Şimdi Ara

Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
9
Favori
58.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben yeni aldım
    kulaklık kenarlarından garip ses geliyor
    Sizde varmı buna benzer şey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarda sesin az geldiğine dair bildirimler var. bugün almayı düşünüyorum, sahip olanlar memnun mu?
  • Sizce g430 mu,sberia v2 mi yoksa hyperx cloud mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cebelekk

    Merhaba belki konuyla ilgisi yok ama ben 1000 tl para harcadim kulakliklara sirf caunter oynarken cok iyi ses kasayim diye . uzun suredir cs 1.6 ve 2 yildir cs go oynuyorum. arkadaşlar steel series V2 usb ye 500 tl logitech g 430 a 270 tl ve creative tactic rage ye 200 tl para verdim bu dediklerimi 3 sene icerisinde aldim üc ürünüde kullandım . caunter yani ses kasmak icin bunlarin icinde en iyisi en ucuz olani tactic rage bunu samimimi olarak soyluyorum farklı yorumlara ne olur aldanmayin. müzik film icin demiyorum tabiki müzik dinlerken ses baslar da en iyisi steel series di hala duruyor ama cs de hicbir ise yaramiyor. . creative programinda hazir cs ayarlari var silah sesi basli gelmiyor sirf ayak sesi geliyor ve gerçekten müthis rakibin yönününü çok rahat nerden geldigini anliyosunuz waal bile diyorlar hatta . cs icin kesinlikle creative . ama müzik de dinlerim filmde izlerim iyi olsun diyosaniz ses kasma derdim yok . fps oyunu degil farkli oyunlar oynarım diyosanız o zaman 1-steel series 2- logitech g430 3-creative. TEKRAR SÖYLÜYORUM caunter icin en iyisi creative .. 3 ürünüde kullandim profosyonel sayilacak düzeyde de cs oynuyorum . ses kasmada rakibin yönü ayak seslerini en iyi veren yansitan creative tactic rage idi.. ama 3 ürünüde kullanmayip son olarak aldıgım logitech g 430 u sadece alsaydim bende logitec i överdim ama 3 ürünle kıyaslayinca -cs için en iyisi creative

    Selam.

    Ne zamandır bunu arıyordum, silah sesini azaltıp ayak sesini çoğaltmanın yolunu arıyordum. Bende Creative Draco Mini var, hangi programı kurmam lazım silah sesini bastırmak için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 10 Ağustos 2015; 11:03:46 >




  • Silence34 S kullanıcısına yanıt
    hocam hayattaysan bana bi mesaj atabilirmisin g430 la alaklı çok ciddi problemlerim var
  • DarknessLuck kullanıcısına yanıt
    Hocam sorununuzla ilgili bana da PM atabilirsiniz. Uzun zamandır bende kullanıyorum.
  • ben g430 la gelen ses kartını takınca mikrafonda konuştuğumu duya biliyorum yardım edin bunu nasıl düzelticem




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayko53

    ben g430 la gelen ses kartını takınca mikrafonda konuştuğumu duya biliyorum yardım edin bunu nasıl düzelticem

    Konuda cevabı verilmişti bu olayın araştırırsanız bulabilirsiniz vaktim olsaydı mesajın linkini gönderirdim fakat şu anda arayamıyorum.




  • O mikrofondan ses gelme problemi hallediliyor. Yanlış hatirlamiyorsam ses ayarlarından mikrofondan sesi dinle tikini kaldırıp uygula yapmanız gerekiyor.

    Bu kulaklikigin sungerlerini yıkayan oldu mu? Benimkinin yıkama zamanı geldi elde mi yikasam yoksa makineye mi atsam? Yoksa duşa girdigimde şampuanla mı yıkasam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaseenstyle

    O mikrofondan ses gelme problemi hallediliyor. Yanlış hatirlamiyorsam ses ayarlarından mikrofondan sesi dinle tikini kaldırıp uygula yapmanız gerekiyor.

    Bu kulaklikigin sungerlerini yıkayan oldu mu? Benimkinin yıkama zamanı geldi elde mi yikasam yoksa makineye mi atsam? Yoksa duşa girdigimde şampuanla mı yıkasam?

    Elde yıkamanızı öneririm. Sıkça yıkamanın bir dezavantajı olarak etrafındaki mavi deri kısmın soyulmasını söyleyebilirim fakat biraz titizim bu konuda görüntüsünden daha önemli benim için.
    İşlemi benim yaptığım şekilde nasıl yapacağınızı kısaca özetlersem;
    - Süngerlere zarar vermeden dikkatlice çıkarın. En kolay yöntemi iç kısmına parmağınızı sokarak hafifçe uzun köşesinden biraz esneterek çıkarmak.
    - Çamaşır makinesine bence atmayın. Ilık suyla fazla sabun/şampuan kullanmadan elde yıkayabilirsiniz.
    - Yumuşak bir el havlusu veya kağıt havluyla kurulayın. Havlunun arasına alıp hafifçe bastırabilirsiniz fakat çevirerek suyunu sıkmayın. Kuruması için balkona veya açıkta kalan, hava alan başka bir yere koyabilirsiniz bence kurutucuya da atmayın.
    - Tekrar takarken önce 3 köşesini oturtup en son yine uzun olan köşesini takabilirsiniz. Bana göre en kolay bu şekilde çıkarıp takılıyor. Takmadan önce kuruduğundan emin olun.
    Sıhhatler olsun :)




  • kulaklık gerçekten süper bana göre ama almadan öncede biçok yerde gördügüm sorun bendede var.bikaç ay kullandım,kulaklıgın 2 tarafındada çatlaklar var hatta sag kulak kırılmak üzere.böyle kaliteli,pahalı bi üründe bu sorun nasıl olur anlamıyorum.1-2 kişide olsa kişisel becerisi ile kırmıştır diycem ama kulaklık kendi kendine çatlayıp gidiyor sonrada kırılıyor.300tl para verdik,2-3 ay kullanamadık dogru dürüst.
  • fatihbaz kullanıcısına yanıt
    Ürünü 17 Haziran 2013 tarihinden beri aktif olarak kullanıyorum böyle bir sıkıntı ben yaşamadım şimdiye kadar. Amerika'dan gelmişti ürün ilk üretilen partiden fakat bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Benim yaşadığım tek sorun earpad diye adlandırılan süngerlerin üzerindeki mavi deri kısmın soyulup dökülmesi oldu onun da çok fazla yıkamamdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bugüne kadar 2-3 kere de masamdan parke zemine düştü kulaklık.
    Eğer kırılma/çatlama gibi bir sorun yaşıyorsanız kesinlikle Logitech yetkili servisine durumu açıklayan bir şekilde başvurmanızı öneririm. Eğer Türkiye'deki satış kanalınız aracılığıyla veya bireysel olarak başvurduğunuz yetkili servisten sonuç alamazsanız Logitech'e direk olarak ulaşarak çözüm arayabilirsiniz.Burada unutmamanız gereken önemli bir nokta var önce yetkili servise başvurmanız gerek. Eğer sonuç alamazsanız ikinci bir kapı olarak orayı çalabilirsiniz genelde olumlu sonuçlanıyor satış sonrası hizmete 3 kere başvurdum her birinde olumlu ve beni memnun edecek şekilde sonuçlandı Türkiye'deki başvurularım.




  • Ses kartını satmak isteyenler bana pm atabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende şimdi vatandan aldım ses kartı yanında mı geliyor
  • deividde kullanıcısına yanıt
    Evet yanında USB ses kartı geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okudum birazda google dan baktım ama merak ettim 1-2 konuda aradığım cevabı bulamadım
    dolby surround 7.1 özellğini her oyunda kullanabiliyor muyuz? bilgisayarımda suan 2 oyun yüklü birinde ayarlarda surround 7.1 seçeneği var diğerinde göremedim ikiside yakın zamanda çıkmış oyunlar. kısacası ayarlardan dolby özelliğini seçmeden de bu kaliteyi yakalayabilir miyiz.
    kulaklığı amazondan aldım daha yolda da araştırmadan almıştım kısaca okuduklarım ile. film konusunu merak ediyorum. filmde de bu dolby nin falan bir avantajı oluyor mu .ac falan gibisine bir uzantı okudum yabancı forumlarda ama kısaca aydınlatabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum :))
  • arkadaşlar bu cihazın yazılımını nerden bulabilirim
  • deividde kullanıcısına yanıt
    Şu sayfanın alt kısmından indirebilirsiniz. Kullandığınız bilgisayar kaç bitse ona göre indirme yapmayı unutmayın.
    http://support.logitech.com/tr_tr/product/g430-7-1-surround-sound-gaming-headset
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lynxou

    Şu sayfanın alt kısmından indirebilirsiniz. Kullandığınız bilgisayar kaç bitse ona göre indirme yapmayı unutmayın.
    http://support.logitech.com/tr_tr/product/g430-7-1-surround-sound-gaming-headset


    güncellemde sorun var ama çözicem
  • Silence34 S kullanıcısına yanıt
    İncelemen çok detaylı ve hoş. Ses seviyeleri sence nasıl? BenDE full seste bile sesi azdı. Kulaklığını garantiye yollarsan USB aparatını yollama. Kaybediyorlar. VE ASLA AMA ASLA SERT DAVRANMA, içindeki hoparlör çıktı yerinden içeride oynamaya başladı. Mavi şeritleri de biyerden sonra yırtılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.