Şimdi Ara

liseli nasıl para biriktirir ve kazanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okul dışında da kazanmak için taktikler varsa olur.

Ticari fikirler verin alım satım tarzı eminim hepiniz gençliğinizde parlak bi fikir bulmuşsunuzdur. Orta okulda ilk okullulara 75 krştan aldığım oyuncağı 1 tl dan satardım ama lisedeyiz artık olmuyor bu tarz şeyler

Lise 2 deyim

+Para saklayacak yer önerin. açıkta saklayınca bir şekilde azalıyor %25 ini açıkta biriktirip %75'ini kapalı saklayacağım şüphe uyandırmamak için.

Şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceDluffy -- 10 Ocak 2015; 20:19:44 >

• Hocam kitaplarınız varsa ve evde kitap okuyan yoksa-bizim evdeki gibi- onların içine saklayabilirsiniz.
  • benim arkadaşım tütün alıyor, sarıp satıyordu. iyi de kar etmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cüzdanına koyarak cüzdanından alarak

• Banka hesabi ac, benim var biriktiriyorum.

PC kasasına da saklayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Norsk

Ben genelde kullanmadığım eşyaları satarım internet üzerinden.

tehlikesi var diyorlar ve pek kullanmadığım eşya bulamadım bi monitörüm vardı onu satacaktım babam arkadaşına verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

benim arkadaşım tütün alıyor, sarıp satıyordu. iyi de kar etmişti.

benzer bişi düşündüm ama yeni müdür çarpar maazallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VAMPİR YÖNTEMİNİ DENEDİN Mİ ?

• Haftalık sabit maaşa geç kanki ;)
    Pederle bizi önceden açık hesap çalışıyorduk, baba para bitti ver diyordum, veriyordu. Geçenlerde dedim para biriktirecem haftalık sabit harçlığa geçelim diye kabul etti. Şimdi haftalık harçlığin %80'ini bir kenara koyuyorum, %20'sini okulda harcıyorum, ekstradan her masrafı gene pedere kitiliyorum :D Valla zibil gibi param oldu geçen de ayıp olmasın diye pedere parfüm aldım şöyle güzel kaliteli, onu da ben kullanıyorum.

Öyle bire aldım bir buçuğa sattım falanla olmaz. Dedeydi abiydi babaydı sömür. Hele abinin geliri varsa abi manitayla dışarı çıkacam de geçir.
    Masrafı kıs geliri arttır ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Torrance

VAMPİR YÖNTEMİNİ DENEDİN Mİ ?

Simdide bu özenti troll çıkmış. Bir sey yazardim da neyse... ertesi gun ban yiyecek gittir edecekler seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Haftalık sabit maaşa geç kanki ;)
    Pederle bizi önceden açık hesap çalışıyorduk, baba para bitti ver diyordum, veriyordu. Geçenlerde dedim para biriktirecem haftalık sabit harçlığa geçelim diye kabul etti. Şimdi haftalık harçlığin %80'ini bir kenara koyuyorum, %20'sini okulda harcıyorum, ekstradan her masrafı gene pedere kitiliyorum :D Valla zibil gibi param oldu geçen de ayıp olmasın diye pedere parfüm aldım şöyle güzel kaliteli, onu da ben kullanıyorum.

Öyle bire aldım bir buçuğa sattım falanla olmaz. Dedeydi abiydi babaydı sömür. Hele abinin geliri varsa abi manitayla dışarı çıkacam de geçir.
    Masrafı kıs geliri arttır ;)

Babamı sömüremem la ama abi iyi fikirde abim başka ilde hacu. de geçir kısmı hoşuma gitti ama hiç manitam olmadı lan yalan söyleyemem ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: Norsk

ne tehlikesi?

ben kaykay halter kitap falan sattım.

çok satış yaparsanız vergiden dolayı kitlerler cezayı falan diyor heryerde dh ta bile öyle konu var
  • Winston light al paket 8 tl. Tekini 1 tlden sat. Ben 3 yil once kazandim sizde kazanin

• quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

Winston light al paket 8 tl. Tekini 1 tlden sat. Ben 3 yil once kazandim sizde kazanin

İmzandaki sözü Fatih Terim değil Che Guevara der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

Winston light al paket 8 tl. Tekini 1 tlden sat. Ben 3 yil once kazandim sizde kazanin

yakalanma ihtimali ne olacak hacı ben yapamam o işi ya. Bir de sadece okul içi düşünme okul dışıda düşünün. Belki arkadaş çevremi arttırırsam bu yakınlardaki gizlice içenlere falan alıp alıp fazladan kitleyebilirim
  • PeaceDluffy kullanıcısına yanıt
    Kanki benim dediğim en kolay ve en risksiz yol. Öyle sigara aldım tek sattım falan deme öperler, her yerde yemez o. Hele okulda falan hali hazırda satan varsa temiz bi dayak yersin, bi de baban döver.
    He el yeteneğin varsa telefon kapağı falan boya, karakalem çiz.
    Edebi yeteneğin varsa şiir yaz mektup yaz sat. En olmadı burada millete yazdırt götür okulda sat.
    Okuldaki tikileri bul, güzel bileklik falan tak bunlara göster, hemen kanki sat bana derler, göm gitsin. Bana çok teklif ediyorlar da kıyamıyorum hiçbirine

• quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Kanki benim dediğim en kolay ve en risksiz yol. Öyle sigara aldım tek sattım falan deme öperler, her yerde yemez o. Hele okulda falan hali hazırda satan varsa temiz bi dayak yersin, bi de baban döver.
    He el yeteneğin varsa telefon kapağı falan boya, karakalem çiz.
    Edebi yeteneğin varsa şiir yaz mektup yaz sat. En olmadı burada millete yazdırt götür okulda sat.
    Okuldaki tikileri bul, güzel bileklik falan tak bunlara göster, hemen kanki sat bana derler, göm gitsin. Bana çok teklif ediyorlar da kıyamıyorum hiçbirine

bizim okuldan biraz farklı ama fikirlerini yollamaya devam et. Bunlar pek işe yaramaz. Babam anam içmediğimi bilir. Satıyordum dersem bişi demezler.
  • Dönem ödevleri vs hale devam ediyorsa ödev yap sat. Biz lisedeyken iki aylık harçlığı bir haftada çıkarıyorduk

• PeaceDluffy kullanıcısına yanıt
    Kanki benden bu kadar çalışır. Bu kimsenin tınlamadığı performans ödevleri olur. Hoca der 2 sayfa çıktı getirin diye ana kimse iplemez. Evde yazıcı varsa kapaktaki isim bölümünü boş bırak, 5-6 tane ödev yap getir millete sat son gün. 10-15 lira kazanırsın. Ya da siparişle ödev yap falan.
    Oğlum napacan hem parayı. Yemin ediyom para var huzur yok durumuna sarıyor bi süre sonra.

• Başka yöntemler daha pls
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.