Şimdi Ara

ARC Raiders ilk haftasında rekor kırdı: Satış rakamları paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARC Raiders ilk haftasında rekor kırdı: Satış rakamları paylaşıldı
    Embark Studios tarafından geliştirilen ve son dönemin en çok beklenen extraction shooter oyunlarından ARC Raiders, piyasaya çıkışından yalnızca bir hafta sonra rekor kırdı. Kısa sürede 2,5 milyondan fazla satan oyunun çoğunluk kitlesi PC platformundan geliyor. 



    ARC Raiders ilk haftasında rekor kırdı



    Piyasaya çıkışından sadece yedi gün sonra 2,5 milyon kopya satmayı başaran ARC Raiders, geliştirici stüdyonun ticari anlamda en başarılı lansmanlarından biri oldu. Alinea Analytics tarafından paylaşılan verilere göre, satışların %69'u PC (Steam) kullanıcılarından gelirken, %17,3'ü PlayStation, %13'ü ise Xbox platformuna ait.



    Ayrıca Çıkış haftasında 260.000 eşzamanlı oyuncu sayısını aşan ARC Raiders, analistlerin 1,6 ila 1,9 milyon arası satış tahminlerini de geride bıraktı. Oyun, bir haftalık sürede geliştiricisine 100 milyon doların üzerinde gelir sağladı. Embark Studios'un bir önceki çok oyunculu oyunu The Finals ile kıyaslandığında, ARC Raiders'ın fiyatına kıyasla çok daha güçlü bir çıkış yaptığını söylemek mümkün. 



    Ayrıca Bkz.En çok indirilen PlayStation oyunları açıklandı (Ekim 2025)



    Şu an için Embark Studios, yılın geri kalanında gelecek güncellemeler için bir yol haritası yayımlayarak topluluğa uzun vadeli destek sözü verdi. Steam'de 90 binin altına düşmeyen eşzamanlı oyuncu sayısı ise, oyunun halen canlı bir topluluğa sahip olduğunu gösteriyor.



    Arc Raiders satış platformları




    • PC (Steam) - %69

    • Playstation - %17,3

    • Xbox - %13




    Kaynak:https://wccftech.com/arc-raiders-sold-2-5-million-copies-in-debut-week/







  • Bu oyunun da Maalesef ki kaçınılmaz sonu hileciler. Delta Forceu İlk çıktığında 100 saat kadar oynadım başka oyunlar yüzünden bıraktım. Sonra Arena breakout Infinite çıktı geçen aylarda, onu 150 saat civarı oynadım hileciler yüzünden bıraktım. Sonra Delta Forceye tekrar geri döneyim dedim bir baktım ki bıraktığım oyundan eser yok. Her taraf hileci.EFT desen keza öyle büyük ihtimalle bu oyunun sonu da hileciler yüzünden gelecektir.
  • Bu oyunun da Maalesef ki kaçınılmaz sonu hileciler. Delta Forceu İlk çıktığında 100 saat kadar oynadım başka oyunlar yüzünden bıraktım. Sonra Arena breakout Infinite çıktı geçen aylarda, onu 150 saat civarı oynadım hileciler yüzünden bıraktım. Sonra Delta Forceye tekrar geri döneyim dedim bir baktım ki bıraktığım oyundan eser yok. Her taraf hileci.EFT desen keza öyle büyük ihtimalle bu oyunun sonu da hileciler yüzünden gelecektir.

  • Alacaktım ama iyi ki çıkmadan server-slam testi yaptılar da ücretsiz oynadım vazgeçtim, @Xit in dediği gibi daha test aşamasında hile emareleri ve extraction noktalarında bekleyen pusuclar yüzünden gına geldi. PvPvE kalsın bi de PvE modu olsa ARC'a karşı oynasak bir nebze mutlu edebilir.

  • Extraction tarzı oyunları hiç sevmiyorum. Fazla reklamla balon gibi geldi bana :/

  • embark live service işini çözdü

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.