Şimdi Ara

Lisede kafa dengi bulamamak (CİDDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
9.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendimdeki değişimleri fark ettim zaten.9 luk rezilliktir diyorlardı.cidden öyleymiş.
  • bende öyleydim müthiş zor geliyordu 9.sınıf sonra buldum kendiliğinden geldi takılma herkesi de tersleme herkese de tatlı dilli olma ortasını bul
  • ben de yurtçuyum.yurttakiler genelde efendi çocuklar onlarla anlaşırız.üniversiteli abiler tam kafa dengidir.ama okula bi geliyosun felaket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

bence sen triplere girmekten kendini kaybetmişsin, neymiş efendim ülkenin sorunlarıymış. daha liseden böyle şeylere kafa yorma sen çocuksun daha hayatta bir işin yokmuş gibi davranmaya çalış en azından, çünkü ilerde zaten günde 12 saat çalışıp yeterince ülkenin sorunlarına kafayı yorarsın

Tımarhane gibi ülkede yaşıyoruz 13-14 yaşında bebeler bile ülkedeki sorunları kafaya takıyor.Avrupa'da,ABD'de 30 yaşında adamlar hangi buz hokeyi maçını izlese diye kafa yorarken bizim ergenliğe girmemiş çocuklar ülkedeki sorunlarla uğraşıyor.Çok kıyak ülke ya.
  • lisede ne arkadaşlıklar vardı be. Sen sakın üni. okuma
  • Ben de biraz senin gibiyim. Boşver takıl biriyle sadece okulda konuşursun. Kusursuz dost arayan dostsuz kalır, en azından 1-2 tane arkadaşın olsun.
  • cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    tabi yerden göğe kadar haklısın.dört dörtlük arkadaş arayarak imkansızı istiyorum galiba.herkesin var bi ters yanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vejeteryanzombi

ben de yurtçuyum.yurttakiler genelde efendi çocuklar onlarla anlaşırız.üniversiteli abiler tam kafa dengidir.ama okula bi geliyosun felaket.

ortam atmosfer nasılsa sen de öyle ol yani. neyse anlamısındır zaten demek istedigimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben üniversitede yalnız kaldım, adam saçma salak insaların içinde, lisede, yalnız kalmaktan şikayet ediyor. Lisede yalnız kal zaten. Lise arkadaşı ne lan. 4 sene lise okudum, bir tane dostum kaldı anasını satim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vejeteryanzombi

tabi yerden göğe kadar haklısın.dört dörtlük arkadaş arayarak imkansızı istiyorum galiba.herkesin var bi ters yanı.

evet, aynen öyle.
  • anladım.ortama göre renklen diyosun.başarır mıyım bilmiyorum ama ben her yerde aynı olma taraftarıyım.onu da hiç başaramadım.
  • İlk sene öyledir. Sonra alışırsın.

• sınıfta arkadaş olarak 8-9 tane arkadaşım var. 2 tanede kafa dengi benim gibi dostum var. kafam rahat

• Güzel kızlarla kardeş muhabbeti kur en iyisi boş dersler süper geçiyo bizde sen gine iyisin ben liseye başladığım sene babamın tayini çıkmıştı bilmediğim bir şehirde pisliklerin içine gitmiştim.hala burdayım insanları kuçumseme ama kendini onlardan ustun gör bu yazıyı yazdığına göre onlardan üstünlüğün ortada.dediğim gibi temiz gördüğün yani kezban olmayan kızlarla kardeş muhabbeti iyi gider başka turlu sevgili bulsan 2000lisin okula maskara ederler

Edit:98liyim lise 2 deyim 1 yıl tekrara kaldım.

• belli bir arkadaş grubu bul kendine benim var ne ben onları bir konuda yüz üstü bırakırım nede onlar böyle bir çevre bulmaya çalış
  • Zaman.

• Reul kullanıcısına yanıt
    arkadaş grubum var ama malesef eski arkadaşlarımın yerini gram tutmuyor.zaten sınıfta 7 erkeğiz.mecbur 7miz takılıyoruz.tabi yavşaklar var arada kızlara falan satıyolar.mesela geçende kızlar hakkında konuşmuştuk gitmiş dediklerimi ispiyonlamış biri :D işte bu yüzden soğudum ortamdan :D
  • tek tesellim zaman zaten bekliyorum ancak :)
  • takma denyoları

al dinle kendine gel :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=pzelm7qCi-s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 19 Ekim 2014; 0:09:42 >
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    eyvallah. :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.