Şimdi Ara

6 yildir lustral 50 mg kullaniyorum 24 saate bir. Ne zaman olurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
111.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yani soyle 2 gun once dedimki bu ilac organlarima zarar vermesin icmiyeyim artik bakalim ne olacak. İcme sebebim okb takinti hastaligi arti panik atak anksiyete de var. Lakin ilaci duzenli icince normalim sikayetim yok hatta umursamaz bir insanim..

    Evet 2 gun icmedim ve kotu birsey oldu muhabbet kusum felc gecirdi. Boyundan asagisi tutmuyor veterinere goturduk sonuc alamadik. Yarin baska bir yere goturucem. Moralim bozuk yine fena oldu asigi kaygi anksiyete atagi geldi diyebilirim uzun zamandir yoktu..

    Neyse hemen dedim ic su ilaci kurtul bu duygudan. İctim suan biraz daha rahatim.

    Peki bu ilaci hayatimin sonuna kadar kullanacakmiyim? Kullananlar yazarsa sevinirim

    Psikiatrist ilaci kullanmaya devam et takintilarida kafana takma kendini kotu hissedince ilacini kullan kafana gore birakma dedi.

    Lakin ben biraktiktan sonra 2 gun sonra bile kotu oluyorum. İcince sikintim yok.

    Hastalik kotu sey.







  • Banada doktor yazdı panik atak için 1 hafta içtim bıraktım spora yazıldım kendi kendime yeniyorum 😁
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil.Blade

    Banada doktor yazdı panik atak için 1 hafta içtim bıraktım spora yazıldım kendi kendime yeniyorum 😁
    sen kendini sadece ilaca bırakmışsın kendin çabalayıp insanlarla konuşmadığın sürece bu böyle devam eder
  • ben solian kullaniyorum. omur boyu kullanicakmisim.baya kilo aldim mecbur iciceksin.yoksa dedigin gibi kotu oluyorsun.
  • Başlıkta olurum demişsin ne olucan lustralmen mi olacan?
  • Başlıkta olurum demişsin ne olucan lustralmen mi olacan?
  • bırakmak istiyorsan doktora git dozu azaltarak bırak. direk bırakırsan kötü olur. ben her gün yarım içiyordum çok önemli problemim yoktu 2 ay sonra birden bıraktım 2-3 hafta ağır stresli bunaltı ile gecti sonra eski halime döndüm. ama ciddi bir seyim senin gibi sana kötü olur
  • Azaltarak birak veya direk kes ama cok kolay pes ediyosun ben sana soyliyim biraktiginda cok beter duygularla savasicaksin o 2 gundeki hic biseydi cok kolay pes etmisin bide birakamazsin bence omur boyu icersin
  • ilactan cok memnunum hayata daha pozitif bakmami arti Takintilardan ansiyete ataklarindan kurtariyor. Sikinti bu ilac uzun vadede bunyeme vucuduma ne gibi zararlar verir?
  • Bu rahatsizlik bende bir asiri uzuntu travma sonrasinda basladi. Ve korkularim yuzunden takintili davranmaya basladim yani dusununce fiziksel bir rahatsizlik mi yoksa psikolojik mi?

    19 yasina kadar hic birseyim yoktu ama son 6 yildir boyleyim nededi sacma sapan bir korkuydu daha sonra o korkunun bos yere oldugunu anladim ama etkileri halen devam ediyor..

    Ohhhh ilac iyi geldi bu rada kafam guzel oldu demin kalp krizi geciriyodum neredeyse..
  • Direk kesme, yavaş yavaş
  • Memleket Sandıkları kullanıcısına yanıt
    'ölürüm' manasında yazmış.
  • Bu ilaci 20 yil fln kullanan varmi? Onu merak ediyorum 20 yil sonra ne olur halim? Hergun ilac ilac
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magrofon

    Bu ilaci 20 yil fln kullanan varmi? Onu merak ediyorum 20 yil sonra ne olur halim? Hergun ilac ilac
    ben 2 hafta kullandım böyle olmaz dedim ve bıraktım. 2 yıl aşırı anksiyete ve kaygı geçirdim en sonunda dedim ki ne olursa olsun uzun süre anksiyete yaşasam umurumda değil artık böyle yaşarım dedim son 2-3 aydır acayip rahatım ve artık takmıyorum
  • Bende hemen hemen 6 yildir paxil gunde 1 tane 20mg kullaniyorum. Birakmaya calistim yarim yarim bas donmesi ve anksiyete yogunlasti bende tekrardan 20mg a cikardim...bendede anksiyete panik atak var ...ara ARA hava cok sicak olunca ataklarim geliyor ..biktim artik bende Boyle yasamaktan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaplan11

    ben 2 hafta kullandım böyle olmaz dedim ve bıraktım. 2 yıl aşırı anksiyete ve kaygı geçirdim en sonunda dedim ki ne olursa olsun uzun süre anksiyete yaşasam umurumda değil artık böyle yaşarım dedim son 2-3 aydır acayip rahatım ve artık takmıyorum

    bu taktiği deneyin bende bu taktik ile kurtuldum panik ataktan biraz cesur olun sıkıştığınız anda ve sonunda ölüm yok ya diye düşünün. en önemliside tabi korkmamak. mesela cuma namazlarında çok fena gelenler geliyordu, kalabalık diye. her cumaya gittim, hiç dua okuyamadım bazen , bazen kafama göre yattım kalktım felan şuan rahat rahat gidiyorum hiç bi sıkıntım kalmadı




  • Prozac vs kullandın mı? İlk lustrala mı basladiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhatcn

    Prozac vs kullandın mı? İlk lustrala mı basladiniz?
    1 yıl Lustral (50 mg ve 100) 6 yıldır da Paxil kullanıyorum 4-5 gün içmeyince ayakta duramayacak hale geliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhatcn

    Prozac vs kullandın mı? İlk lustrala mı basladiniz?
    Ben de yaklaşık 4 yıl kadar Lustral 50->100->150->200mg kullandım, adamı zombiye çeviriyor meret.

    Daha sonra doktor önerisiyle Prozac'a geçtim, 2x20mg Prozac + Riperdal kullanıyordum, çok kilo almaya başladım, doyma hissimi kaybetmiştim nerdeyse. Doktora söylememe rağmen dozu azaltmak istemedi, ben de kendi kararımla yaklaşık 1 yıldır sadece günde tek doz 20mg Prozac alıyorum. Risperdalı bıraktım. Üşendiğimden doktora gitmiyorum ama bir ara gidip ilaçları tamamen bırakmak için ne gerekiyorsa yapmak istiyorum.

    İlaçlar iyi güzel de, tedavi ettiğini düşünmüyorum, sadece geçici olarak sorunları erteliyor gibi..




  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Azaltarak bırakmak zorundasın bıraktıktan sonra hayatın daha zor olcak ama en azından yaşadığın duygular suni olmucak.Anti depresanların zararını şöyle anlatıyım bol su içersen ve yediğine içtiğine dikkat edersen vücuda verilen zararını sıfıra çekersin bunları yapmazsan böbrek ve cigerlere zararı var.Psikolojik açıdan zararına gelirsek çevrendekileri umursamazsın buda arkadaş çevreni daraltır bıraktıktan sonra pek arkadaş çevren olmucak bu yüzden yanlızlık çekiceksin.Bırakıcaksan yaşadığın ortamı değiştirmek zorundasın yoksa o semptomlar geçmiyor olayı sürekli hatırlıyorsun.Kendine spor ve hobi bulmak zorundasın aksi taktirde gene sürekli aklına gelicek.İlk 1 ay kadar sürekli kabus görebilirsin bunlar normal şeyler beyin kendine gelirken felaket tepki veriyor.Yoksunluk sendromu çekebilirsin ilaca sürekli ihtiyaç duyarsın bunların geçmeside 2-3 ayı bulur bu sürede mutlu olamazsın.
    Kendine güven,bencil ol ve kendinle barış yoksa bıraktığında tekrar geri dönersin.Bu arada anti depresanın tek faydasıda beyin hücrelerin sürekli ölmüyor genelde takıntı hastalığında tonla hücre ölüyor anti depresanla ölmüyor ama duygularını tam hissedemiyorsun.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.