Şimdi Ara

Logitech Anywhere Mouse MX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
9.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.logitech.com/tr-tr/mice-pointers/mice/devices/5846
    BU mouse piyasadan kalktımı
    buna benzer kaliteli bir maus önerebilirmisiniz.
    logitech de güzel yok gibi
    m705 falan çok yapmacık duruyor.:S

• http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001843-m515-unifying-wireless-nb-mouse-%28silver%29/productdetails.aspx?I_ID=54885#allImages

Ona en yakın kablosuz ve Logitech marka yukarıda ki ürün var.Peformans olarak nedir,ne değildir bilmem ama marka için bile alınacak bir ürün.

• valla bence Anywhere Mouse yerini tutacak mouse değildir diye dusunuyorum bende arayıstayım bulamadım hic bir sitede bulursanız benimde haberim olsun
  • bu mouse dan bulursam bende alacağım niye yok ki ??
  • http://www.ebay.com/itm/New-LOGITECH-Anywhere-Mouse-MX-Darkfield-Laser-/310395775411?pt=Mice&hash=item484507a9b3#ht_6305wt_1396

Kargo dahil 130 TL civarı oluyor. Daha ucuzları da var fakat hepsi Refurbished, açılmamış 0 en ucuz bunu bulabildim.

Bu mouse olmadan yapamam diyenler alabilir. Bu kadar güzel bir mouse mu gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRe-Gs
    Bu kadar güzel bir mouse mu gerçekten?

Bu mouseu denemiştim güzel olmasından ziyade çok sağlam bir mouse eline aldığında sana o hissi veriyor yani.
  • türkiyede gitti gidiyorda satıs yapan arkadas var sıfır urun 174 tl +kargo istiyor.
    bana gore cok fazla bir fiyat almak isteyenlere duyurulur ki biliyorum bu mouse u arayan cok kişi var kara borsaya dondu bu mouse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün kuzenimin laptopta oyun oynayayım dedim biraz. Bu mouse'dan vardı cidden çok çok iyi bir mouse.
    Bu arada bugün Vatan'da %25 indirim ile 105'e denk geliyor.
    Vatan ve Darty'de de Stokta mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness~

Dün kuzenimin laptopta oyun oynayayım dedim biraz. Bu mouse'dan vardı cidden çok çok iyi bir mouse.

tesekkurler üstat sayende aldım vatandan %25 indirimle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

quote:

Dün kuzenimin laptopta oyun oynayayım dedim biraz. Bu mouse'dan vardı cidden çok çok iyi bir mouse.

tesekkurler üstat sayende aldım vatandan %25 indirimle

Hayırlı olsun gerçekten güzel bir ürün.

• vatan %25 indrim bu gün de var.
  • vatanda göremedim ben linki varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

vatanda göremedim ben linki varmı

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-002898-anywhere-mx-2-%28darkfield%29-mouse/productdetails.aspx?I_ID=61154
    Geç oldu ama güç olmasın.
  • peki mx ile mx2 aynı urunmu farkı varmı acaba bileniniz varmı.vatan halen göndermedi ürünümü cok merak ettim acıkcası mouse u elimde bluetrak lı microsoftun mouse u var bebat otesi bende birde 20tl ye aldığım logitech m215 model mouse var o bile microsofta bin basar.logitech ten vazgecmicem birdaha.bulamıyorum mx i diye gittim blue trac var diye microsoft almıstım işyerimde kullanıyorum artık eve sokamm microsoftu.
  • daha iyileri var ona benzeyen onları araştır derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-002898-anywhere-mx-2-%28darkfield%29-mouse/productdetails.aspx?I_ID=61154

Tesekkurler artik bir sonraki %25 i bekleyecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler artik bir sonraki %25 i bekleyecegiz.

Rica ederim.

• valla arkadaslar ben bu mouse tanda pek memnun kalmadım dün elime gecti ,ilk baslarda cok iidi fakat sonraları takılmalar yasadığımı fark ettim benim kullanma yerim sandalyemin kolunda kullanıyorum fakat takılmalar hatta calısmama olayları oldu belki cam yuzeyde calısıyor olabilir ama her yerde calısmadıgına kanaat kıldım pek memnun değilim suan için alacak arkadaslar dusunsun,ayrıca agırlıgındanda bahsetmek isterim mouse biraz agır pilsiz olarak normal ama iki pil ile bayag agırlasıyor fakat kaldırmadan kullanacagınızdan sıkıntı olmaz alttarafı gayet guzel kayıyor yaglı gibi okonuda hakkını yiyemem yan tuslar ve scroolun saga sola hareket etmeside cok kullanıslı ama scrool olarak ortaya basma olayı iptal onuda belirteyim ustteki tusa ataya biliyosunuz auto scrool olarak tek eksiği aslında darkfield ozelliğinin bence yetersiz olması ve agırlıgı saygılar.
  • Selam hiachi,

"scrool olarak ortaya basma olayı iptal" derken neyi kastettin?
    Bir sorum daha var: Scroll hızlı kayırma/normal kaydırma işlevi orta scroll tuşuna basarak mı yoksa altındaki tuşa basarak mı gerçekleşiyor? Benim için scroll tuşu kullanımı çok önemli, onun için soruyorum.
  • seninde belirttiğin scroll un hızlıve normal kaydırma işlemi ortaya basılarak yapıldığından diğer acılan sayfaları ortaya basarak kapatıp yeni pencere acma tusu orta tusundan kalkıyor scroll un ustundeki tusa atanabiliyor alısmak fazla uzun surmesesde kademeli olarak scroll a atanabiliridi cok basarsan yavas hızlı kaydırma az basarsan normal scroll gorevi atanabilirdi.yantarafındaki tuslar cok ii olmus sayfanın gerisine ve ilerisine gecişler rahat oluyor ayrıyetten resimlere bakarken geciş işi içinde cok rahatlık saglıyor.Yukarda belirttiğim gibi darkfield teknolojisinden pek memnun olmasamda tuslar olarak gayet basarılı bir fare.
    saygılar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.