Şimdi Ara

Lise 4'de Kaldım Gibi ve Daha Önceden 1 Yıl Tekrarım Var :| SSli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ders sana kitlenir öper parçalar diyorum keşke sorumluluk sınavına girebilseydin müdürle konuşma imkanın varsa ona durumu güzelce açıkla
  • ciddiyim ==> eğer lisede 1 ders yüzünden kalsaydım o bırakan hocayı öldürürdüm.
  • Merak etme hocam.hiçbir eğitimci seni bu durumda yarı yolda bırakmaz.Son sınıfta kimsenin kaldığını görmedim şuana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Yarın herşey belli olacak

Git konuş , böyle buralara yazmakla birşey elede edemezsin.
    Hocaya git anlat durumu gerekirse Anneni felan götür duygusal bir anlatım bitirebilir.
  • İkide bir 1 ders yüzünden hayatım mahvolacak diyorsunda zaten notlarına bakarsak senin düzgün bi üniversiteye girmen mucize sayılır.Sen hala neyin hayatından bahsediorsun

Bırak okulu git bi işe başla.Sonra okulunu dışardan bitir bence.
  • Şaka maka bende bu yıl 1 dersten kalıyordum. 2 sini verdim çok şükür yoksa sinir krizi geçirirdim Allah muhafaza

Sende git babanı götür veya parayı bastır sene heba olmasın.
  • Lise 4 karnende sınıf tekrarı veya örgün eğitim hakkı bitmiştir gibisinden birşey yazıyorsa okuldan atılmışsın kardeş geçmiş olsun.Ancak açık liseye geçip sadece 6 dersini vererek sınıfı geçebilirsin.
  • Rusvetle gecebilirsin
  •  Lise 4'de Kaldım Gibi ve Daha Önceden 1 Yıl Tekrarım Var :| SSli
  • bence tekrar müdürle konuşun, işi bilen birisini götür yanına müdür sisteme girerek sorumlu dersini kaldırabilir veya puanını yükseltip geçti şeklinde gösterebilir.
  • quote:

Lise 4'de Kaldım Gibi ve Daha Önceden 1 Yıl Tekrarım Var :| SSli

Arkadaşlar bundan yararlanabilirim galiba

Yararlanamassın.
  • Yararlanırsın. Kanun senin için çıkmış gibi. İyi oldu benim de dersim vardı
  • Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Yararlanamassın.

Neden? Tek dersten kaldım bende

Bu kağıttan aldın mı.
  • Bence kalırsın. Bütün bir yılın konularını bir sınavda soruyorlar ve sorulan sorular gerçekten zor kalem oynatamassın umarım hocalar yardım eder yoksa yapabileceğin hiç birşey yok hatta ders çalışsan bile yapamıyacağına bahse girerim.
  • quote:

Bilgisi olmayanlar yazmasın arkadaşlar.

Daha önce biyolojiden girmiştim sınava eğer lafın banaysa. Sınavdan geçmemin nedenide hocanın yardım etmesi olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DLdssk -- 21 Eylül 2011; 20:03:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DLdssk

quote:

Daha önce biyolojiden girmiştim sınava eğer lafın banaysa. Sınavdan geçmemin nedenide hocanın yardım etmesi olmuştu.

Tamam şimdi susabilirsin

Buna sen mi karar veriyorsun.
  • Rüşvet vericeksin
  • quote:

quote:

quote:

Tamam şimdi susabilirsin

Adama bak, yardım etmeye çalışıyor şu cevaplara bak hele Dostum sen liseyi bitirsen ne olacak, ne faydası olabileceğini düşünüyorsun. Askere gidicem gelicem hiçbişey olamıcam diyosun, zar zor lise mezunu olunca ne olunuyo söyle de millet okumasın boşuna

• http://www.meb.gov.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DLdssk -- 21 Eylül 2011; 20:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

quote:

quote:

Tamam şimdi susabilirsin

Adama bak, yardım etmeye çalışıyor şu cevaplara bak hele Dostum sen liseyi bitirsen ne olacak, ne faydası olabileceğini düşünüyorsun. Askere gidicem gelicem hiçbişey olamıcam diyosun, zar zor lise mezunu olunca ne olunuyo söyle de millet okumasın boşuna

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.