Şimdi Ara

Lisede neden bazı insanlar çakallık yapar ? :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hiç anlamadığım tipler. 20 kişi falan geziyorlar okulda 5-6 grup oluyor. Başlarında genelde bir lider oluyor. Tek başına kaldıklarında beceriksiz ve korkak ancak grup içinde aslan kesilen tipler vardır ya . Bir insan neden öyle olmak ister ? Kendisini güçlü hissetmek için mi ? Dikkat ediyorum orta okulda dayak yiyen ne kadar çocuk varsa lisede böyle ufak grup çete gibi şeylere katılıyor . Peki bunla insan mutlu olurmu ? Veya sabaha gruptan ayrılınca ne halt edicekler :s . Hadi anladık korkaksınız 20 kişi ile geziosunuz dahada neden millete çatıosunuz ? Oturun oturdunuz yerde . Sırf merak ettiğimden okulda böyle ufak velet çetelerinin ortamına girdim . Çocukca espiriler yapip hepsi birden gülüyor . Bir kısmı yanında bıçak gibi delici aletler taşıyor.

Sizce bu güç müdür yoksa kendine güvensizlik mi ?

Edit: Bu arada öyle gruplardaki çocuklar hayatında 2-3 kez bireysel kavgaya ya girmiştir ya girmemiştir . Sadece sert geçiniolar veya 20 kişi 1 ufaklığı pataklıo çömez filan :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satukbugra -- 26 Şubat 2010; 17:06:21 >

• Güç
  • Mallık
  • çocukluktur kısaca..daha bamya onlar..erkek bile olamamışlardır..
  • Öyle adamların çoğuna bir diklen sana hiçbirşey diyemez bir daha
  • Kesinlikle KENDİNE GÜVENSİZLİk...
  • Hiç unutmam lise 2 de yanımdaki sıra arkadaşım kızdı. Ve maço bir erkek arkadaşı vardı. Herneyse biz oturuyoruz, mp3 den müzik dinliyoruz, resim çiziyoruz kısacası okulda yapılabilecek bütün şeyleri birlikte yapıyoruz.Bunun bizim devreden başka şubede bir erkek arkadaşı vardı. Ve bu elemanda senin dediğin tiplerdendi. Lise 3 teki abilerine güveniyordu Bir gün sınıfa dalmışlardı 15 kişi. Can seninle konuşacağım birşey var dedi. 15 kişiyi görünce yusufu attık tabi Tabi dedim konuşmaya gittim. Sanırım kendisini çete elemanlarına kanıtlamaya çalışacağından, bana durmadan atar yapıyordu. Bende he deyip sineye çekiyordum. Teneffüs zili çaldı, grup dağıldı, evli evine, sınıflı sınıfına gitti. Beni yine çıkışta çektiler, 1-2 darbe aldım. Yılmadım, yine aynı hatunla beraber oturup kakara kikiri yapmaya devam ettim

Aradan 3 aya yakın bir süre geçti, kız bana benden hoşlandığını ve apaçi sevgilisinden ayrıldığını söyledi. Bende birazda olsa birşeyler hissediyordum.

Neyse biz çıkmaya başladık, bir gün sahilde dolaşıyoruz. Birde ne göreyim, bana lise2 te posta koyan eleman, karşımda tek başına dolanıyor. Bu güzel ortayı kaçırmayıp, çektim köşeye. * Sonuç olarak aglayarak abilerinin yanına gitti.

Sonuç lise4'teyim, hâlâ aynı kızla ilişkim sürüyor.

Kısaca özetlemek gerekirse, baktın atar yapıyorlar. Tek pıstıracaksın, o zaman süt dökmüş kedi gibi oluyorlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuşmaya çalışılan her yerde joplar söz alıncaya kadar sözler her zaman gücünü korumaya devam eder.

bu yüzden o çocuklara
  • Kesinlikle kendine güvensizlik
  • Öne çıkma arzusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Hiç unutmam lise 2 de yanımdaki sıra arkadaşım kızdı. Ve maço bir erkek arkadaşı vardı. Herneyse biz oturuyoruz, mp3 den müzik dinliyoruz, resim çiziyoruz kısacası okulda yapılabilecek bütün şeyleri birlikte yapıyoruz.Bunun bizim devreden başka şubede bir erkek arkadaşı vardı. Ve bu elemanda senin dediğin tiplerdendi. Lise 3 teki abilerine güveniyordu Bir gün sınıfa dalmışlardı 15 kişi. Can seninle konuşacağım birşey var dedi. 15 kişiyi görünce yusufu attık tabi Tabi dedim konuşmaya gittim. Sanırım kendisini çete elemanlarına kanıtlamaya çalışacağından, bana durmadan atar yapıyordu. Bende he deyip sineye çekiyordum. Teneffüs zili çaldı, grup dağıldı, evli evine, sınıflı sınıfına gitti. Beni yine çıkışta çektiler, 1-2 darbe aldım. Yılmadım, yine aynı hatunla beraber oturup kakara kikiri yapmaya devam ettim

Aradan 3 aya yakın bir süre geçti, kız bana benden hoşlandığını ve apaçi sevgilisinden ayrıldığını söyledi. Bende birazda olsa birşeyler hissediyordum.

Neyse biz çıkmaya başladık, bir gün sahilde dolaşıyoruz. Birde ne göreyim, bana lise2 te posta koyan eleman, karşımda tek başına dolanıyor. Bu güzel ortayı kaçırmayıp, çektim köşeye. Senmi it sürüsüyle bana dalan deyip verdim malafatı agzına agzına. Sonuç olarak aglayarak abilerinin yanına gitti.

Sonuç lise4'teyim, hâlâ aynı kızla ilişkim sürüyor.

Kısaca özetlemek gerekirse, baktın atar yapıyorlar. Tek pıstıracaksın, o zaman süt dökmüş kedi gibi oluyorlar

İşte o yüzden kalabalık iniolar sahile . Daha önce kalabalkta dövdükleri birine yakalanmamak için. 1 süre sonra yapışık 2 ikizlere dönüyorlar . Yapılışk 10 uz falan :D

• Basitlik .
  • Valla bilemicem o günden sonra bana sarmadılar. Keşke sarsalar Nisan ayındaki sınavdan önce bi stress atardım
  • Aynısı dün bana oldu geçenlerde okuldan dönüyorum her zamanki yoldan
    7-8 kişi oturuyo (evet hepsi apaçi) benle yaşıt ama boyut olarak benden küçük birisi ben geçerler gider yapıyo neyse duymamazlıktan geldim devam ettim. dünde klavye almaya gittim dar bi yolda karşılaştık hayırdır dedim geçen böle böle yapıyodun yok ben sana yapmıyodum gibi sözler söledi anlıcan sadece grup içindeyken kendilerini bişey sanıyolar.
  • böyle tipler hemen hemen her lisede var hiç unutmam 3 kişi bunlara laf atmıstık sadece ne diyon lan felan gibi şeyler söylüyolar icraata geldinmi hiçbirşey yok he arada gerçekten pislikleri çıkıyo onlara bulaşmamanızı öneririm zaten çoğu kürt
  • Loser
  • Bizim burada meslek lisesi var öğle arası saatlerinde geçmeye korkuyorum.Kendi okulumdan evime giderken meslek lisesinin önünden geçmem gerekiyor ama ordan gitmeyip yolumu 10 dakıka uzatıyorum.Daha önceleri küçükken bişey yapmıyordular heralde ama şimdi yanlarından geçsem okulun önünde oturmuş 4-5'li grup sigara elinde her an dövecek gibi bakıyorlar ve sataşıyorlar.Daha önce bir çok kez sataştılar.

Ben yolumda normalce giderken can sıkıntısı mı desem arkadaşlarına artislik mi desem ne bakıyon lan dıye bağırdı bana.

Daha sonra bu sefer kızlar varken kızlara dediler sataş şuna sataş kız geldi bana uvv aşık oldum ben sana sevgılın var mı şekerim.Ben sesimi çıkarmadan devam ederken arkadan geldı enseme tokat lan .... benım sevgılıme laf atmışsın senı..... gel lan buraya.Gidiyorum yanlarına özür dile lan tokat at lan kendine küfür et kendine bnde korku ıle yaptım dedıklerının hepsini sırf bu hasta kişiler yüzünden arka sokaklardan gidiyorum evime.

• quote:

Orijinalden alıntı: Junior.qL

Bizim burada meslek lisesi var öğle arası saatlerinde geçmeye korkuyorum.Kendi okulumdan evime giderken meslek lisesinin önünden geçmem gerekiyor ama ordan gitmeyip yolumu 10 dakıka uzatıyorum.Daha önceleri küçükken bişey yapmıyordular heralde ama şimdi yanlarından geçsem okulun önünde oturmuş 4-5'li grup sigara elinde her an dövecek gibi bakıyorlar ve sataşıyorlar.Daha önce bir çok kez sataştılar.

Ben yolumda normalce giderken can sıkıntısı mı desem arkadaşlarına artislik mi desem ne bakıyon lan dıye bağırdı bana.

Daha sonra bu sefer kızlar varken kızlara dediler sataş şuna sataş kız geldi bana uvv aşık oldum ben sana sevgılın var mı şekerim.Ben sesimi çıkarmadan devam ederken arkadan geldı enseme tokat lan .... benım sevgılıme laf atmışsın senı..... gel lan buraya.Gidiyorum yanlarına özür dile lan tokat at lan kendine küfür et kendine bnde korku ıle yaptım dedıklerının hepsini sırf bu hasta kişiler yüzünden arka sokaklardan gidiyorum evime.

hmm kasteddiğim şey tam olarak bu değildi
    Ancak yanında 5-6 sağlam arkadaşınla geç bişey derlerse dalın isterseniz dayak yiyin fark etmez bidaha bulaşmazlar .

• İyi b.k yediğini sanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saltukhann

quote:

Orijinalden alıntı: Junior.qL

Bizim burada meslek lisesi var öğle arası saatlerinde geçmeye korkuyorum.Kendi okulumdan evime giderken meslek lisesinin önünden geçmem gerekiyor ama ordan gitmeyip yolumu 10 dakıka uzatıyorum.Daha önceleri küçükken bişey yapmıyordular heralde ama şimdi yanlarından geçsem okulun önünde oturmuş 4-5'li grup sigara elinde her an dövecek gibi bakıyorlar ve sataşıyorlar.Daha önce bir çok kez sataştılar.

hmm kasteddiğim şey tam olarak bu değildi
    Ancak yanında 5-6 sağlam arkadaşınla geç bişey derlerse dalın isterseniz dayak yiyin fark etmez bidaha bulaşmazlar .

Adamların okulda 400 erkek var.Çok belalı bir mekan öğle arası onların galiba saat 12:00'de tümü okulun önünde oluyor bir kavga çıksa hemen hepsi toplanırlar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.