Şimdi Ara

Logitech Wave Pro 105 TL (İnternet satış başlamış) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

mx1100, bluetouth mouse değilmi?

hayır değil.

@sandburn

bence mx3200 ün klavyesi bunun kadar ergonomik değil . wave almanı öneririm.
  • Dün electroworld de Wave in klavyesini teşhirde denedim. kalite olarak Logitech alışılmış giriş modellerinden çok da farklı değil. ergonomisi dalga şeklinde tuş yapısı olduğundan biraz alışmak gerektiriyor ama alışınca çok konforlu olacağı kesin. MX serisi mouse ise ergonomisi tartışılmaz ama bir set için 95tl dahi biraz yüksek geliyor bana. bir de ışıklandırmalı tuş takımı olsa kaçırmazdım da pil dayanmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bende bugün gidip aldım. En az 100 tane vardı. Kolay kolay bitecek gibi durmuyor. Elemanlara dedim neden yarı fiyatına diye. Çoktandır böyle eskidi artık dedi. Hatta mouse 30 lira felan gibisinden dedi iyice saçmalamaya başladı. Göster hani nerede dedim cevap yok, klavye k350 olarak 120 liraya satılıyor. Fiyat farkını alıcısı mı belirleyecek dedim, cevap yok. Siz siz olun elemanlarla konuşmadan direkt alın.

Mouse ve klavyeye diyecek bir şey yok. CS:Source ve TF2 oynadım biraz, gecikmede yaşamadım. Önceki kullandığım G5 v2'den daha hassas geldi MX1100.

Ankara'daki mağazaya mı gittiniz? Oradaki görevli bir alemdi. Hem bilmiyor, hem bilmediğini kabul etmiyor. Adam bana başka alternatifler göstermek isteyince ürünün özelliklerinden ve uygun fiyatından bahsettim, bana benzer şeyler söyledi. Daha kötüsü Wave Pro dışında yalnızca Wave diye geçen, daha düşük model mouse'a sahip bir set yok diye iddia etti, mağazadan buldum getirdim adamın önüne koydum. Bu sefer de zaten Logitech'in 10 TL'lik mouse'larına bile iyi diyorlar tarzında konuyla ilgisiz bir şeyler söyledi. :)

Bu arada 10 parmak alıştırmalarına başladım, olacak gibiyse gidip ben de alacağım bu setten :)

Evet, Ankara'daki mağazaya gittim. Tutturdu bi de Microsoft çok çok iyi set yapıyor diye. İyi dedim sen onu al bende bunu kapışalım dedim. Gülerek kasaya doğru yöneldim.

Benim kasada masanın altında ancak masa duvara dayalı değil ve arkası da yarı kapalı ve kasanın diğer yönleri açık. Sanırım bundan dolayı gecikme yaşamıyorum. Hatta şuanda mesajı yazarken bile ms lik bir tepkime verdiğini söyleyebilir. Mouse zaten mükemmel. Ele öyle bir oturuyor ki anlatılmaz yaşanır hesabı. Her şeyi düşünmüşler.

Gelelim klavyenin kombinasyon olayına, FPS oyunlarda denediğim kadarıyla CTRL + Space aynı anda tepkime vermiyor. Örneğin, eğilip zıplanarak çıkılması gereken bir yerde sadece Space yeterli değil. Şayet önce Space'e basıp hemen CTRL'ye basınca dizleri büküp o noktayı aşmış oluyoruz. Durum sadece el pratikliğinden ibaret. Başka kombinasyonları nasıldır bilemem ama benim için yeterli düzeyde.

@ufukman

Hocam 95 liraya zamanında microsoftun dandik setleri satılıyordu. Şimdi bu fiyata böyle bir set almak gibisi yok bence.

• Bunun alıcısı usb bellek gibimi yoksa ufak olanlardanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Bunun alıcısı usb bellek gibimi yoksa ufak olanlardanmı

Logitech Wave Pro 105 TL (İnternet satış başlamış)

Usb belleklere göre ufak olsa da laptop için kullanılacaksa nano receiver tadı vermeyecektir.
  • Klavye ve farenin önünün resminide alabilir miyiz?
    ayrıca farenin üstü lacivert mi ben mi öyle görüyorum
    Benim şarjsız MX1100 PC deki geri kalan tüm parçalarım gibi gri-siyah
    Umarim renk sorun olmaz?
  • Peki arkadaşlar bu klavyeyi Logitech® Unifying Alıcıya tanıtmak mümkün mü ?

Ben öyle birsey denemek istiyorum. Yapılması mümkünse Bu mouse satıp Performance Mx mouse alacağım.

Bu klavyeyi Unifying Alıcı tanırsa satmayı düşünüyorum Mx1100 mouse

Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
  • kardeş k350 klavye al nano unifying alıcılı yanınada istediğin unifying mouse u yerleştir
  • Unifying'in özelliği nedir? Küçük olması mı sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Unifying'in özelliği nedir? Küçük olması mı sadece?

1 alıcı ile aynı anda 6 cihaz destekleme teknolojisi.
  • Şuan kullandığım klavye k350 , mouse ise mx1100 yani wave proda kit set bendeki + fark şuki, klavyem nano unifyiing ,yani şuan mx1100 ile uyumlu değil ama ilerde çıkaracağı beğendiğim bir unifying mouse ile rahatça kullanabilecem ,mx1100 den çok memnun sayılmam ,bir diğer konu ise alıcıyı kasa arkasına takınca nano dada normal usb alıcıdada sorun olması bende uzatma kablosu yanında geliyor zati baya ince ve estetik
  • peki ben bu özellikte bir klavye alsam logitech birde bende vx nano var bu özellikte olmasada 1 alıcı ıle ıkısı calısırmı
  • VX Nano modelinde unifying alıcı bulunmamaktadır. Mesela M505 ve M705 modellerinde unifying alıcı mevcuttur.
  • Merhaba,

Ben bir adet aldım bu settten.Microsoft natural kalvye yerine taktım kullanıyorum şu ana kadar çok memnunum onu belirtmek istedim.Fiyatının cidden altında olan bir ürün diye düşünüyorum.Haber veren arkadaşlarada teşekkürler
  • Ben de bu seti Ankara mağazasından aldım. Ürün azalmış ama halen var. Klavyeden korkuyordum ama klavyeye alışmam kolay oldu. Mouse ile biraz problem yaşıyorum, hassasiyetini bir türlü ayarlayamadım. Bazen tutturamıyorum, bazen de çok yavaş. Mouse pad kullanmadığımdan mı bilmiyorum ama bir önceki mouseum olan Microsoft Wireless 2.0 aynı zeminde sorunsuzdu. Belki de henüz alışamadığımdandır, bilemiyorum. Ayarlarda belirlediğiniz iki dpi seçeneği arasında geçiş yapıyor mouse üzerindeki dpi butonları. Ben şu an 1000 dpi ile 1200 dpi arasında gidip geliyorum ama ikisi de tam tatmin etmedi henüz.

Ekleme: Bu arada benim klavyede F11 tuşuna atanmış olan batarya durumu çalışmıyor. Setpoint yazılımda da bu tuş hiç gözükmüyor. Bu klavyeyi kullanan arkadaşlarda durum nedir? (Setpoint yazılım sürümü 6.15.6, Windows 7 64-bit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 30 Ekim 2010; 23:56:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Ben de bu seti Ankara mağazasından aldım. Ürün azalmış ama halen var. Klavyeden korkuyordum ama klavyeye alışmam kolay oldu. Mouse ile biraz problem yaşıyorum, hassasiyetini bir türlü ayarlayamadım. Bazen tutturamıyorum, bazen de çok yavaş. Mouse pad kullanmadığımdan mı bilmiyorum ama bir önceki mouseum olan Microsoft Wireless 2.0 aynı zeminde sorunsuzdu. Belki de henüz alışamadığımdandır, bilemiyorum. Ayarlarda belirlediğiniz iki dpi seçeneği arasında geçiş yapıyor mouse üzerindeki dpi butonları. Ben şu an 1000 dpi ile 1200 dpi arasında gidip geliyorum ama ikisi de tam tatmin etmedi henüz.

Ekleme: Bu arada benim klavyede F11 tuşuna atanmış olan batarya durumu çalışmıyor. Setpoint yazılımda da bu tuş hiç gözükmüyor. Bu klavyeyi kullanan arkadaşlarda durum nedir? (Setpoint yazılım sürümü 6.15.6, Windows 7 64-bit)

Windows 7 32 Bit'te sorunsuz çalışıyor bence. Driver yüklü olmasa bile pil göstergesi çalışıyor. Hatta alıcıyı takmasanız bile. ( sanırım ) İsterseniz aldığınız yere götürün, bire bir değişim yapması lazım. Çünkü yeni almışsınız. Bu arada Fn tuşu + F11'e bastınız değil mi?

• FN+11 de benimde Win 7 64 bit te pil göstergesi çalışmıyor yanlız : Hem aşağıdaki durum çubuğunda hemde programda pil in durumu vb yazıyor.(durum çubuğunda Logitech logosunun üstüne farenin imlecini getirip 1 sn bekleyince görülüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 31 Ekim 2010; 3:16:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

FN+11 de benimde Win 7 64 bit te pil göstergesi çalışmıyor yanlız : Hem aşağıdaki durum çubuğunda hemde programda pil in durumu vb yazıyor.(durum çubuğunda Logitech logosunun üstüne farenin imlecini getirip 1 sn bekleyince görülüyor)

Benimki de aynen sizinki gibi. 64-bite özel bir sorun olabilir bu durumda. Bir tek pil durum göstergesi için zaten değiştimem.

Bu arada klavye tablası yerine mouse'u masanın en üstünde çalıştırdığımda daha iyi sonuç aldım. Bir ihtimal alıcıyı kasanın arkasından çıkarırsam daha iyi olabilir.

Bu arada mose bataryası da geceye azalmıştı, ilk şarjı da yaptım, yaklaşık 7 saat sürüyor tam dolması.
  • Demekki Win 7 64 bit'e özel bir durum bu , klavyenin altındaki on/off düğmesine elim alıştı artık bakmadan açıp kapayabiliyorum en hoşuma gidende klavye üstündeki uyku düğmesi oldu (Genelde uyku modunda bırakırım).

Edit : Diğer arkadaşların deneyimine dayanarak söyledim ama demekki win 7 64 bit e özel bir durum değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 31 Ekim 2010; 21:16:46 >
  • ben 2 tane aldım ve 1 tanesi 32 bit (XP) diğeri 64 Bit Wİn7 de
    ikisinde de Fn + F11 birşey yapmıyor.

ayrıca Daha önce elimde olan 2 Mx 1100 da gri (yanlar) siyah(üst) iken
    yeni gelenlerin yanı siyah,
    ayrıca klavyenin ortasına yüklenince 1-2 milim kadar kasa esniyor ve içeri giriyor.
    yazı yazması çok rahat tuş sertliği harika
    ama kasanın geri kalan plastiği çok ta kaliteli durmuyor.
    son olarak Fn tuşu yerinde olması gereken fare sağ klik tuşu yok
    Fn + Print Screen tuşu ile yapılabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.