Şimdi Ara

Logitech Anywhere Mouse MX (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
9.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hatamı duzeltmek isterim darkfielda bir problem yokmus problem alıcıda imiş ben alıcıyı bilgisayarın arkasına takmıstım yaklasık 1metre ileridende koltugumdan kullanmaya cabalıyordum bugun birde ondeki usb ye takayım dedim ve muhtesem koltugumun kolluk kısmı biraz kalın rahatlıkla mouse kullanılabilecek sekilde idi suan harika bir sekilde kullanıyorum ayrıyetten klavyemide(k230)de eslestirdim tek alıcı ile her ikisinide kontrol edebiliyorum suan cok memnunum hatamıda duzeltmek isterim.fakat su sonuca varabilirsiniz alıcı kesinlikle malzemeleri gormesi gerekiyor yani pek kuvvetli alıcılar değiller.
    saygılar
  • ok o zaman vazgeçmek yok hala beklemedeyiz ..
  • hiachi,
    cevabın için teşekkürler.
    Eşim mimar ve çizim programlarında mouse'u yoğun bir biçimde kullanıyor. Daha önce kablolu bir optik mouse kullanıyordu, ben de sürekli kablosuz bir tane almasını söylüyordum. Bence mouse'da kablo olması insanı çok kısıtlayan birşey. Sonunda o mouse bozuldu, yeni bir tane almak gerekiyor. Bu tarz çizim vs programları için tavsiye eder misiniz?
  • Bende aynı mouseyi kullanıyorum günlük kullanımda hiçbir sıkıntı yaşatmaz. Profesyonel anlamadada dpi ayarının olması çizimlerde büyük kolaylık sağlayacaktır fakat yinede 5000dpi üzeri ve kablolu ürünler ayrıntılı çizimlerde çok daha kullanışlı ve başarılı olurlar.
  • Anywhere Mouse MX'in uretimi durdurulmus, yani yakinda piyasadan kalkacak. Ben mimar arkadas icin Performance Mouse MX oneririm. Oyun icin olmayan mouse'lar icinde en iyisi, hem sarj edilebiliyor.
  • mouse un hızından suphen olmasın fakat alıcı dediğim gibi mouse u görecek bir yerde olmalı suan benim bir sıkıntım kalmadı.
    mimarların cizimleri ile ilgili pek bir bilgi sahibi değilim.buyuzden ne desem yalan olur.
  • vatanda tekrar %25 başladı ve fiyatı 105 e geliyor yine ama kargo alıcıya ait şuan almayı düşünüyorum ama mouse 100 tl den fazla para vermek beni düşündürüyor acaba alsam mı şimdi ??
  • ya ben bu mouse'u önceki çalıştığım şirkette kullandım, harika birşey resmen özlüyorum şu an ve mouse'a 100-120 lira vermemek için kendimi zor tutuyorum çok pahalı namussuz
    üstünde çift kademeli tekerlek var, seri modda tek yuvarlamada 8000 Excel satırı çevirebiliyor, ergonomisi felan çok güzel.
  • bu belırtılen anywhere mx mouse gerçekten harika bir mouse deneme imkanım oldu ergonomı zemın ve pıl omru kalıte kokan bır mouse..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaydırma tuşu bazen tekliyor(kaydırmak için olması gerekenden daha fazla çeviriyorum),alıcıyı takıp çıkarınca düzeliyor.

Win8 kullanıyorum,setpoint kurulu.Aynı sorunu yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

Kaydırma tuşu bazen tekliyor(kaydırmak için olması gerekenden daha fazla çeviriyorum),alıcıyı takıp çıkarınca düzeliyor.

Win8 kullanıyorum,setpoint kurulu.Aynı sorunu yaşayan var mı ?

Selam, Setpoint'in henuz Win 8 icin uyumlu versiyonu yok. Setpoint'i kaldirip deneyin, bir de baska bir isletim sisteminde deneyin. Sonuclari alinti yazarak veya ozel mesaj atarak cevaplayabilirsiniz.
  • Benimde almayı çok düşündüğüm bir mousetu acil mouse alma ihtiyacım doğduğu bir dönemde vatana gittim almak için indirimden. ellerinde olmadıklarını söyleyince (internet mağazasında da yoktu ve telefonlada satın alamadım) M705 almıştım. 100 TL verilrmi evet yüksek bir tutar ancak alınabiliyrosa parasını hakediyor kesinlikle.
    @eddai sorun donanımsal değil yazılımsal büyük ihtimsl windows ile ilgili. Benim notebook işyerinde domain içinde çalıştığı için windowsta ve bilgisayarda kasma mevcut ve aynı şekilde takılıyor bazen, ancak evde kullanırken böyle bir problem yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

Benimde almayı çok düşündüğüm bir mousetu acil mouse alma ihtiyacım doğduğu bir dönemde vatana gittim almak için indirimden. ellerinde olmadıklarını söyleyince (internet mağazasında da yoktu ve telefonlada satın alamadım) M705 almıştım. 100 TL verilrmi evet yüksek bir tutar ancak alınabiliyrosa parasını hakediyor kesinlikle.
    @eddai sorun donanımsal değil yazılımsal büyük ihtimsl windows ile ilgili. Benim notebook işyerinde domain içinde çalıştığı için windowsta ve bilgisayarda kasma mevcut ve aynı şekilde takılıyor bazen, ancak evde kullanırken böyle bir problem yaşamıyorum.

quote:

Selam, Setpoint'in henuz Win 8 icin uyumlu versiyonu yok. Setpoint'i kaldirip deneyin, bir de baska bir isletim sisteminde deneyin. Sonuclari alinti yazarak veya ozel mesaj atarak cevaplayabilirsiniz.

Ben de öyle düşünüyorum,özellikle Laptop'un ekranını kapatıp açtığımda (uyku modunda çıkınca) yaşıyorum bu sorunu.Bakalım Win8'in resmi teşrifinden ve de tüm üreticiler driver güncellemesi yaptıktan sonra tekrar deneyeceğim.

Mouse konusuna gelince,her iki fareyi de aynı anda kullandığımdan kıyaslama yapabiliyorum.(işyerinde m705,evde Mx2)Aslında M705'i alırken Mx stoklarda yoktu mecburen M705 almıştım,ama pişman olmadım.Özellikle batarya perfomansı olağanüstü.1 seney geçti alalı,ama kalan pil oranı %80 lerde hala.

Mx2 de ise pil ömrü toplam 3 ay,ama bu bile süper bana göre.

Performans konusunda ise kesinlikle Mx2,ele daha rahat oturuyor,daha iyi kayıyor,artı kılıfı da var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 8 Ekim 2012; 21:53:04 >

• 2.5 senedir kullanıyorum. Bozulsun tekrar aynısından yine alırım. Ağır gibi gelsede avucunuzun içinde hissettiriyor kendini. Kaç kerede masaüstünden yere düşürdüm çok sağlam.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu mouse'dan aldım; logitech anywhere mx.. Fakat bir sorunum var...

Mousun sol tuşu çok sert. Neden böyle olduğunu anlamadım fakat parmağımı çok yoruyor. Ayrıca çok da ses çıkartıyor..

Sağ tuş sol tuşa göre daha yumuşak.

Sizin mouse'lerinizde de mi aynı sorun var? yoksa sadece bende mi var bu sorun?

İyi akşamlar herkese...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

Merhaba arkadaşlar,

Mousun sol tuşu çok sert. Neden böyle olduğunu anlamadım fakat parmağımı çok yoruyor. Ayrıca çok da ses çıkartıyor..

İyi akşamlar herkese...

Aynı durum bende de geçerli,fakat ben yorulma hissetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

Merhaba arkadaşlar,

İyi akşamlar herkese...

Aynı durum bende de geçerli,fakat ben yorulma hissetmiyorum.

Merhaba,

Sanırım sol tuş daha çok kullanıldığından daha dayanıklı olsun diye bu şekilde bir yöntem belirlenmiş ama keşke sol tuş da sağdaki gibi yumuşak olsaymış

Bilemedik, zamanında 8-10 tane vx nano alıp kenara koymak lazımmış :)

• Anywhere mx'in pil suresi ne kadar?
    Bundan once m505 kullaniyordum 5-6 ayda bitiyordu pili, acaba mx'in pili ne kadar gider. Yorumlarda birkac hafta gider diyen de var 3 ay gidiyor diyen de var.
    Kullananlardan yorum bekliyorum.
    Bir de logitech'in dokunmatik faresi t620'yi tecrube eden var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebani88

Anywhere mx'in pil suresi ne kadar?
    Bundan once m505 kullaniyordum 5-6 ayda bitiyordu pili, acaba mx'in pili ne kadar gider. Yorumlarda birkac hafta gider diyen de var 3 ay gidiyor diyen de var.
    Kullananlardan yorum bekliyorum.
    Bir de logitech'in dokunmatik faresi t620'yi tecrube eden var mi?

Ben alalı yaklaşık 2 ay oluyor,ki ben yoğun kullanıyorum daha hala pil bitmedi.

Yazılımı insanı aldatabiliyor o yüzden tam olarak ne kadar gidecek ben de merak ediyorum.

Pil konusunda M705 Maraton tam bir efsanedir,işyerinde onu kullanıyorum.Adamların iddiası 3 sene ama hedefleri tutturacak gibiler.Ben 1.5 senedir kullanıyorum gerçekten doğru.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.