Şimdi Ara

İkinci üniversite ile mezun olursam askerlik tecil olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm, önlisans örgün okuyordum ama sonra memurluk planı kurdum kafamda, okula ilk dönem gitmiştim ve artık gitmiyorum. 2027 Ekim ayına kadar kaydım durabiliyor okulda sonra otomatik silinecek ve birde ikinci üniversite açıköğretim önlisans bölümüne kayıt oldum geçen ay KPSS ye girmek için kayıt oldum.

Şimdi benim sorum önlisans örgün öğretimden mezun olmayacağım 2027 sonuna kadar tecil duracak ama ben ikinci üniversite açıköğretim fakültesinden mezun olursam 2 yıl daha tecil edebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar zor hespalar ya. Yapan bir kere yapıyor yapmayan böyle 10 sene kafa yoruyor. Gitsen 6 ayda bitip gelecek. Benım zamanımda 15 aydı insanlar çekiniyor bizim gibi 6 ay yapanlarla dalga geçiyorlardı. Şimdi herkes 6 ay. Aralıkta gitsen mayısta dönüyorsun. Kafa yormaya bile gerek yok bence.

• Askerde okuyanlara çok değer veriliyor. Askerdeyken yuksek lisans sınavına, açıkoğretim sınavına izin isteyip gidip gelen çok olıyordu. Askerde de ders çalışabilirsin. Bir tek 1 ay acemilikte gidemezsin biryere 5 ay rahatsın askerde

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.