Şimdi Ara

Laminant parke yaptıracağım strafor mu şilte mi? m2 44 TL diyorlar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Küçük bir odam var 13.60 M2 boyutunda, şimdi gittim gezdim etrafı metrakaresi 40 TL diyorlar sonra şilte mi olsun strafor mu hangisi iyi diyorum strafor diyor.. şilte 1.5 TL stafor 4 TL falan dediler.. tipinde meymenet yok adamların doğru mu yalan mı konuşuyor bilemiyorum tabi bilgim olmadığı için hangisi iyi?. Eski parkeyi kırdık bozuk zeminin üstüne şap attırdık kurudu adam gelip 10 dk iş yapacak tak tak vurup çıkacak bu fiyatı veriyorlar. 5 yıl önce 23-25 m2 odayı 400 gibi bir fiyata yaptırmıştık bu nasıl kazıktır arkadaş laminant dediğin ne ki? sanki parke çakacak. Açık renk sadece laminant parke değeri ve işçiliği niye bu kadar yüksek? kazıklanıyorum mu?



  • Oncelıkle strafor olabıldıgınce ınce olsun. 1_1,5 mm olması daha makbul. 2 ve uzerı straforlar bılac yıl sonra, ozellıkle koltuk ayaklarının oldugu bolgelerde hafıf gocukler sebep olur. Rulo seklınde olan Kırmızın renklı olan strafor en kalıtelıydı. O ypksa kalıp seklınde yesıl olanı tercıh et. 60cm 50cm ydı sanırım.

    Çamsan en ıyı marka. Yok ben ıthal alacam dıyorsan alman malları daha makbul. 3 yıl once 1 ay kadar parkecıde calısmıstım. Ozamanlat Camsan, 8 mm, Metrekare+ıscılık 21 tl ıdı.

    Sırasıyla; Camsan, floorpan, serfloor. Gelır.

    Evın alt katlarda ve az ısık goruyorsa acık renk, gunes goruyorsa bıraz kapalı bı renk secebılırsın.

    Evı mutahıte verıp yıkılma ıhtımalı yoksa, 8 mm olanı tercıh et. (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woddy kullanıcısına yanıt
    Çamsan en kötüsü diyor forumdakiler okuduğum kadarıyla bu meçhul bir konu herhalde.. bu arada evi niye yıkıyorum o ne alaka? bktan yumruk atsan duvar delinecek mütait dairesi için dublex bahçeli evimi mi yıkayım bu nereden çıktı kardeşim söylemesi bile sinirimi bozdu :) toprak evde kalmıyoruz parke ahşap döşeme olduğu için altında düzgün bir şap yoktu. 44 TL starfor ve laminat işçilik dahil diyor adını bilmiyorum ama dükkanda 2 cümle gibi bir markaydı gördüğüm ya floorpan yada serfloor galiba tam bilemiyorum fiyat çok mu diyorsunuz? 13.50 m2 yere 600 TL diyor başka yere sordum oda öyle dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 2 Kasım 2018; 0:0:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.