Şimdi Ara

Little Caesars Türkiye rekor kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye’de karlı yatırımın adresi Little Caesars, yakaladığı başarılı satış grafiği ile Little Caesars globalden özel bir ödül aldı. En fazla satış artışı yakalayan dünyadaki beş ülke arasına giren Little Caesars Türkiye’ye ödülü getiren geçen sene bir önceki yıla oranla yakaladığı yüzde 21’lik satış artışı oldu.

Bu ödül ile uluslararası organizasyonun içinde en hızlı gelişim göstermiş beş pazardan biri olan Little Caesars, yenilenen satış ve pazarlama ekibiyle geçen sene tarihindeki en büyük franchise atağını başlatmıştı.

Şu anda Türkiye genelinde 80’e yakın şubesi ile hizmet veren Little Caesars şubeleşme konusundaki yeni atılımlarını bu sene de sürdürecek. 2014 yılında hem yeni franchise’larla hem de kendi açacağı şubelerle büyüyecek Little Caesars, 15’i yeni nokta olmak üzere toplamda 35 yeni franchise şubesi açacak.

Yakaladıkları başarılı satış grafiklerinde ürünlerinin lezzetinin ve özel kampanyalarının yanı sıra gerçekleştirdikleri şubeleşme atağının çok önemli olduğunu anlatan Little Caesars’ın Pazarlama Direktörü Serhan Algım, “Little Caesars Türkiye olarak günlük üretilen taze hamurumuz, her biri alanında uzman markalardan tedarik edilen malzemelerimiz ile sağlıklı ve kaliteli pizzanın ilk adresi olduk. Tavuk, kanat ve patates de dâhil olmak üzere tüm ürünlerimizin fırınlanıyor olması tüketicilerden ve yatırımcılardan ilgi görüyor” dedi.

Little Caesars olarak tüketicinin kampanyalara çok hızlı bir şekilde reaksiyon gösterdiği bir sektör içinde faaliyet gösterdiklerini belirten Algım; “Farklılaşmak ve müşteri ilişkileri yönetimi bu sektörde pazarlamanın en temel noktalarını oluşturuyor. Bizler de çalışmalarımızı sürdürürken franchiseelerimize fayda sağlayacak bir pazarlama iletişimi altyapısı kurmaya özen gösteriyoruz. Özel formüllü ürünlerimizi geliştirirken de, tüketiciye ulaşırken de hem Little Caesars Global’den know-how alıyoruz, hem de Türkiye’de bize vizyon sağlayan çözüm ortakları ile çalışıyoruz. Kampanya tasarlarken hem franchiseeye hem de tüketiciye değer katacak formüller üzerinde duruyoruz. Gerek sahada görev yapan bölge müdürlerimizle, gerekse franchiseelerimizle yaptığımız düzenli eğitim ve toplantılarla yatırımcılarımızla sürekli ilişki kurmaya ve onları geliştirmeye özen gösteriyoruz” dedi.

Anadolu’ya yayılıyoruz…

Hali hazırda başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, Bodrum ve Bursa’da faaliyet gösterdiklerini; 2014 büyüme planları kapsamında Tekirdağ, Çanakkale, Edirne, Adapazarı ve genç nüfusun yüksek olan Eskişehir gibi kentlerde de şubeleşmeyi hedeflediklerini anlatan Little Caesars İş Geliştirme Müdürü Barış Memiş ise, “Faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz kentler yanında Antalya, Adana ve Karadeniz illerimizden de büyük talep alıyoruz ve yatırımcılardan gelen talepleri büyük bir titizlikle değerlendiriyoruz. Ön analiz sürecini olumlu geçen adaylar ile işbirliği yolunda ilk adımı atıyoruz. Little Caesars’a yatırım yapan kişilerin büyük çoğunluğunu Little Caesars lezzetinin tutkunu olanlar oluşturuyor. Little Caesars şubelerinin büyüklüğü 120-180 metrekare arasında değişiyor. Standart bir restoranın anahtar teslim maliyeti ise 220 bin Dolar + KDV. Yatırımın geri dönüşü ortalama 24-36 ay arasında tamamlanıyor” dedi.

Yatırımcıların en fazla satış oranını yakalaması için lokasyon seçimine büyük önem verdiklerini de anlatan Memiş, “Yatırımcılar bizim markamızla çalışmak istediklerini belirttiklerinde kendilerine birkaç lokasyon alternatifi sunuyoruz. Bu alternatifleri bölge satış temsilcilerimizin sahadaki raporlarından, sipariş verilen bölgeler için yapılan analizlerden yaptığımız değerlendirme sonucu oluşturuyoruz. Yer analizi yaparken gelir düzeyinden çok ihtiyaca ve hedef kitlenin tercihlerine göre hareket etmek gerekiyor. Yerleşim birimlerine, iş merkezlerine, öğrenci yerleşiminin sık olduğu mahallelere ve şehir merkezinden uzak yeni lokasyonlara yayılarak markamızı daha güçlü ve yatırımcı için daha karlı bir hale getiriyoruz” dedi.

ABD’nin de en değerli markası…

Little Caesars Türkiye istikrarlı büyümesini sürdürürken bir sevindirici haber de ABD’den geldi. ABD’de yapılan tüketici anketlerine göre Little Caesars 7. kez “Voted Best Value In America – ABD’nin En Değerli Markası” seçildi. Oylamaya katılan ABD’li tüketiciler Little Caesars’ın lezzetine, menü çeşitliliğine, fiyat politikasına ve hizmet kalitesine oy verdi ve Little Caesars liderliğe taşıdı.

http://haber.rotahaber.com/little-caesars-turkiye-rekor-kirdi_464690.html#ixzz342u4UbxG

• 6,90a pizza yaparlarsa tabi satarlar o kadar.
    Petrol götürdük
  • bir kere aldım daha da almam. ufacık pizzaya 20 lira vermem.

Dji Mavic Air 2
  • ufacık 2 büyük pizza 28 lira. dominosta dev gibi ama 45 lira. yok mu bunun bir ortası?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Little Caesars Türkiye rekor kırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 8 Haziran 2014; 14:36:52 >

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Hayatım boyunca hic pizza yemedim yemeyecegim. Lahmacun varken gevurlarin pizzası yenilir mi ya?

Ne alaka

Pizza daha lezzetli

• Çok deneme fırsatı bulamadım ama bir dominos değil. Bu zamanların en iyi dominos sanırsam, geçen sbarro denedim 2 kez, tadından çok nasıl daha kolay yeriz bunu konusu daha çok önemli gibi
    i

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Hayatım boyunca hic pizza yemedim yemeyecegim. Lahmacun varken gevurlarin pizzası yenilir mi ya?

Ne alaka

Pizza daha lezzetli

Lahmacunun ingilizcesi Turkish Pizza diye geçiyor bazı yerlerde ordandır belki

TR:Siyah

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Larkin

az önce mesaj geldi bu günde 6.90 canım çekiyor yahu

6.90 ne la? ciddi misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

ufacık 2 büyük pizza 28 lira. dominosta dev gibi ama 45 lira. yok mu bunun bir ortası?

Bana hergün mesaj geliyor orta boy 6.90 diye ama tadı çok kötü bir tanesini bitiremeden atmıştım.

Leonard Cohen Hayranları
    ... yemin olsun ki köle olmayacağız.
    Aliya İzzetbegoviç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

bir kere aldım daha da almam. ufacık pizzaya 20 lira vermem.

++++++

Tam dolandırıcılar. Bikere aldım bir daha hayatta elimi sürmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Orijinalden alıntı: Andy Larkin

az önce mesaj geldi bu günde 6.90 canım çekiyor yahu

6.90 ne la? ciddi misin?

''6.90 yaptık 2 ve üzerine eve servis dedik 27.90 yerine 6.90 bu güne özel ortaboy 5malzeme parti pizza''
    ciddiyim hocam 2tane söyleyince eve de getiriyorlar seviyorum LC yi ya anlıyor insanın derdinden dominos avuç içi pizzaya 14tl istiyor

• Kapitalist sistemin Pizza Lobisi, nesili ninja kaplumbağalarda pizza vurgulayarak, pizza pazarını genişletti.

Nesil büyüyünce, pazar daha da büyüdü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bunu bırakıpta başka yere gitmek olmaz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.