Şimdi Ara

Lise 4'de Kaldım Gibi ve Daha Önceden 1 Yıl Tekrarım Var :| SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim alttan 5 dersim var lise 4de dil ve anlatım zayıf geldi ve 6 oldu Sorumluluk sınavı saat 8deymiş ben 12'de biliyordum o günde sınav var diye 7de uyanmıştım ama saati yanlış almış babam ve sınava giremedim. Ben lise 1'de tekrar yapmıştım ve 5 dersin sınavına ailevi sebeplerden dolayı giremedim. Son sınav dil ve anlatımdı o da kaçtı ve ben sınıfta mı kaldım bilmiyorum. Bir yol gösterin 5 yıl boşuna mı okudum

Not: Lise 4'de ortalamayla geçtim dil ve anlatım baraj diye sorumlu

SINAV GÜNÜNE AİT RAPORUM VAR

Lise 4 notlarım ve sorumluluk durumu:

BU SINAVDAN YARALANABİLİYORUM SANIRIM?

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, tek dersten başarısızlığı nedeniyle ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan son sınıf öğrencilerinin başarısız olduğu dersten sınava alınmaları talimatı verdi.

Bakan Dinçer, yayımladığı "Tek Ders Sınavı" genelgesinde, ortaöğretim kurumlarının 2010-2011 eğitim-öğretim yılı başarı durumları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılan değerlendirme sonucunda, az sayıda da olsa son sınıf öğrencilerinin tek dersten başarısızlıkları nedeniyle mezun olamadıklarının tespit edildiğini bildirdi.

Genelgeye göre, ilgili yönetmelik hükümleri gereğince eylül ayında gerçekleştirilen sorumluluk sınavları ile 28 Temmuz 2011 tarihli genelge doğrultusunda yapılan sınavlardan sonra tek dersten başarısızlığı nedeniyle ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan son sınıf öğrencilerinin başarısız dersinin hangi sınıfa ait olduğuna bakılmaksızın valiliklerce belirlenecek tarihlerde sınava alınacaklar.
    16.09.2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürekli Dizi -- 21 Eylül 2011; 20:32:35 >

• banned from school
  • Hangi lisedesin bilmiyorum ama parayla geçebilirsin sanırım.

Ayrıca bu kadar önemli sınavın saatini nasıl yanlış alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSword -- 15 Eylül 2011; 21:15:41 >
  • Blog yazacağına ders çalışsaydın keşke.
  • rapor almayı denemedin mi?
  • Alttan 6 dersin varsa kaldın demektir geçmiş olsun
  • 5 ders alttan nasıl oluyor anlamadım. En fazla kaç dersten sorumlu geçiyorsunuz. Ben 2 diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanqa bhen de 84.5 la takdiri kçrdmmmm

<ergen stayla>
  • 3 dersim vardı sağolsunlar 2'inden geçtim . Sen okula uğra üstünde dursunlar
  • 9.sınıfta 3, 10 , 11 ve 12.sınıflarda 2 zayıf bırakarak sorumlu geçersin.
    Orta öğretim hayatın boyunca (Bu 4 senede alttan bırakabileceğin ders sayısı Maksimum 5) yani 9.sınıfta 3 zayıfın varsa 10.sınıftada
    2 zayıfın geldiyse ve Ortalama yükseltme Sınavlarında veremediysen 11.sınıfta alttan ders bırakma hakkınız olmuyor.
    @DarkSmellMen 6 zayıf olduguna göre kaldın demektir dostum. Parayı bas sağlık ocağından geçmiş tarihe rapor al

Edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 15 Eylül 2011; 21:44:04 >
  • Heralde sistem değişti kardeş önceden 2 dersten kaldın mı sınıf tekrardıydı bu sayı artmıştı heralde. Müdürün yanına babanla birlikte git tekrar konuşun ama müdürün karşısında efendi bir şekilde dur etkisi olabilir. Öyle şu hocanın şuçuydu filan deme.
  • Tanıdık doktor falan varsa dostum rapor al hayatını kaydırma git bi sağlık ocağına hastayım ayağına içerde doktorla konuş halinden anlayacaktır anlamazsa bi turuncu göster ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

quote:

Orijinalden alıntı: Gitarist®

3 dersim vardı sağolsunlar 2'inden geçtim . Sen okula uğra üstünde dursunlar

Bana mı gıcıklar anlamıyorum. Aynı okulda 3 sene üst üste sınıfta kalan çocugu görmezden geldiler. Aynı kişi bir de meslek lisesinde 2 yıl kaldı ve keyfine okulu bıraktı. Bu gibi şeyler oluyorken 1 ders yüzünden hayatım mahvolacak

Parayı bastırmadım ben , çalıştım 45-48 le geçtim veya geçirdiler bilmiyorum. Lakin üstünde durmazsan kimse bi tarafına takmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Benim o kadar zayıfım var ama siz şimdi kavgacı serseri okulu takmıyormuş falan diye düşünüyorsunuzdur. Ama öyle bişey yok ben çeşitli hastalıklar geçirdim diye bu durumdayım yani hiçbir hocayla falan sorunum yok suçlamamda ama ne olacak bilmiyorum.

Kardeş ister serseri ol o yüzden derslerden kal istersen çalıştın ama yapamadığın için kal ben 2 durumda da sana aynı öneriyi yapardım. Efendiysende efendi gibi görün serseriysende efendi gibi görün yani sadece efendi görün dik başlılık yapma çünkü her şey orada müdüre bağlı gider hoca ile konuşur arayı bağlar. Benim edebiyat dersi bir ara zayıf gelecekti müdür yardımcı ile aram iyiydi konuşmuştu hoca ile. Dil ve anlatımdan bütün sınıf kaldı demişsin örneğin bu durumda sorun sizde değil hocada oluyormuş. Bütün sınıfta sorun olursa durum farklı olabiliyormuş.

• rahmetli babamın bir sözü vardı .ikile .ikile .ikmeyi öğreneceksin diye sabır eder sebat edersen azda çalışırsan geçersin merak etme sıkma canını
  • kader kardeşim bu kaderinde varsa yapacak birşey yok bak bu memlekette çok okuyan para kazanmıyor çok torpili olan kazanıyor iş buluyor hayatını düzene sokuyor
  • Ben tek dersi veremedim tamı tamına 72 krediyle kaldım bi fark yok ama müdürle konusmanızı tavsiye ederim
  • Sizin orayı bılmem ama bizim burda lise 4 bitirenlerin kalan derslerını sılıyorlar hocayla aran ıyısıe sorun cıkmaz hocayla konus bıraz acındır kenıdnı
  • üni kazandın mı?
    yoksa salla gitsin kazanmadıysan kalmanın bi önemi yok okumanında.
  • Büyük bir ihtimal kitlenir en kötüsüne hazırlan moralini bozma
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.