YARDIM İSTEYEN?
Merhaba genç arkadaşlarım. 30 yaşında bir abiniz veya arkadaşınız olarak lisans, yüksek lisans, doktora eğitim süreci, akademik ve özel çalışma şartları hakkında bilgi vermek isterim. Geleceğe dönük hedeflerini paylaşan arkadaşlara o konuda bilgim varsa yardımcı olmak isterim.
İlgi alanlarım: Sağlık bilimleri (profesyonel olarak).
Hobi olarak: tarih, düşünce tarihi, bilim, yazılım vb.
Üniversitede nasıl kaliteli zaman geçiririm’den tutun da yaşadığımız dünyayı tanıma rehberine varıncaya kadar geniş bir muhabbet spektrumumuz bulunmaktadır :)
SİLİNEBİLİR
SİLİNEBİLİR
İphone 14 PRO MAX şarjdayken ısınma sorunu
Belirttiğim gibi telefon fazla ısıdan şarj etmeyi durdurma moduna geçecek kadar ısınıyor. Yeni aldım sayılır telefonu. Şarj adaptörünü teknosadan aldım. Teknosadan farklı bir orijinal adaptör denedim yine aynı şekilde ısınıyor. Şarj adaptörüyle mi alakalı bu durum normal mi bilgisi olan var mı? Normal kullanımda yalnızca görüntülü arama veya video çekimi esnasında telefon ısınması oluyor fakat yine o kadar değil.
Belirttiğim gibi telefon fazla ısıdan şarj etmeyi durdurma moduna geçecek kadar ısınıyor. Yeni aldım sayılır telefonu. Şarj adaptörünü teknosadan aldım. Teknosadan farklı bir orijinal adaptör denedim yine aynı şekilde ısınıyor. Şarj adaptörüyle mi alakalı bu durum normal mi bilgisi olan var mı? Normal kullanımda yalnızca görüntülü arama veya video çekimi esnasında telefon ısınması oluyor fakat yine o kadar değil.
renault fluence aracta telefon ile müzik dinlemek
İphone apple kimliği- icloud hesabı
|
PROFİLİ AÇIK DURUMA GETİRME
|
silinebilir
|
LİSANS KPSS puan 87
|
Geceye yenilmeyen her insana, ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır. Sezai Karakoç |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.613
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 10.524 (Bu ay: 435)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 772 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar