Bildirim
lisede tetanoz aşısını ne zaman oldunuz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Lise son dıye biliyorum
_____________________________ -
lisede kesn mi
son sne yapılmazkii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbroodH -- 19 Eylül 2010; 21:01:44 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: React!on
Lise son dıye biliyorum
pööf beee
-
Okulda aşı olmam. _____________________________
Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!
-
-
-
lise2 _____________________________ Console PC - Xeon Silver 4214 - Supermicro X11SPM-TPF-O - 192GB DDR4 - GTX1070Ti - 1TB 970 Evo NVME - x520-2 10G Ethernet - Corsair 280X
Server - Dual E5-2670 v3 - Gigabyte MD60-SC0 - 192GB DDR4 - 8x2TB HDD - 16x1TB Kingston KC600 SSD - x520-2 10G Ethernet - Dell H700 - Atto ExpressRAID R608 - RES2SV240 Sas Expander
FJR1300 -
-
lise 1 ve ya lise 2 hangisi ise işte o yıl 5 aşı olunuyor 3 ü hepatit 1 tetonoz diğerini hatırlayamadım
tetonoz ile hepsatitin 1 dozunu aynı gün farklı kollardan oluyon diğerlerini ayrı ayrı günlerde
hepatit ve diğeri acıtmıyor ama tetonoz için onu söyleyemem çok pis yakıyor hatta aşı olmayacam diye ağlayan kızlar bile oluyor
tabi erkekler kavga ediyor önce ben olacam diye aşı olan dışarı çıkıyo top oyunuyo aşı sırasında kavga çıkardı ilk ben olacam diye
_____________________________ Ford Focus 1.6 tdci -
-
tetanoz aşısının acıttığı falan yok
kadın iğnenin hepsini koluma soktuğunda ağzımdan ohaa lafı kaçıvermişti
hiç yakışıyomu o laf sana diye azar işittim tabi haklı olarak ama gram acı hissetmedim. Lakin sonraki 3-4 gün biri sopayla vurmuş ta morarmış gibi bir acı oluyor sadece.
_____________________________ Console PC - Xeon Silver 4214 - Supermicro X11SPM-TPF-O - 192GB DDR4 - GTX1070Ti - 1TB 970 Evo NVME - x520-2 10G Ethernet - Corsair 280X
Server - Dual E5-2670 v3 - Gigabyte MD60-SC0 - 192GB DDR4 - 8x2TB HDD - 16x1TB Kingston KC600 SSD - x520-2 10G Ethernet - Dell H700 - Atto ExpressRAID R608 - RES2SV240 Sas Expander
FJR1300 -
quote:
Orijinalden alıntı: Rusty
tetanoz aşısının acıttığı falan yok
kadın iğnenin hepsini koluma soktuğunda ağzımdan ohaa lafı kaçıvermişti
hiç yakışıyomu o laf sana diye azar işittim tabi haklı olarak ama gram acı hissetmedim. Lakin sonraki 3-4 gün biri sopayla vurmuş ta morarmış gibi bir acı oluyor sadece.
şimdi yani erkeklik yapmaya gerek yok yani tamam iğneden korkulmaz ama korkmayıncada acımadığı anlamına gelmiyor sonuçta
tetanoz diğer aşılara göre yoğun mudur içinde başka bişe mi var tam bilmiyoruma ama diğer aşılara göre daha çok acıtıyor ve 1 gün felan kolunu kasınca bi acı hissi geliyor
tabi o kadar dayanılmayacak bişe değil_____________________________ Ford Focus 1.6 tdci
-
lise 1 lae dün gibi hatırlıyorum ne günlerdi _____________________________ -
-
bn lise sona geçtm bizi unuttular o zmn
12. sınıfta olmustum. hepatit ve tetanoz aşısını.aynı anda iki kola vurmuslardı. _____________________________ -
ilk gün yapıştırıyorlar. _____________________________
...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler