Şimdi Ara

Lise 4'de Kaldım Gibi ve Daha Önceden 1 Yıl Tekrarım Var :| SSli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

quote:

Orijinalden alıntı: Jeneratör

Rüşvet vericeksin

Onu geçtik bu tek ders sınavından yararlanabilirmiyim?

Rüşvet verirsen yararlanabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rüşvet vericeksin

Onu geçtik bu tek ders sınavından yararlanabilirmiyim?

Rüşvet verirsen yararlanabilirsin

Rüşvetlik durumu geçsek girebilirmiyim sınava merak ediyorum.

Elbette onlar bu işin uzmanı zaten. Sıkıştır sen müdüre 500 kağıt o sana sıanva girmiş gibi gösterir. Hemen geçecek kadar sınav kağıdını fullersin. ve o dersten geçersin.

• geçmiş olsn ne diyeylim :)"
  • Eğer sınava girersen soruları hazırlayacak kuruldan olan bir öğretmenden ders almaya çalış.. O olmasa bile eskiden kurulda olmuş birinden al.

Bide ne olursa olsun hocanın verdiği çıkacak yerlere çalış ben bu sene 2 sınava girdim dil anlatım ve edebiyat (edebiyat acayipp kazıktı eserler yazarları falan tamamen yılın başından ezbere dayalı sordular..) iki derstende okul birincisi oldum sınavda ama 2 hafta tv bile izlemedim ve hiç çıkacak soru verilmedi ama çıkabilecekleri az çok tahmin ediyorlar..

Birde geniş bir kalemlik bulup bol bol kopya yaz ezbere dayalı olanları.. hocasına göre değişir ama çoğunluğu kopyayı görse bile bişe demiyor kurtarma sınavı diye.. Tahta kalem kullanıp üzerine iğne ile kısaltmalarda kazıyabilirsin..
  • quote:

Bu durumu yaşayan tek kişi ben miyim?

bu durumu yaşasan ne yazik ki tek .... sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 22 Eylül 2011; 4:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

quote:

İnşallah sende onun yaşadığı hastalığı yaşarsın bu duruma düşersin sanada sonra böyle salak derler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quickly001

quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

quote:

İnşallah sende onun yaşadığı hastalığı yaşarsın bu duruma düşersin sanada sonra böyle salak derler..

"Sorumluluk sınavı saat 8deymiş ben 12'de biliyordum o günde sınav var diye 7de uyanmıştım ama saati yanlış almış babam ve sınava giremedim"

bir de adamı savunmazmısın bana.Bu kadar önemli sınavı var ama daha saat kaçta olduğunu bilmiyor sonra tek başına gelen benmiyim diyor.Benimde anlatmak istediğim demek ki kimse onun kadar sorumsuz değil.Bu kadar önemli bir sınavı varken insan niye bababasını yollayıp sınav saatini öğrenmesini ister?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 22 Eylül 2011; 4:34:38 >

• Baban müdüre 500 lira veya bin lira versin cidden problem kalmaz ortada inan bana okullarda rüşvet kol geziyo . Bunu dene ben denemediğim için pişmanım.
  • Benim amca oğlu okuldan şutlandı. Yeni kanunmuş, neymiş. İki yıl sınıfta kalanların örgün öğretim hayatı bitiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Benim amca oğlu okuldan şutlandı. Yeni kanunmuş, neymiş. İki yıl sınıfta kalanların örgün öğretim hayatı bitiyor

O kanun öylede şimdi bizim konu farklı hocam.

Anladım umarım olur, olmazsa da fazla kafayı takma.

Ne yapalım bir oto tamircinin yanına çırak olarak gir veya sokak bakkalına yardımcı poşetleri falan taşırsın sonuçta herkes yüksek okul okuyacak değil ya
  • kaç ggün oldu n'oldu bi iyi gelişme var mı ????
  • Hocam sen bu sene geçsen de o alttaki dersleri vermeden mezun olamazsın. Yani bu sene Şubat ayındaki bütünleme sınavlarında alttaki 5 dersi de vermen gerekir ki (diyelim bu seneyi geçtin) ancak o şekilde diplomanı alabilirsin. Bu arada okuldan atılman içinde üst üste 2 kez kalman gerekiyor. Yani bir 9'da bir de 12'de kalsan öğrenim hayatına devam edebiliyorsun.
  • Abicim senin sınıfta kalman müstehak! Rüşvet işi artık kalktı, her şey her yerden kontrol ediliyor. Sınav notları zaten sisteme girilmiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Alttan 6 dersin varsa kaldın demektir geçmiş olsun

1 ders yüzünden kalırsam o insanlardaki vicdana hayran kalırım. 5 yılda verdigim yol kirasıyla araba alırdım.

Hangi vicdandan bahdediyorsun. Ortada vicdanlık bir durum yok. Çalışıp geçseydin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.