Şimdi Ara

Lise Bitti. Sıra İtiraflarda! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
6
Favori
4.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merve varya sen tam bir kezoydun Eyüp seni çok seviyordu evine polo dan fular gönderen Eyüp tü

Büşra kızım varya Ahmet 3 yıl boyunca paranı yedi o ter kokusuna rağmen hala nasıl ona kendini s*ktiriyodun anlamadım 3 yıl boyunca cocugun öğle yemeğini sen aldın lan ne maldın ya valla hem zengin hem kaşar hemde salaktın ya babana üzülüyorum bide gamze seni kıskanıyordu,bide son olarak Ahmet le soyunma odasında yediğin b*k ların fotoğrafı Elif te var

Muhammed evet kardeşim gizli sırrı söylüyorum Atatürk mason

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 28 Haziran 2015; 0:51:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epifonom E kullanıcısına yanıt
    Hocalarla ve birkaç öğrenciyle sorunluydum.Daha sonra futbol turnuvası başladı okulda o aralarda nasıl intikam alırım diye planlar yapıyodum bir gün beden dersinde top almak için beden hocasının odasının anahtarını aldım içeri daldığım gibi hakem düdüğünü aramaya başladım bulduğum an kendi kendime şeytani bir şekilde sırıtıyordum kendimi kaybetmiştim tükürmeyi falan planlıyordum ama si..tir et diyip daldırdım hayalara yuvarladıkça yuvarladım...4 Hafta boyunca o düdük ağızdan ağıza gezdi.Maçları ön banktan izlerken her düdükte yaşadığım o zevki anlatamam,tarifsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelHeleGel -- 28 Haziran 2015; 0:55:12 >
  • Okulda mudur ve mudur yardımcısı yoktu. Butun okul su savaşı yapıyordu bende yedek kıyafet getirmeniştim. Ben boş duramam diyip yangın tupunu camdan aşağıya doğru boşaltmıştım. Aradılar ama kimin olduğunu bulamadılar. Yoksa tüpün parası bana girecekti.

• Detaylı bilgi veriyorum beyler iyi dinleyin :D
    Liseyi İzmir Çınarlı Anadolu Meslek'de okudum bölümüm Radyo-Televizyon'du. Çok kallavi bi bölümdü bize hep ayrıcalıklı davranılırdı(hala öylemi bilmiyem :D )
    Saçlarımız diğerlerine göre biraz daha uzun,sakallar da aynı. Derslerimiz güzeldi sanat ağırlıklı giderdik son sene.Son sene özellikle Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema bölümü için hazırlanacak olanlarla ayrı bir hocamız ilgileniyordu adı da Funda idi(şimdi yok tabi emekli olmuş).

Bende bu GSF için hazırlananlardandım ve 4 kişiydik 3kız 1erkek(o da ben :D ). Neyse bu kızlarla baya kankaydık. Son senemizde kısa filmler felan çektik bu grup ile, tenefüslerde takılırdık felan. Ben genel olarak suskun ve kısa cevaplar veren biriydim(hala da öyle sayılırım).Hafif de tombalaktım tabi.

Kızlar beni severdi birçok sırlarını anlatırlardı bana diğerlerinden(diğer erkeklerden)daha yakın davranırlardı bana.Birçok sırları hala bende(baya kallavi sırlar ama
    bunlar Özel değil Genel Genel :D ). İşte bu samimiyet ortamında kucağuma felan otururlardı ve ben utançtan soğuk terler dökerdim(yine de çaktırmamaya çalışırdım. Modern erkek misali ,dizginleyen erkek :D ). İşte böyle bir lise utancım oldu. Çok anlattım fazla yazmasın. Hadi iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

Detaylı bilgi veriyorum beyler iyi dinleyin :D
    Liseyi İzmir Çınarlı Anadolu Meslek'de okudum bölümüm Radyo-Televizyon'du. Çok kallavi bi bölümdü bize hep ayrıcalıklı davranılırdı(hala öylemi bilmiyem :D )
    Saçlarımız diğerlerine göre biraz daha uzun,sakallar da aynı. Derslerimiz güzeldi sanat ağırlıklı giderdik son sene.Son sene özellikle Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema bölümü için hazırlanacak olanlarla ayrı bir hocamız ilgileniyordu adı da Funda idi(şimdi yok tabi emekli olmuş).

Bende bu GSF için hazırlananlardandım ve 4 kişiydik 3kız 1erkek(o da ben :D ). Neyse bu kızlarla baya kankaydık. Son senemizde kısa filmler felan çektik bu grup ile, tenefüslerde takılırdık felan. Ben genel olarak suskun ve kısa cevaplar veren biriydim(hala da öyle sayılırım).Hafif de tombalaktım tabi.

Kızlar beni severdi birçok sırlarını anlatırlardı bana diğerlerinden(diğer erkeklerden)daha yakın davranırlardı bana.Birçok sırları hala bende(baya kallavi sırlar ama
    bunlar Özel değil Genel Genel :D ). İşte bu samimiyet ortamında kucağuma felan otururlardı ve ben utançtan soğuk terler dökerdim(yine de çaktırmamaya çalışırdım. Modern erkek misali ,dizginleyen erkek :D ). İşte böyle bir lise utancım oldu. Çok anlattım fazla yazmasın. Hadi iyi geceler.

Sağ ol kardeş işimi gördüm

• 10.sinifta milletin defterine tenefuslerde aralarda *m g*t falan yazardim.birgun onumdeki kizin defterine kocaman bi sekilde *m yazmistim.Sonraki ders dil ve anlatim di hoca yeni gelmisti ve ilk dersdi.Yanimda oturan arkadas defterine bir tenefus once mustehcen seyler yazdigim kizi gidikliyordu.kiz da defteri alip koltugunun altina koydu.Açı oyle iyiydi tum sinif(hoca haric) defterdeki *m yazisini gorebiliyordu.Yanimdaki ve arkamdaki arkadaslar kahkaha attilar.Hoca da bunlara bakip ne oldugunu anlamaya calisti.Sonra defteri gordu kagidi aldi burusturdu ve kahkaha atan iki arkadasi tahtaya kaldirip tum ders ben bir ozurluyum yazdirdi.Neyse tenefusfe herkes birbirine soruyo kim yazdi deftere bunlari falan.Ben de soruyorum kim yazdi abi ayip falan.Sonuc olarak ogrenilmedi ve defter kapandi.Ve ben bunu mezuniyet gecesi acikladim benim yazdigimi.Tam 2 yil benimle sir olarak kaldi

Imla icin kusura bakmayin mobildeyim

• sürekli sevdiğim kızı görmek için kantine iniyordum,kız beni sapık sanmasın diye her kantine indiğimde bir şeyler almaktan iflahım kesilmişti
    lise arkadaşlarımın çoğundan nefret ediyorum hatta okullar kapandığı andan itibaren iletişimi kestim
    sevdiğim kızı servisin önünde sevgilisiyle konuşurken görmek bana acayip dokunuyordu hatta kızın sevgilisiyle aynı servisteydik,oç kızı sevmezdi de sürekli nasıl yiyiştiğini anlatırdı ben de bir şey diyemezdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DubSteq kullanıcısına yanıt
    izmirin meslek liseside böyle olur tabi vay anasını bizim okuldada 650 keko 17 de kezban vardı sen şanslıymışşsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

izmirin meslek liseside böyle olur tabi vay anasını bizim okuldada 650 keko 17 de kezban vardı sen şanslıymışşsın

Aslında bizim bölüm ile alakalıydı. 38 kişilik sınıfda 11 erkek vardı.Diğer bölümlerde 40 kişiye 2-3 kız düşüyordu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: uniquee_x3

quote:

Orijinalden alıntı: Kozgavmengen

quote:

sınıfta konuşana 50 kuruş ceza yazılıyodu. Hoca sınıftan 2 kişi görevlendirdi görevlileri hocadan başka kimse bilmiyordu. hoca beni görevlendirmişti . millet konuştukça yaziyodum cezayı cuma günleri hoca tahsilat yapiyordu. Toplanılan paraylada geziye gidelecekti.Her cuma ben daha az konuşmuşum bu hafta veya ben bu hafta çok konuşmuşum diyolardı sınıftakiler cezaya göre... dersten sonra basiyolardı küfürü bulursak o yazanın taa .. vs vs kendimi M.I.T ajanı gibi hissediyordum küfür basanlara extra tarife yaziyordum çok güzeldi lan sonra toplanılan parayla uludağda keyf yaptık

İyimiş hocam mite katılmayı düşünürsen 18 yaşından başlıyomuş almaya

şimdi burda önemi bi noktaya parmak basmak istiyorum M.I.T ' te çalışsam yalan dolan yok çok mutlu olurdum hakan fidan falan takılırık yav fenamı
    Acaba hangi vasıflar gerekli

Edit: Baktım çok şey istiyolar

Alıntıları Göster
    domuz pelin senden hep nefret ettim

• Lise bitti, sıra iftarda diye okudum. Ah bu oruç...

• quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Saçımı uzattığım ve kibar bir insan olduğum için çok yakın bir arkadaşım bana i*ne dedi. Ben de bunun platonik olduğu kızla yiyiştim bütün sene okulda. Kızı da zerre sevmiyorum ha. Saygılar, iyi geceler.

Not: İşte siz evlilik hayali kurarsanız el oğlu gelir silker.

Lan burak ben mert oglum benim kizi mi yedin lan yillar boyunca,allah belani versin gozumde hala ****sin

• quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

kıza aşık olmadan önce çekiyordum, aşık olduktan sonra yine çekiyorum.

Allah çektirmesin insana kardeşim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sınıfta konuşana 50 kuruş ceza yazılıyodu. Hoca sınıftan 2 kişi görevlendirdi görevlileri hocadan başka kimse bilmiyordu. hoca beni görevlendirmişti . millet konuştukça yaziyodum cezayı cuma günleri hoca tahsilat yapiyordu. Toplanılan paraylada geziye gidelecekti.Her cuma ben daha az konuşmuşum bu hafta veya ben bu hafta çok konuşmuşum diyolardı sınıftakiler cezaya göre... dersten sonra basiyolardı küfürü bulursak o yazanın taa .. vs vs kendimi M.I.T ajanı gibi hissediyordum küfür basanlara extra tarife yaziyordum çok güzeldi lan sonra toplanılan parayla uludağda keyf yaptık

İyimiş hocam mite katılmayı düşünürsen 18 yaşından başlıyomuş almaya

şimdi burda önemi bi noktaya parmak basmak istiyorum M.I.T ' te çalışsam yalan dolan yok çok mutlu olurdum hakan fidan falan takılırık yav fenamı
    Acaba hangi vasıflar gerekli

https://www.youtube.com/watch?v=8CihgtupJ-k bu gaza gel diye

https://www.youtube.com/watch?v=VZy36HLaYl8 bu da asıl tanıtım

of of of bizimde kalbimiz var yapma böle şeyler

Daha da var yani youtubda video izle ve katıl

• liseyi 2012'de bitirdim ama yazayım içimde kalmasın: ne bir sigara içtim lisede ne de aşk meşk olaylarına dahil oldum. elim/gözüm hiçbir yerlere kaymadı valla. itiraf edecek bir şeyler zorladım ama çıkaramadım hani ot derler ya o tipler için, işte ben otluğu da geçtim olayı yonca tarlası kıvamında yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuskulpesentBakir -- 29 Haziran 2015; 0:58:43 >
  • Okula içki içipte gitmiştim.Bunu sadece en yakın arkadaşıma söylemiştim. O da beni artık tanıyamadığını söylemişti.

12.sınıfta devamsızlık hakkımız 10 gündü. Benim ise sadece yarım günlük hakkım kalmıştı. 1.derse geç kalmıştım. O zamanda nasıl bir sistem varsa ilk saat yok yazılırsam direk yarım gün yok sayılıyordum. Müdür yardımcısıyla aram kötüydü. Şans eseri o gün müdür yardımcısı hastaydı. Bende Müdüre gidip 1.ders hocanın yanlışlıkla beni yok yazdığını söylemiştim. Adam hiç sorgulamadı,hangi hoca felan demedi. Tüm güler yüzlülüğü ile bana bir geç kağıdı verdi,sağolsun. Aynı müdür okula öğrenciler için sigara odası açmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: imaginary friend

Okula içki içipte gitmiştim.Bunu sadece en yakın arkadaşıma söylemiştim. O da beni artık tanıyamadığını söylemişti.

12.sınıfta devamsızlık hakkımız 10 gündü. Benim ise sadece yarım günlük hakkım kalmıştı. 1.derse geç kalmıştım. O zamanda nasıl bir sistem varsa ilk saat yok yazılırsam direk yarım gün yok sayılıyordum. Müdür yardımcısıyla aram kötüydü. Şans eseri o gün müdür yardımcısı hastaydı. Bende Müdüre gidip 1.ders hocanın yanlışlıkla beni yok yazdığını söylemiştim. Adam hiç sorgulamadı,hangi hoca felan demedi. Tüm güler yüzlülüğü ile bana bir geç kağıdı verdi,sağolsun. Aynı müdür okula öğrenciler için sigara odası açmıştı.
    lise 1 den 3 e kadar sevgilim vardır ama ayrıldık onu unutabilmek için başkasını sevmeyi denedim galiba çocukta benle aynı durumdaydı bi süre konuştuk ama o ara eski sevgilimle tekrardan başladık o da eski sevgilisiyle birlikte uzun zamandır konuşmuyoduk ama lys den sonra tekrardan yazmaya başladı bana ama artık ben hiçbirini istemiyorum gittikçe entrikalı türk dizilerine döndü

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    Ehehe güzel mizah kardeşim agafgagagg

• quote:

Orijinalden alıntı: erenfatih

Bu mesaj silindi.
    Sevgilisi olan bi kızla boş sınıfta yiyiştik Kızı da seviyordum bu arada. Sevgilisi hala bilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamico32

hazırlık sınıfı dahil 5 senedir sınıftan bi kıza aşığım ... kız okul birincisi sırf kızla aynı üniye gitmek için hayvan gibi ygs kastım ama malum o berbat sınavdan anca 52 k yapabildim fakat kız 75 k yapınca önce sevindim sonra üzüldüm neyse kız lys de kesin beni gecer diye yine hayvan gibi edeb kastım sonuçtan memnunum galiba aynı sıralamalarda olucaz bakalım aynı üniye gidersek kesin itiraf edicem

Çok geç kalmışsın be birader keşke daha önce açılsaydın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.