Şimdi Ara

Lise Bitti. Sıra İtiraflarda! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
6
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi okul hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siniftaki 9 erkek ve matematik hocamiz okuldaki cardakta gordon blue yiyoruz. Disaridan siparis etmisiz iste. O an bizim hocam gordon blue ilk defa duydugu icin, "Bu gordonu kim bulmus yaa" dicegine "Bu kondomu kim bulmus yaa" dedi agzimdakileri tukurup gulmustum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymeursault

Okulda mudur ve mudur yardımcısı yoktu. Butun okul su savaşı yapıyordu bende yedek kıyafet getirmeniştim. Ben boş duramam diyip yangın tupunu camdan aşağıya doğru boşaltmıştım. Aradılar ama kimin olduğunu bulamadılar. Yoksa tüpün parası bana girecekti.

buyruuuuuüünhttps://instagram.com/p/2idhyPj1BT/

• quote:

Orijinalden alıntı: MuskulpesentBakir

liseyi 2012'de bitirdim ama yazayım içimde kalmasın: ne bir sigara içtim lisede ne de aşk meşk olaylarına dahil oldum. elim/gözüm hiçbir yerlere kaymadı valla. itiraf edecek bir şeyler zorladım ama çıkaramadım

İnancın olsun istemsizce gurur duydum. Hele yazılanları okuduktan sonra gençlerimiz için edebin, hayânın noksaniyetini daha iyi anladım.
    Kardeşim, yaptığın şey kat be kat daha doğru. Gerçekten tebrik ediyorum..

• Arkadaşlar gençlik ve delikanlılık bu mu sizce? Okulda alkol almak hocaya bi şekilde kötülük yapmak yiyişip sevişmek mi ? gurur mu veriyor bunlar size bide burda gururla yazıyorsunuz. Yazık gerçekten.
  • Ha bide kantinden çalma işi var pahalı diye. Adaleti sağlama kudretini kendinizde görüyorsunuz yani.Çalmak nedeni ne olursa olsun şerefsizliktir onursuzluktur..
    Bugün kantinden çalıyorsun üni ye geçip okuyacaksın belki iyi bir mevki makama geleceksin. O zamanda devletin yada patronunun sana haksızlık yaptığını düşünerek çalacaksın bu mudur yani olay ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom91 -- 28 Haziran 2015; 13:34:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaydin35

quote:

Okulda mudur ve mudur yardımcısı yoktu. Butun okul su savaşı yapıyordu bende yedek kıyafet getirmeniştim. Ben boş duramam diyip yangın tupunu camdan aşağıya doğru boşaltmıştım. Aradılar ama kimin olduğunu bulamadılar. Yoksa tüpün parası bana girecekti.

Aha aranan kanıt bulundu :D Hemen IP tespit ve sonra polise ve okul müdürüne report

• quote:

quote:

Olum alptuğ napıyon sen. Çık git forumdan pislik herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymeursault -- 28 Haziran 2015; 16:52:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• müthiş bir şey ya bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lost In Mess kullanıcısına yanıt
    Benzeri biz yaşadık tarih hocamız hem gıcıktı hem de saf :D hoca çay istedi 3 kişi çıktık sınıftan aldık çayı acık içtim üstünede tükürdük. Hoca afiyetle içti gözümüzün önünde.Demekki tükürük çaya iyi geliyormuş :DDD
  • quote:

quote:

quote:

cidden mükemmel olmuş hahahha

• arkadaşın ruhu anarşik
  • cos2x C kullanıcısına yanıt
    Dede olsa neyse de babaanneyse kadın hayatı çözmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

quote:

quote:

cidden mükemmel olmuş hahahha

Bir anlık gazla yaptım normalde yapmmam böyle şeyler Allahtan yakalanmadık

• Aynen bende öyle okudum
  • tom91 T kullanıcısına yanıt
    Haklısınız gençlik nereye gidiyor ar namus kalmamış ilerde evleneceksiniz lan ayıp.
  • kizin tekinden lise 1 den beri hoslaniyorum ama hep bana bir sinyal cakmasini bekliyorum bekliyorum ...ilk zamanlar da tipsizim biraz sivilceli falan kiz kesin reddeder.10-11-12 derken acildim sivilce gitti gozluk takmayi kestim kizla ayni sinifa dustum 10.siniftan sonra muhabbeti kurdum ama hala arkadas gibiyiz yani cok guzel vakit geciriyoruz egleniyoruz ayiptir soylemesi esprituelimdir kendimce ama hala sinyal yok 12de mesajlasiyoruz ama normal seyler kiz bana hic bir hitap kullanmiyor kardesim vs.Ama ben hala bekliyorum mal gibi en sonunda lise bitti amele gibi gecti gitti.Pismanim arkadaslar soylesem belkide kurtulacaktim belkide farkli bi hayatim olabilirdi ama utangacligimdan geri planda kaldım.Kizi da götüren götürdü.

Ozet: Cekinmeyin arkadaslar kendi icinezde buyutmeden soyleyin yoksa saplanti haline geliyor.

• Feme gidiyodum hoca maklube için para toplattı ertesi akşam o paralarla bira içtik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImSkrillex

Feme gidiyodum hoca maklube için para toplattı ertesi akşam o paralarla bira içtik

Estağfurullah mübarek böyle şeyler olmaz bir daha inşallah İnşallah sana yabancı gelmiyordur

• 3 senedir sevdiğim kıza sevdiğimi söyleyemedim.
    Neden mi?
    Sonrasında ne olacağını bilmediğim için.
    Lan iyi tamam ben kıza sevdiğimi söyleceğim de sonra ne olacak ?
    Hemen sevgili mi oluyoruz?
    Hiç kız arkadaşım olmadığı için bu tür mevzulara çok yabancıyım.
    Belki de sevdiğimi söylesem o ne yapılacağını bilirdi.
    Psikoloğa değil pskiyatri doktoru bana çare bulamaz :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.