Şimdi Ara

Logitech Anywhere Mouse MX (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
136
Cevap
4
Favori
9.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001843-m515-unifying-wireless-nb-mouse-%28silver%29/productdetails.aspx?I_ID=54885#allImages

Ona en yakın kablosuz ve Logitech marka yukarıda ki ürün var.Peformans olarak nedir,ne değildir bilmem ama marka için bile alınacak bir ürün.

çok küçük bu mouse iş görmüyor diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: LikeAG6

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001843-m515-unifying-wireless-nb-mouse-%28silver%29/productdetails.aspx?I_ID=54885#allImages

Ona en yakın kablosuz ve Logitech marka yukarıda ki ürün var.Peformans olarak nedir,ne değildir bilmem ama marka için bile alınacak bir ürün.

çok küçük bu mouse iş görmüyor diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    vx nano mun receiverını kaybettim dört dönüyorum evde ve işyerinde biyerlerden çıkar belki diye ama bir hafta olacak nerdeyse bulamadım hala.. nasıl üzüldüm anlatamam, hala kendisini başucumda tutuyorum çok seviyom keratayı

logitech sitesinde spare parts bölümü var ama türkiyeye göndermiyorlar, receiverı başka biryerden temin etme imkanım var mı?

bulamazsam anywhere mx almayı düşünüyorum, vx nanoyu aratmaz umarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

vx nano mun receiverını kaybettim dört dönüyorum evde ve işyerinde biyerlerden çıkar belki diye ama bir hafta olacak nerdeyse bulamadım hala.. nasıl üzüldüm anlatamam, hala kendisini başucumda tutuyorum çok seviyom keratayı

logitech sitesinde spare parts bölümü var ama türkiyeye göndermiyorlar, receiverı başka biryerden temin etme imkanım var mı?

Buyrun boy boy receiver size,tabii ekonomik olur mu bilemem ;

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p3984.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=vx+nano+receiver&_sacat=0&_from=R40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 2 Nisan 2013; 1:06:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bomanti

quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Orijinalden alıntı: flort

quote:

Orijinalden alıntı: Zebani88

Anywhere mx'in pil suresi ne kadar?
    Bundan once m505 kullaniyordum 5-6 ayda bitiyordu pili, acaba mx'in pili ne kadar gider. Yorumlarda birkac hafta gider diyen de var 3 ay gidiyor diyen de var.
    Kullananlardan yorum bekliyorum.
    Bir de logitech'in dokunmatik faresi t620'yi tecrube eden var mi?

Yoğun kullanımla 2 hafta gidiyor. Tam dolu pili ilk taktığınızda 15-16 gün gösteriyor. Piller panasonic evolta 2050 mAh ve daha yeni. Varta da hemen hemen aynı.
    Bundan önceki v550 aynı kullanımla 2-3 ay rahat gidiyordu. Pili kesinlikle çok tüketiyor. Atlama yapmıyor, her yerde çalışıyor deyip kendimi avutuyordum ama bugün nereye tıklasam çift tıklamaya başladı. Gerçi aldığım tüm logitech farelerde zamanla bu sorunu yaşıyorum. Şu an v550'den devam...

Ben de yoğun kullanıyorum ama siz nasıl 2 haftada bitirdiniz anlayamadım ? Şu an 2,5 ay oldu,kırmızı ışık arada yanıp sönüyor ama hala kullanıyorum bir sorun yok.

Günde 7-8 saat bilgisayar kullanıyorum. 2 ay ortalama rahat gidiyor. Üstelik tek pille. Aynı anda iki pili takmıyorum ağır oluyor el yoruyor. Kullandığım pil GP 2100 mAh.
    Bende anlayamadım 2 haftada nasıl bitirdiniz bir sıkıntı var gibi.

Duracell pille v550 1 seneden fazla gidiyor vallahi .

Bende bunu babama verip , anywhere alsammı diye düşünüyorum fakat fiyat tuzlu .

• quote:

quote:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p3984.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=vx+nano+receiver&_sacat=0&_from=R40

teşekkürler dostum, aslında ilk olarak 59$ lık olanı görünce diğerlerine hiç bakmamıştım bile diğerlerinin bazılarında "May not ship to Turkey" ibaresi var, ve bendeki mousun kodu ile de uyuşmuyor malesef..

dün hb de 145 tl olan anywhere mx bugün 107 ye düşmüş, verdim siparişi.. vx nanom için artık receiverının biyerlerden çıkmasını umut etmekten başka yapabileceğim birşey kalmadı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringer

quote:

quote:

teşekkürler dostum, aslında ilk olarak 59$ lık olanı görünce diğerlerine hiç bakmamıştım bile diğerlerinin bazılarında "May not ship to Turkey" ibaresi var, ve bendeki mousun kodu ile de uyuşmuyor malesef..

dün hb de 145 tl olan anywhere mx bugün 107 ye düşmüş, verdim siparişi.. vx nanom için artık receiverının biyerlerden çıkmasını umut etmekten başka yapabileceğim birşey kalmadı gibi

Alıntıları Göster
    Birşey değil,peki logitech servisi veya müşteri hizmetlerini falan aradınız mı ?

Çok yardımcı olduklarını duydum,belki size faydası dokunur..

• quote:

Eğer Marathon biraz daha küçük olup ele otursaydı,tercihim olabilirdi.(İşyerinde kullanıyorum ama)

Ben şarjlı pille bu durumu rahat aştım tavsiye ederim.

hocam Anywhere Mouse MX için kullandıgınız şarjlı pilin linkini gönderirmisiniz. Bide kaçgüne bir sarj ediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 3 Nisan 2013; 3:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

quote:

Eğer Marathon biraz daha küçük olup ele otursaydı,tercihim olabilirdi.(İşyerinde kullanıyorum ama)

hocam Anywhere Mouse MX için kullandıgınız şarjlı pilin linkini gönderirmisiniz. Bide kaçgüne bir sarj ediyorsunuz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar daha önceden VX Nano vardı elimde fakat çift tıklamaya başladı. Çok alıştım ona fakat sıfırını bulamıyorum. Onun yerine çıkan model sanırım bu. NAsıldır bu model, ilerde çift tıklama gibi bi sorun yaratır mı?

• quote:

quote:

Linki yok ama ben Varta kullanıyorum.(Hem pil hem cihaz).Büyük mağazalardan birinden aldım hatırlamıyorum.2005 yılından beri kullanıyorum.

Şarjlı piller normal pillerin en iyileri kadar gitmiyor ama bedava olması farkettirmiyor.İyi ihtimalle tek şarda 4 pille 2 ay gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRAGUT

quote:

quote:

Linki yok ama ben Varta kullanıyorum.(Hem pil hem cihaz).Büyük mağazalardan birinden aldım hatırlamıyorum.2005 yılından beri kullanıyorum.

Şarjlı piller normal pillerin en iyileri kadar gitmiyor ama bedava olması farkettirmiyor.İyi ihtimalle tek şarda 4 pille 2 ay gidiyor.

Alıntıları Göster
    Tam bende bu anywhere mx mousedan almaya karar vermiştim ki şimdi burayı okuyunca vazgeçtim bir mouseun pili 1 ay gider mi ya ne demek nasıl olur böyle birşey birde 130 tl civarı fiyatı var iyi ki burayı okumuşum yoksa o kadar parayı bayılacaktık valla hemde ne için 2 haftada bir pil değiştirmek için mi ? üstelik pil zayıflayınca bütün yüzeylerde çalışma olayıda hikaye oluyomuş. Neyse ben o zaman hiç bulaşmayayım bana onun yerine alabileceğim bir mouse tavsiye edebilirmisiniz mesela logitech in m325 m285 gibi 30 40 tl lik serileri var onalr nasıl onlardan alayımmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Tam bende bu anywhere mx mousedan almaya karar vermiştim ki şimdi burayı okuyunca vazgeçtim bir mouseun pili 1 ay gider mi ya ne demek nasıl olur böyle birşey birde 130 tl civarı fiyatı var iyi ki burayı okumuşum yoksa o kadar parayı bayılacaktık valla hemde ne için 2 haftada bir pil değiştirmek için mi ? üstelik pil zayıflayınca bütün yüzeylerde çalışma olayıda hikaye oluyomuş. Neyse ben o zaman hiç bulaşmayayım bana onun yerine alabileceğim bir mouse tavsiye edebilirmisiniz mesela logitech in m325 m285 gibi 30 40 tl lik serileri var onalr nasıl onlardan alayımmı ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar logitech in kendi forumlarında bu mouse hakkında kısa bir arama yaptım orada aynı şekilde pil ömrünün 1 ay hatta daha az gittiğine dair şikayetler gelmiş hemde birden çok şikayet gelmiş ordaki uzmanlar bu kişilere bazı tavsiylerde bulunmuşlar ve hala pil ömrü 1 ay gidiyorsa destek merkezine başvurmalarını ve mouse un değişimi için gerekli prosedürü başlatmalarını istemişler. Yani evet bu sorun diğer ülkelerde de var ve eğer mousun pil ömrü bir ay kadar gidiyorsa bunu bir sorun olarak kabul ediyorlar ve değişim için irtiabata geçin diyorlar. Yani bu kadar pil ömrü kesinlikle normal değil ve bu şekilde pil ömrü olan arkadaşlar var ise mutlaka garantiye başvursunlar.
    Tavsiyerde ise; Alkalin pil kullanımı, ömrü bitmemiş yani son kullanım ömrü dolmamış pil kullanımı ve özellikle benim dikkatimi çeken şarjlı pil kullanılmaması tavsiye edilmiş. Bunu merak ettim açıkçası. Set point yazılımını güncel olması gibi şeylerde var bütün bunlara rağmen hala pil ömrü anormal bir şekilde kısa gidiyorsa bi ay gibi o zaman değişime başvurun demişler.

linkler:
    https://www.google.com.tr/search?q=logitech+anywhere+mx+site:forums.logitech.com&biw=1366&bih=643&tbs=qdr:m#q=logitech+anywhere+mx+battery+-perfomance+site:forums.logitech.com&tbs=qdr:y

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebani88

Anywhere mx'in pil suresi ne kadar?
    Bundan once m505 kullaniyordum 5-6 ayda bitiyordu pili, acaba mx'in pili ne kadar gider. Yorumlarda birkac hafta gider diyen de var 3 ay gidiyor diyen de var.
    Kullananlardan yorum bekliyorum.
    Bir de logitech'in dokunmatik faresi t620'yi tecrube eden var mi?

aynen
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Benim için 15 günde 1 pil değişmek sıkıntı değil, 1 düzine şarjlı pil takımım var. Bu modelin başka problemi var mı acaba seçmemem için?
  • Onun disinda genel de memnun kullananlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onun disinda genel de memnun kullananlar

Eyvallah. Verdim siparişi hayırlısıyla. Gelince bende yazarım görüşlerimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperencsm

quote:

Nerden aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Nerden aldınız

Hepsiburada
    KDV Dahil : 120,78 TL + 3,50 TL Kargo
  • quote:

quote:

hocam mouse un geldi mi hayırlı olsun eline ulaştı ise şimdiden.. tecrübelerini paylaşır mısın ben de senin gibi iyi bir sıçan alma arefesindeyim ve seçenek maalesef fazla yok kablosuzlarda... özellikle yüzey seçme durumu nedir mouse un samimi yorumlarını bekliyoruz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

Abi daha pili takalı 5 dk oldu olmadı 84 günden 82 güne düştü bu nasıl bir saçmalıktır ya. 140-150 liralık lolgitech mouseden beklenmeyen hareketler

Hocam senin gene iyiymiş.

bende Logitech v550 vardı . Pili takınca 550 gün gösterirdi. 2 sene kadar pili giderdi .

Anywhere mx aldım . 2 tane pil takıyorum 7 gün gösteriyor . Günde 2-3 saat kullanınca 1 aya bitiyor Geri gönderecem hepsiburada'ya . Bozuk lan bu

6 ayda 8 tane duracell pil yedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 16 Ekim 2013; 11:51:01 >

• es_umit kullanıcısına yanıt
    Siparişim Hepsiburada'dan 2 günde elime ulaştı.

13 gündür kullanıyorum. Biraz hislerimden emin olmadan yazmak istemedim. Aşağıda madde madde eski kullandığım farelerle kıyaslayarak değerlendirmeler yapacağım.

Kutu içeriği: 1 çift duracell alkalin pil, mx faremiz, bir adet çok şık ve kaliteli suni deriden bir fare kılıfı

---Kasa kalitesi
    Ben daha önce bu kadar şık bişey görmedim. Yani heryerinden premium havası veriyor. Sanki kullanımlık değil seyirlik. Bir ultrabook'unuz varsa yanına en çok bunun yakışacağına eminim.

---Pil süresi
    Fare elime ulaşalı 13 gün oldu. Setpoint programındaki bilgiye göre, fareyle birlikde gelen duracell alkalin piller %93 idi. Şu an son 2 gündür %1 gösteriyor. Günlük minimum 15 saat kullanım ile. Şarjlı pille ne kadar gider bilmem ama eski kullandığım piller beni 4-5 günde bir şarj etmeye alıştırmıştı, o yönden bence sorun yok. Ama 1-2 yıl pil değiştirmeden kullanmanın zevki nedir onu yaşamadığım için bilmiyorum.

---Hacim, büyüklük
    Şimdi burda bende biraz karıştı durumlar. Ben fotoğraflarda bunu baya oturaklı büyük bişey zannetmiştim. Daha önceki farelerim eli dolduran oturaklı farelerdi. 10 gündür alışmaya çalışıyorum fakat hala ısınamadım. Küçük diyince yanlış anlamayın. Her yerde 25 liraya satılan M185 ile aynı büyüklükde imiş. Daha önce hep eli dolduran fareler kullandığım için zorlanıyorum. Çok büyük bi elim yok ama büyük fareye alışmıyım bi kere. Nasıl zorlanıyorsanız diye sorarsanız şöyle izah edeyim. Fareyi sürekli parmak ucunda kullanmak zorundasınız. üzerine elinizi kapattığım anda, ne tıklayabiliyorum, ne scrool yapabiliyorum. Sürekli parmak ucunda bekleyeceksiniz. Ben orta parmağı sağ ve sol tık arasında yardımcı olarak sık kullanırım, bu sebeple parmağımı oynattığımda şu orta scrool tuşunun konumlandırıldığı metal yüzey bi hayli geniş yer tutuyor. Bu yüzden orta parmağımı üzerinden atlatmakda zor oluyor. Velhasıl mouse avucunuza oturduğu anda ne ileri geri yan tuşlara ulaşabiliyorum, ne scroola, ne middle tuşuna. Kullanmak için parmak ucunda tutmanız gerek. Avunuza oturtup yayıla yayıla olmuyor.

---Meşhur yeni sekme problemi
    Bilindiği üzere bu farede scrool tuşunda middle özelliği yani yeni sekmede açma özelliği yok. Bunun için scroolun arkasına herşey için özelleştirilebilen bir tuş atamışlar.
    Peki scroola yeni sekme için tıklayınca ne oluyor? Scroola tıklayınca scroolun 2 hız ayarı arasında geçiş yapıyorsunuz. Birincisi tık tık tık kademeli, ikincisi füze gibi "evet yanlış duymadınız füze gibi" dönen modu arasında geçiş sağlıyor. Tık tık modunu çok kullanmadım biraz ses yapıyor, belki aşınınca azalırmı bilmem. İkinci füze modu bu fareye sizi aşık edebilir. Ben bazen boştayken öylesine döndürüp oynuyorum. Evet çocuk gibi. Füze derken açıklıyayım. Scroola abandığınızda kendi kendine 5 saniye dönebiliyor. Ölçtüm 5 saniyeyi geçebiliyor bile. Uzun pdfler ile ilgili işiniz fazlaysa çok işinize yarayabilir.

---Ekran hassasiyeti
    Şimdi burda da beni tatmin etmeyen bişey var. Ben adını koyamıyorum. Tanımlayamıyorum. Ben daha önce bi arkadaşımın M185'ini kullanmıştım. Ekrandaki tepkilerini pek beğenmemiştim açıkcası. Bilmiyorum. Belki bu benim pimpirikliğim de olabilir. Bu Mx'de dpi geçişi yok. Hoş kaç dpi olduğu dahi hiç bir yerde yok. Set point programında pointspeed var, hızlandırınca hakim olunmuyor, yavaşlatınca yetmiyor. Benim tanımlayamadığım bişey var.

Sonuç olarak ben hacim ve ekran hassasiyetinden şu ana kadar pek memnun kalmadım. Şu haliyle 25 liralık M185 ile gözümdeki tek farklı müthiş şık kasası. Ne elime oturuyor ne ekranda istediğim tepkiyi veriyor. M185 alsamda aynı olacakmış gibi.

Diyeceğim o ki M185'e göre avantajları; kasa kalitesi, harika scrool tuşu, programlanabilir ileri geri tuşları
    aynı oldukları noktalar; ikiside küçük, ikiside ekranda tatmin etmiyor

Sorularınız olursa yine cevaplarım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.