Yüzbaşı
27 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Geçen yıl çok aramıştım soru sorcak birilerini baya zorlanmıştım. Düşünen varsa burdan sorabilir aklına takılanları seve seve cevaplarım
Honda cbr125r alıyorum inşallah 2015 kasa repsol rengi alıcam :) 400 liraya kadar hem motora yakışan hem de güvenlikli yani kısacası f/p ürünü arıyorum. Şimdiden teşekkürler
Öncelikle iyi akşamlar. Lenovo z5070 marka laptop kullanıyorum. Kimsede Sorun yok sadece ben yaşıyorum bu sorunu. Bağlanınca sınırlı erişim diyo. Driver silip tekrar yükledim olmadı ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler
www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-K555LN-XO177H-15-6-inç-Core-i5-4210U-GeForce-840M-8-GB-750-GB-Windows-8-Notebook,103452,504927,1787999.html?langId=-14

Bunun fiyatı 2099

www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-K555LN-XO364H-15.6-inç-Core-i5-5200U-GeForce-GT840M-2-GB-8-GB-1-TB--Windows-8.1-Notebook-Gri,103452,504927,1925984.html?langId=-14

Ama bu daha iyi olduğu halde fiyata bakın. Bi Yanlışlık mi var? Ona göre hemen alcam
öncelikle iyi akşamlar. Dediğim fiyatı verebilirim belki zorlarsam 2.750 verebilirim. Bu fiyata Alabileceğim en iyi f/p ürünü nedir? Teşekkürler şimdiden
öncelikle iyi akşamlar. Telefonun ekranı çoğu 5s'deki gibi çıktı çit sesi geliyo. Birde şarj yuvası genişlemiş kaç aydır şarj aleti alıp duruyorum bugün farkettim takınca sağa sola oynuyo. Şimdi garantiye verirken iki sorunuda söylesem mi yoksa sadece ekranı söyleyip belki değişir diye beklesem mi? Bide telefonu bimeksten aldım. Bimeks'e mi vereyim yoksa Samsunda daha iyi bi servis var mi? Teşekkürler şimdiden.
beyler İphone'dan izleyebilceğim bi site var mı bulamadım nerden izlememi önerirsiniz?
Bugün şans eseri gördüm. Dört tekerlekli bir BMW idi. Klasik araç kategorisine girecek bir araç. İki kişilik ama motor kadar büyüklüğü bile yoktu. İlginç ve çekici bi arabaydı. Almaya karar verdim para biriktiriyorum. Fakat hala adını sanını bulamadım. Sizce nedir bu ilginç aletin modeli?
Hip hop tarzı bi müziktibyabancı nakaratta feel love again falan diyodu lyriclerde anladığım bi yerde i wanna save you falan diyodu sesi hafif Tupac'a benziyodu çok acil bulmam lazım kafede duydum
Bu yıl yeni başladım. 1. sınıfım. Bölüm Veteriner hekimlik. O kadar saçma bi durum ki herkes ilk hafta yatarken ben notlarımı tekrar ediyodum. Geçen hafta pazartesi adam derse başladı. Millet batak, okey, sohbet yardırıyo. Ben yurt odasında anatomi çalışıyorum. Bir haftada 70-80 latince kelime ezberledim. Sadece kelime olsa yine iyi. O kelimeye karşılık gelen kemikteki yeri ezberledim. Lan omurdan çıkan küçük bi çıkıntının bile ismi var. Hele o formaldehit kokusu yok mu? O labdaki iğrenç koku hayatımda aldığım en iğrenç kokuyken danışmanımın bana ' o koku mis gibidir ya alış çok daha kötüleri olacak' demesiyle bittim resmen. Yıkıldım.

Kısacası ben gideyimde biraz anatomi çalışıyım. Sizde takılmaya devam eyvallah
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 779
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.987 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 399 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.