|
merhaba ben 12.sınıf öğrencisi ve yks öğrencisiyim. hayatımda hep sosyal alanda başarısıx biri oldum ama içime kapanık biri olduğum için değil çekinegn biri olduğum için. Genelde hep bu durumu değiştirmeye çabaladığımda ters bir tepki alıyorum veya seziyorum ve başladığım yerdeyim. Nofap yapsam düzelir mi dedim o da ayrı bi konu bu bağımlılılğım yüzünden mi acaba diye düşünmeye de başladım ama alaksı yok. Bana bunarı anlatabileceğim kadar yakın biri e yok ne arkadaşlarım ne ailem. Yani tabi ki onları suçlamıyorum ama arkadaşlarıma veya aileme anlatsam siklenmeyecek bir durum. Bana hep bunları aşabilecek bir arkadaşım veya arkadaş grubum olsun veya bana yardım edebilecek bir abi olsun istedim ama başaramadım. Acaba aranızda benim gibi bunları yaşamış birileri de var mıdır. Bana bu durumdan kurtulmamda yardım edebilecek birileri. Bu durum hayatımın her noktasını etkilediği gibi yalnız 6 ayımın kalmış olduğu yksyi de etkiliyor. Kendim hakkında daha bir çok şeyden bahsedbilirim bu kouyu benimle tartışıp yardımcı olabilecek birileri çok iyi olur. Teşekkürler |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler