • Bende bir tane sipariş verdim bakalım dediğiniz kadar iyi mi
  • 95 Tl' su anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

95 Tl' su anda.

Vatanda %20 başldı 3 gün sürecek, alan arkadaşlara kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

95 Tl' su anda.

Vatanda %20 başldı 3 gün sürecek, alan arkadaşlara kötü olmuş.

9 lira pahalıya almışım sağlık olsun. Ya 109 lira daha verseydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bende bugün gidip aldım. En az 100 tane vardı. Kolay kolay bitecek gibi durmuyor. Elemanlara dedim neden yarı fiyatına diye. Çoktandır böyle eskidi artık dedi. Hatta mouse 30 lira felan gibisinden dedi iyice saçmalamaya başladı. Göster hani nerede dedim cevap yok, klavye k350 olarak 120 liraya satılıyor. Fiyat farkını alıcısı mı belirleyecek dedim, cevap yok. Siz siz olun elemanlarla konuşmadan direkt alın.

Mouse ve klavyeye diyecek bir şey yok. CS:Source ve TF2 oynadım biraz, gecikmede yaşamadım. Önceki kullandığım G5 v2'den daha hassas geldi MX1100.

Ankara'daki mağazaya mı gittiniz? Oradaki görevli bir alemdi. Hem bilmiyor, hem bilmediğini kabul etmiyor. Adam bana başka alternatifler göstermek isteyince ürünün özelliklerinden ve uygun fiyatından bahsettim, bana benzer şeyler söyledi. Daha kötüsü Wave Pro dışında yalnızca Wave diye geçen, daha düşük model mouse'a sahip bir set yok diye iddia etti, mağazadan buldum getirdim adamın önüne koydum. Bu sefer de zaten Logitech'in 10 TL'lik mouse'larına bile iyi diyorlar tarzında konuyla ilgisiz bir şeyler söyledi. :)

Bu arada 10 parmak alıştırmalarına başladım, olacak gibiyse gidip ben de alacağım bu setten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 29 Ekim 2010; 0:51:27 >

• çok çok iyi fiyat yaklaşık 1 ay önce k350 klavye +mx 1100 mouse aldım 115 tl + 30 tl verdim siz daha ucuza almış olacaksınız ama naçizane tavsiyem alıcıyı kasa arkasına değil de uzatma kablosu alarak masa üstüne almanız yoksa veri iletişim kaybı yaşamanız muhtemel
  • yahu mx3200 alacaktım yoksa bundanmı alsam ? mouse u daha bir güzel gözüküyor aradaki 30 tl farkı vermeye değermiki
  • mx1100, bluetouth mouse değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.