Şimdi Ara

Lisede kafa dengi bulamamak (CİDDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
9.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vejeteryanzombi

    arkadaş grubum var ama malesef eski arkadaşlarımın yerini gram tutmuyor.zaten sınıfta 7 erkeğiz.mecbur 7miz takılıyoruz.tabi yavşaklar var arada kızlara falan satıyolar.mesela geçende kızlar hakkında konuşmuştuk gitmiş dediklerimi ispiyonlamış biri :D işte bu yüzden soğudum ortamdan :D

    biz biraz rahatız sanırım bizim okulda kız yok birde kız için satcak adamlarlada durma zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reul -- 19 Ekim 2014; 0:14:21 >
  • vejeteryanzombi kullanıcısına yanıt
    iyi geldimi :D
  • Reul kullanıcısına yanıt
    bizim okulun %80i kız kız yatılısı var bir de.düşünemezsin o ortamı :D şımarık kız tipleri işte tikiler falan :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vejeteryanzombi

    ne bileyim.6-7-8 de çevrem genişti.birde yalnız bir ortama düştüm.bu da alışkın olmadığım için zor geliyor.

    Ya zaten simdi konulari oturtmazsan benim gibi pismanlik cekersin. Su anda hayvani bir caba sergiliyorum. Ayrica lise cok daha farkli bir ortam, ilkokulda seviyene gore degil ama lisede seviyene gore, yani calismayanlar genelde oyle cocuksu olur ama zekaai olanlar daha sakin olur. Sen potansiyelini harcanimissin. Hedefin universite olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vejeteryanzombi

    Merhaba arkadaşlar abiler ve ablalar.Bu sene 9. sınıfa başladım.Biraz çömlüm psikolojisi.Pek kafa dengi insan yok.Herkes bencil ve çıkarları için savaşıyor.En iyi arkadaşlarımın ilk okulda kaldığını düşünüyorum.İlla onlarla anlaşabilmek için benim de çocuksu davranmam mı gerekiyor.Psikolojik olarak yalnızlıktan çöktüm okula gittiğim her gün işkence gibi geliyor.İlk zamanlar herkese sevecen yaklaşıyordum.Baktım ki kimse tatlı dilden anlamıyor.Ben de artık herkesi terslemeye başladım.Doğru mudur bu yaptığım? Hayat tecrübesi yüksek olanlardan moral ve destek bekliyorum.Teşekkür ederim.

    Lise genel olarak böyledir.Derslerde dersini iyi dinle,teneffüslerde de kitap oku ya da telefon serbestse müzik falan dinlersin.Fazla arkadaş edinmeye çalışma ama okuldan nefret ediyorsan okul değiştir.




  • Bi üniversiteye geç koca şehirde yalnız kal o zaman görürüm ben seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son sınıfım her 9 olup ortam kuramayan çömler kendilerini tatmin etmek için böyle siyaset biliyomuş havalarına giriyolar la bıktım sizden daha 14-15 yasındasınız neyin siyaseti biz karı kız muhabbeti yapardık paso o yaşlarda
  • Lisede olur böyle şeyler takma kafana. Zamanla sende açılacaksın ve bencil davranmaya çalışacaksın. Olacaksın demiyorum davranacaksın...

    Edit: Yazmayı unuttum. 4 senelik lisenin keyfini, sefasını doya doya sür. Orayı çok ama çok özleyeceksin. Şuan hazırlık sınıfındayım en kötü arkadaşlarımı bile özlüyorum. Çünkü lise bir başkadır. Lisedeyken mezun olayım da gideyim derdim şimdi nerde o lise diyorum. Üniversiteye gel ve gör asıl bencil insanları. Hele başka şehirdeysen arkanı kollamak çok zor söyleyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeArrow -- 19 Ekim 2014; 2:04:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Time Lord

    Derslerine odaklan, lisedeki arkadasliklar pek saglam olmaz zaten. Olanlar ilkokuldan kalmadir.

    Aynen oyle vallaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: katyusha

    son sınıfım her 9 olup ortam kuramayan çömler kendilerini tatmin etmek için böyle siyaset biliyomuş havalarına giriyolar la bıktım sizden daha 14-15 yasındasınız neyin siyaseti biz karı kız muhabbeti yapardık paso o yaşlarda

    Herkes sizin gibi olmak zorunda degil. Gormeye aliskin olmadiginiz, kendinize ve cevrenizdeki insanlara gore farkli yasayan insanlar icin "kizlari etkilemek icin yapiyor", "asosyal bu ondan boyle" ya da "biz senin yasindayken x falan yapardik" seklindeki soylemlerinizden vazgecin.

    Sozum sadece size degil, bu tur davranislar gosteren herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basileus of Macedon -- 19 Ekim 2014; 2:05:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değil de adam 2000'li.
  • Hayat boyu eşek olacağına birkaç yıl inek ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basileus of Macedon

    quote:

    Orijinalden alıntı: katyusha

    son sınıfım her 9 olup ortam kuramayan çömler kendilerini tatmin etmek için böyle siyaset biliyomuş havalarına giriyolar la bıktım sizden daha 14-15 yasındasınız neyin siyaseti biz karı kız muhabbeti yapardık paso o yaşlarda

    Herkes sizin gibi olmak zorunda degil. Gormeye aliskin olmadiginiz, kendinize ve cevrenizdeki insanlara gore farkli yasayan insanlar icin "kizlari etkilemek icin yapiyor", "asosyal bu ondan boyle" ya da "biz senin yasindayken x falan yapardik" seklindeki soylemlerinizden vazgecin.

    Sozum sadece size degil, bu tur davranislar gosteren herkese.


    kardesim allah askına 13-14 yasında cocugun neyine siyaset ideal olanını soyluyorum sadece o yasta yapilan siyaset sadece özentiliktir bu kadar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bursaspor.

    iyi geldimi :D

    Geldi daha var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be yanlız değilmişim şükür. Kardeşim bende 10. sınıfım ve geçen sene sen ne yaşadıysan aynını yaşadım anlatayım sana.

    Krallar gibi bir ortamdan çıkıp düştüm Allah' ın cezası bir Meslek Lisesi ' ne. Bütün herkes bilgisiz, görgüsüz, insanlıktan nasibini almamış tipler. O okula gitmeyi ben istemedim ailemin zoruyla gittim ve keşke de gitmeseydim (Allah a şükür 2. dönem nakil olacam).
    Okula gittiğim her gün nalet ederek, küfrederek gidiyordum ve hala da öyle gidiyorum. Okul sanki bir zindan gelirdi. Sınıfa gelirsek herkes ilk günden alışmış hemen kaynaşmıştı onları hayretle izliyordum nasıl hemen böyle olabiliyorlar diye. Ve etrafıma bakındım kafa dengi adam var mı diye ve hiç ama hiç yoktu. Bende diğer seçenek olan iyi niyetli serseri tipten uzak adam aramaya. Ve koca sınıftan 2 kişi vardı bende onlarla takılmaya başladım yıl boyu beraber takıldık. Hala da o 2 adamla takılıyorum. Ben o okula alışana kadar neler çektim bir Allah bir ben bilirim. Her gece ağlardım. Okulda da kendimi zor tutardım ağlamamak için. Psikolojim bozuldu o derece. Ama kendime diyordum ki buraya gideceksin buna mecbursun girdin artık bir yola. Böyle böyle kendimi yatıştırıyordum. 1 ay böyle geçti ve artık o durumlar hafif hafif yatışmaya başladı ve alışmaya başladım çünkü buna mecburdum. Bir koca sene böylece geçti gitti. 10. sınıf oldum ve ilk hafta yine aynı durum oldu. Geldik yine şu a. kodumun okuluna diyordum. Ama geçmiş olduğum senenin bana vermiş olduğu tecrübe sayesinde çabucak atlattım ve tekrar alıştım. Sınıf ve okul yine aynı ama ben artık kendimi onlar arasından soyutladım. O 2 arkadaşla takılıyorum hepsi bu. Çok arkadaş iyi değil. Az olsun öz olsun. Yani diyeceğim o ki kafana takma kendi kendine oluyor bu işler. Sen etrafına bakın kafa dengi yoksa eli yüzü düzgün birini bul takıl, sohbet muhabbet birbirinizi tanıyana kadar bir bakmışsın sene geçmiş. Allah yardımcın olsun halini çok iyi anlıyorum çok kötü bir durumdur.

    Son bir şey söyleyeyim sakın ama sakın ilkokul arkadaşlarını bırakma irtibatı kesme. Mümkün olduğu kadar buluşun görüşün her hafta. Çünkü ilkokulda tanıdığın adam gibi sağlam olmaz kimse. Ve bu arkadaş işleriyle uğraşırken sakın derslerini ihmal etme. 10. sınıf da da çekersin zorluğunu.




  • Haklısın insanlar artık menfaatçi, bencil, duygusuz,salak ve çocuksu pislikler oldular. (Genelleme yapıyorum üstüne alınan alınsın.) Neredeyse herkes böyle artık cünkü, dünya şartları onları bu gruba dahil etti ama isteseler böyle olmayabilirlerdi
    Her neyse bunlar felsefe yapılmaya değmexler. O eskidenmiş en güzel arkadaşlar lisede olur diye. Sana ilkokul arkadaşlarin daha samimi geliyor cunku, o zaman saftiniz ve hic kotuluk dusunmuyordunuz hal boyle olunca iyi arkadasliklar kacinilmaz oluyordu.
    Üniversiteye geçtiğinde sana lise daha iyi gelecek yada aynı gelecek. Emin ol üniversite daha berbat liseye gore her 100 kişiden 99'u menfaatçi, yapmacık,kaltak. Bunu zamanı gelince goreceksin zaten. Yavas yavasta deneyimlemeye baslamissin bu daha hic birsey. Sadete gelecek olursak, oulyle pislik arkadaşlarin olacaksa hic olmasin boyle en iyisi. Sen kendini derslerine ver yeter, şu pislikleri derste ez ne olduklarina sassinlar, menfaatciligin hic bir ise yaramadigini gorsunler. Hic o guzel canini sikma senin gibi birini eninde sonunda bulursun.
    Haydi selametle!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeşim bi eskortu aradım saati 250 lira dedi çok pahalı geldi bana ne yapsam?Kız afetti ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı banada oldu, tenefüsler ve boş dersler işkence gibi gelirdi çünkü mal gibi tek başıma oturuyordum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede arkadaşın yoksa sorun sendedir. Ama daha 1-1bucuk ay oldu okullar açılalı. İlla bulursun bi kafa dengi.
  • 9'da öyle olur, çoğu daha liseli olduğunun farkında olmaz. 10. sınıfta geçer.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.