|
Ağustos’ta otomotiv pazarı rekor kırdı: Tesla Model Y zirvede

-
-
Asıl şu ÖTV ayarını çekmeselerdi(iktidardakilere dert oldu, ilk defa bir arabayı Avrupa'dan ucuza alması halkın), o zaman rekor neymiş görürlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 2 Eylül 2025; 16:52:08 >
-
togg ilk 10 a girememiş ağustosta
-
Togg toplamda Ağustosta 1249 araç satmış. Merak eden olursa diye bırakayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözde muhalif kesim tayfası cebinde parası ile fakir edebiyatı yapmaktan geri kalmıyorlar.
-
Nasıl bir milletiz aklım almıyor artık. Hükümet kazığı çaktikca satış rekorları geliyor. Ben şahsen bu millete araçta vergiyi bu seviyede tutmaz mevcut vergileri X2 yapardım. Nasıl olsa alacak onbinlerce yonca mevcut ülkede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Engelli ötv indirimiyle çok araç satılmış ilginç demekki millet akıllandı keriz gibi ötv vermiyor artık
-
Bu rakam gerçekten çok az, durum iyi gitmiyor toggda...10f bir türlü çıkamadı gitti, acil rakamların yükselmesi lazım yoksa bu iş fazla uzun sürmeyecek gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ÖTV en çok Togg'u vurdu. Togg'a yazık oldu.
Tesla Model Y 4.8 mt uzunluğunda; Kodiaq boyutlarında büyük bir araç.
Yani Tesla Togg'dan 20 cm daha uzun.
Elektrikli araçlarda ÖTV değişmesi gerekiyor.
100kW kadar %10 ÖTV
100-150kW %20 ÖTV {Togg için}
150-200kW %30 ÖTV
200-250kW. %50 ÖTV
250kW üzeri %75 ÖTV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 2 Eylül 2025; 23:50:00 >
-
alanların kaçı son tüketici kaçı fırsatçı galerici ona bakmak lazım.
-
Otomobilin çok pahalı bir ürün olduğu, çok pahalı alınıp pahalı satıldığı kabul edildi artık halk tarafından. Gayrimenkul gibi, ev gibi işte araba da çok pahalı tamam, neyse parası alacaz artık, almadığımız her an zarar deniyor.
Çoğu alanın yanına kâr kalıyor, hala otomobil pek zarar ettirmiyor da bu ülkede. Avrupa'da falan yerlerde geziyor ikinci eller, bizde maşallah her araba altın gibi.
-
Arabayı yatırım aracı görenler son iki yılda altının değeri karşısında hepsi zarar ettiler.
Onlara geçmiş olsun.
-
Togg togg ne oldu? Bu hükümet seçim öncesi bütün vaadleri bir kenera bıraktı. Mitingler de sahte videoları yayınladılar, Öcalan'ı serbest bırakacak dediler, İşte ne partileriyle ortaklar dediler, şunu dediler bunu dediler seçimi kazandılar, şu hale bak. Bari Togg için bir şeyler yapın yazık
-
İlk 10'da bir tane bile VW modeli yok.
Bu ülkede VW manyaklığı vardı. Noldu o VW fanatiği tiplere ? Yok mu oldu bu adamlar ? Passat sedan bitince VW fanları da mı bitti ?
Birisi açıklasın bu durumu.
-
Togg'un dahil olduğu vergi diliminde ÖTV'ye dokunmayacaklardı.
Orada ÖTV %10 iken pastayı Tesla Model Y ile yarı yarıya paylaşıyorlardı. Şimdi fiyatları zamlandı. İnsanlar zamlı fiyatın Tesla Model Y için değeceğini ama Togg için değmeyeceğini düşünüyorlar.
-
Yazık oldu togg a bizim yerli arabamiz 2,5 milyon lira elin arabası 2,3 milyon lira hemde yazılımı sorunsuz servis daha iyi (yorumlara göre) neden insanlar togg alsınlar ki bu ötv nin biran önce düzeltilmesi lazım yoksa içerde satilmayan bı ürün dışarda satilsada fayda etmez batar bu sirket
-
Troc var hocam. 8. sırada.
-
Çok haklısın. Senin şu çıkarımını düşünemeyen bir yönetim var, o kadar acizler
En Beğenilen Yanıtlar

Nasıl bir milletiz aklım almıyor artık. Hükümet kazığı çaktikca satış rekorları geliyor. Ben şahsen bu millete araçta vergiyi bu seviyede tutmaz mevcut vergileri X2 yapardım. Nasıl olsa alacak onbinlerce yonca mevcut ülkede.
|
Asıl şu ÖTV ayarını çekmeselerdi(iktidardakilere dert oldu, ilk defa bir arabayı Avrupa'dan ucuza alması halkın), o zaman rekor neymiş görürlerdi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X