Şimdi Ara

Lise 2'de Yabancı Dil Seçtim Nasıl Ettim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese benden çay Ortalamam 2 puanla tutmuyordu edebiyattan girdim ve ortalamayla direk geçmiş oldum...
    İkinci sene Yabancı Dil bölümünü seçtim, sizinde önerilerini alayım dedim.
    İngilizceyi seviyorum ve öğrenmek istiyorum, ne kadar sürede tam olarak öğrenirim( konuşma, konuşulanı anlama gibi)

• Birden fazla etkene bağlı. Daha kısa sürede konuşabilecek seviyeye gelmek istiyorsan İngiliz hocaların ders verdiği özel kurslarda eğitim görmen bu süreci hızlandırır. Ayrıca basitleştirilmiş İngilizce hikayelerden sürekli yanında bulunduracağın kelime kartlarına, İngilizce dubljlı filmlerden dinlediğin müziklere, internette yaptığın aramaları İngilizce yapmaya kadar ne kadar yaşamının içine sokarsan öğrendiğin yabancı dili, o kadar çabuk öğrenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _memet

Birden fazla etkene bağlı. Daha kısa sürede konuşabilecek seviyeye gelmek istiyorsan İngiliz hocaların ders verdiği özel kurslarda eğitim görmen bu süreci hızlandırır. Ayrıca basitleştirilmiş İngilizce hikayelerden sürekli yanında bulunduracağın kelime kartlarına, İngilizce dubljlı filmlerden dinlediğin müziklere, internette yaptığın aramaları İngilizce yapmaya kadar ne kadar yaşamının içine sokarsan öğrendiğin yabancı dili, o kadar çabuk öğrenirsin.

Sizdemi lisede yabancı dil sınıfında okumuştunuz, benim kuzenim süper lisede okumuştu 24 saat yabancı dil mii ne varmış dedii ( benide kandırıyor olabilir anlamadım ) onun şuanda hiç ingilizcesi yok, bende yabancı dil sınıfını seçtim 8 saat yabancı dil var ama ben ingilizceyi ögrenmeye istekliyim.
    Şimdi onun 24 saat miş yabancı dili benim 8 saat , 3 yıl o sınıfa gitcem nasıl olur :) ( anlatamadım gibime geldi ama ) =)

• Evet, ben de yabancı dil bölümünde okudum, biz de 8 saat İngilizce görüyorduk.
    Haftada 24 saat yabancı dil görüp İngilizce bilmemek ancak heves ile istek ile açıklanabilir. Bizim sınıfta da İngilizce'yi 2 ile geçip mezun olanlar vardı (hatta çoğu öyleydi), öyle bir ihtimal de var.
    Hocaların da kötü çıkması, bir şey öğretememesi ihtimali de zayıf değil. "Eee, ne faydası kaldı yabancı dil bölümünde olmanın" dersen: dersler lokmotif görevini görür. Sen her hafta neleri çalışıyor olman gerektiğini dersler sayesinde görür ve aksatmadan çalışır, bir de üzerine ykarıdaki mesajımda belirttiğim tarzda ek çalışmalar yaparsan öğrenmemen için hiçbir sebep yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _memet

Evet, ben de yabancı dil bölümünde okudum, biz de 8 saat İngilizce görüyorduk.
    Haftada 24 saat yabancı dil görüp İngilizce bilmemek ancak heves ile istek ile açıklanabilir. Bizim sınıfta da İngilizce'yi 2 ile geçip mezun olanlar vardı (hatta çoğu öyleydi), öyle bir ihtimal de var.
    Hocaların da kötü çıkması, bir şey öğretememesi ihtimali de zayıf değil. "Eee, ne faydası kaldı yabancı dil bölümünde olmanın" dersen: dersler lokmotif görevini görür. Sen her hafta neleri çalışıyor olman gerektiğini dersler sayesinde görür ve aksatmadan çalışır, bir de üzerine ykarıdaki mesajımda belirttiğim tarzda ek çalışmalar yaparsan öğrenmemen için hiçbir sebep yok.

Teşekkürler

• Eğer kendini verir pratik yaparsan kurs yardımıyla 1 yıla kalmadan çok rahat iyi derecede öğrenirsin. Ben 2 aydır şirinevlerde justenglish'e gidiyorum, derslere yabancı hocalar giriyor normal ders dışında her hafta speaking etkinlikleri düzenliyorlar. Ben çok faydasını gördüm bunların dışında günlük ingilizce alt yazılarıyla birlikte filmler de izleyebilirsin. Sözlerini takip ederek ingilizce şarkılar dinleyebilirsin. Ama kurs şart yoksa okulda öğrendiğin pek işe yaramaz.
  • Ben de dil sınıfında okuyorum, lise 3'e geçtim. Eğer ilgin ve yeteneğin bu yöndeyse tabi ki en doğru olanı yaptın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de dilciyim, eğer ilgin varsa çok eğlenirsin. Güzeldir dil okumak...
  • bende yabancı dil seçtim bu sene.13 kişi olcak galiba.bizim okulda son 3 senede derece yapmış 6 kişi var.hocalar iyi diye düşünüyorum yabancı dil le ilgili baya bi konferans yaptılar yılsonu.
    bence çok iyi yapmşsın.ingilizcede sürekli tekrar yapmak ve istek gerek.
  • Bende keşke dili seçseymişim diyorum da lisede dil bölümü yoktu. Fakat güzel bir seçim olmuş. Bizim yayla komşumuzun kızı da dil bölümünden mezun oldu. Çukurovada okuyor. Son sınıfa geçmiş olması gerek. Okulda iken özel ders veriyor kendi parasını kazanıyor şuanda Amerika'da wat ile gitmiş.
  • İngilizceyi full bilip hem konuşup hemde konuşulanı anladığım zaman ne gibi meslekler yapabilirim

Üniversitede İngilizce öğretmenliği okuyup İngilizce öğretmeni olmak istemiyorum, İngilizce öğretmenliği diploması olunca şirkete falan girerim diye düşünmüştüm, ne gibi meslekler yapabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.