Şimdi Ara

Lise Bitti. Sıra İtiraflarda! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
6
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam kendi paralarımızla votka aldık kafa yapmadı para da yoktu biz de o paradan devam ettik
  • Iyiymis bu konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her cuma öğle arasında namaza diye çıkıp okula yakın oturan arkadaşın evine gidip içerdik. sonra son saat okula gidip hocalara saçma sapan sorular sorup kendi kendimize gülerdik. ne günlerdi be allah affetsin.

• Up

• COK GUZEL BI KIZ VARDI ARKADASLARA O GECTIGI ZAMANI KODLAMISTIK MESELA KORIDORDAN GECIYOSA DORTMUND 1.35 ORAN BEYLER DERDIK

• Okula az viski getirip içmedik arkadaşlarla viskili çikolata getirdiğimde kral olmuştum

Din hocası tam kafa adamdı, benide çok severdi. Onun nöbetlerinde tuvalette sigara çok rahat içerdim, beni asla aramazdı. (gerçi 4 sene boyunca sadece bir kere arandım onda da allahtan tuvaletimi yapmaya gitmiştim üstüm boştu)

• Okul bahçesinde güzel kız gördüğümüzde saat yönü verirdik. Saat 3 derdim herkes tam sağa bakardı

• Müdür bizde döverdi yatılı okudum beni de baya severdi sürekli disipline giderdik yanımdaki 3 kişiyi döver bana sıra gelince yoruldum der bırakırdı bu yüzden her boku yapıyodum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.