Şimdi Ara

Lisede kafa dengi bulamamak (CİDDİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
9.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 neslinin çoğunda bu var.Hepsi ön planda olmak için saklabanlık yapıyor sen onlardan biraz daha olgun gibisin üst sınıflarla kaynaşma ya çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi arkadaşlıklar lisede klişesi acaip yalan.ünide aynı yeri seçelim kanka olayıda yalan.ünide herkes başka yere dağılır en fazla 1 sene daha faceookta konuşursunuz tatildede bir kere buluşursunuz sonra herkes toz duman.sen derslere adapte ol gerisini salla.lisede sevgilin olursa onu lisede bırak.üni ayrı bi dünya çünkü

• Gel seni matematik fonksiyonlara çalıştırayım.Bir kez kaldım artık geçirmeye çalışacağım.Kümeleri zaten yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: vejeteryanzombi

Merhaba arkadaşlar abiler ve ablalar.Bu sene 9. sınıfa başladım.Biraz çömlüm psikolojisi.Pek kafa dengi insan yok.Herkes bencil ve çıkarları için savaşıyor.En iyi arkadaşlarımın ilk okulda kaldığını düşünüyorum.İlla onlarla anlaşabilmek için benim de çocuksu davranmam mı gerekiyor.Psikolojik olarak yalnızlıktan çöktüm okula gittiğim her gün işkence gibi geliyor.İlk zamanlar herkese sevecen yaklaşıyordum.Baktım ki kimse tatlı dilden anlamıyor.Ben de artık herkesi terslemeye başladım.Doğru mudur bu yaptığım? Hayat tecrübesi yüksek olanlardan moral ve destek bekliyorum.Teşekkür ederim.

Bende bu sene liseye geçtim aynı durumu yaşıyorum hepsi çocuk resmen şöyle oturup muhabbet edecek adam yok ilkokulda okulda herkes benimle takılmak için yarış yapardı şimdi kimsenin umrunda değilim herkes karı kız peşinde kızlarda bana yavşıyor ama hep seviyesizler hiçbiri bana sıcak gelmedi ot gibi gidip geliyorum ilk iki haftada okula gitmedim tam adapte olamadım bir çözüm bulursan haberim olsun

• Sagonun sözü vardır.
    Arkadaşım bir canavarmış çok geç anladım çakmak onun ellerindeydi diye.

• Sende büyük abilerinle takıl.

• Hocam lise de popüler olmanın 2 yolu var ya ağzın çok laf yapacak yada çok çalışkan olacak milletin sana işi düşecek olay budur. Milletin kime daha çok ihtiyacı varsa onlar popi olur. Heralde ağzın çok laf yapmıyor o zaman çok çalışkan olucaksın.
  • Olgun bir insansan kafasından çok bel altını çalıştıran liseliler ile anlaşamazsın, bende de aynı sıkıntı vardı. Ancak ben yalnız değildim, sınıftaki herkesle iletişimim vardı yapay bir ilişkiydi ama yine de 4 seneyi bitirdik. Kendini fazla soyutlama, kafana da takma. İyi bir üniversiteye gidersen kafa dengi birçok arkadaş bulabilirsin.
  • Bende öyle hissetmiştim ilk başladığımda. Sonra arkadaş ediniyorsun ya da sen alışıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Derslerine odaklan, lisedeki arkadasliklar pek saglam olmaz zaten. Olanlar ilkokuldan kalmadir.

Asıl en güzel arkadaşlıklar lisede olur

-1

Lise 3'üm ve en iyi arkadaşlıklarım 8. sınıfta (yani ilkokul ve ortaokulda) olmuştu liseye başka bir yerde tayinle girdiğim için yabancılık çektim yine de 9. sınıfta da iyi arkadaşlarım olmuştu ama alan değişikliği olunca ve arkadaşlarımın neredeyse hepsi diğer alana geçince sil baştan 2. kez daha liseye başlamış gibi oldum. Ama lise 2'deki ortam da bir daha hiçbirinin yerini tutamadı aynı konuyu açan gibi oldum hiç kafa dengi insan yok sınıfta

Bazen üniversiteye geçmek için gün sayıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 19 Ekim 2014; 14:33:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Olgun bir insansan kafasından çok bel altını çalıştıran liseliler ile anlaşamazsın, bende de aynı sıkıntı vardı. Ancak ben yalnız değildim, sınıftaki herkesle iletişimim vardı yapay bir ilişkiydi ama yine de 4 seneyi bitirdik. Kendini fazla soyutlama, kafana da takma. İyi bir üniversiteye gidersen kafa dengi birçok arkadaş bulabilirsin.

Aynen hocam işte benim durumum da böyle yapay ilişki oluyor lise 3'üm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 19 Ekim 2014; 14:23:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vejeteryanzombi

ne bileyim.6-7-8 de çevrem genişti.birde yalnız bir ortama düştüm.bu da alışkın olmadığım için zor geliyor.

kızlar dururken erkekler nıye aslan bul bır manıta takıll okullu evli
  • Aynılarını bizzat bende yaşadım. Tabi o zaman ergenliğimin en acılı zamanları, eve gelip banane ben bu sınıfta arkadaşlık kurmayacam, seneye sınıflar karılınca yeni bir sınıfta yeni arkadaş bulurum falan diye isyan ediyordum evde Ama sonra yavaş yavaş arkadaşlıklar kurulmaya başladı, 10. sınıfa geçtiğim yazda bile pek samimiyetim yoktu kimseyle, yazın hiçbir arkadaşımla görüşmedim okuldan ama sonra yavaş yavaş samimiyet artmaya başladı arkadaşlarımla ve şuan liseden edindiğim 5 arkadaşıma karşılık ilkokuldan edindiğim 100 arkadaşı verseler yine değişmem, zamanla yeni girdiğin ortama uyum sağlayarak kafa dengi oluyorsun oluyorsun o insanlarla da. Ha ama yanlış anlama, ortam yapıcam diye kendin olmaktan vazgeçme, bırak her şey doğal sürecinde gerçekleşsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 19 Ekim 2014; 15:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katyusha

quote:

Orijinalden alıntı: Basileus of Macedon

quote:

Orijinalden alıntı: katyusha

son sınıfım her 9 olup ortam kuramayan çömler kendilerini tatmin etmek için böyle siyaset biliyomuş havalarına giriyolar la bıktım sizden daha 14-15 yasındasınız neyin siyaseti biz karı kız muhabbeti yapardık paso o yaşlarda

Herkes sizin gibi olmak zorunda degil. Gormeye aliskin olmadiginiz, kendinize ve cevrenizdeki insanlara gore farkli yasayan insanlar icin "kizlari etkilemek icin yapiyor", "asosyal bu ondan boyle" ya da "biz senin yasindayken x falan yapardik" seklindeki soylemlerinizden vazgecin.

Sozum sadece size degil, bu tur davranislar gosteren herkese.

kardesim allah askına 13-14 yasında cocugun neyine siyaset ideal olanını soyluyorum sadece o yasta yapilan siyaset sadece özentiliktir bu kadar

Benim elestirdigim sey de tam olarak bu. Kisinin yasina bakip hemen onun hakkinda bir karar veriyoruz. Yasi kucuk olan herkesin ilgilenebilecegi alan sayisi sinirli olmak zorunda mi? Tarihteki buyuk bilimadamlari, yazarlar, muzisyenler, politikacilar bu tur islere kucuk yaslara baslamislardir.

• Kendini kaf dağının tepesinde sanmak (CİDDİ).
  • 12.sınıfım,ben hala bulamadımŞu 4 yıl öyle asosyalce geçti ki ne yıl sonundaki mezuniyet balosuna katılacağım ne de yıllığa ismimi yazdırdım.Belki kepli bir fotoğraf çektiririm o kadar.

• vejeteryanzombi kullanıcısına yanıt
    Aynı dert geçen sene bendede vardı aslında bu senede var seni çok iyi anlıyorum.sabır et 9 sınıf aslında çok kolay notlarını yüksek tutmaya bak . iyi veya kötü arkadaşın olsun onlar çıkarcıysa sen de çıkarcı ol ama belli etme. hep dik dur seninle dalga çecerlese onları lafla döv yumrukla değil.çünkü sessiz atın tekmesi ağır olur . kendine bir hedef belirle,okul araştır 9 sınıfın bitince istediğin okula gitersin ve istediğin ortamıda bulursun

• 12 oldum sınıfta pek kafa dengim yok zaten son senem meslek lisesiyim kurtul bi üni kazan.
  • bak güzel kardeşim, sadece lise böyle değil , üniversite hatta hayat böyle. yalnız kalmayı seviyorsan biraz fedakarlık yapman gerek kendi zamanından. özellikle sosyal olarak arkadaşlarından kopmamalısın. takıldığın arkadaş cevresinde illaki biri kafanın dengi çıkacaktır. o yüzden hiçbir aktiviteden kendini mahrum bırakma, tecrübeyle sabit.
  • Eğer lisede sağlam arkadaşlık kuramazsan,üniversiteye gidince hiç kuramazsın benden söylemesi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.