Bildirim
Lineanın üretimi duruyor yakında .
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Umarim birdahaki araclari daha orantili olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alan belliydi zaten alip sirket araci yapiyodu çoğu. Yakiti iyi, parça sıkıntısı yok ve ucuz vurdum mu canini acitmaz. Ayrica linea diyip geçmemek lazim tamam konfor yonunden cok kotu bi arac olabilir ama motor olarak ayni seyi soyleyemem hem az yakiyo hem performansli...
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
Hocam aynen bende bundan yakındım , neredeyse tüm modellerini mındar eden Fiatın bu satış politikası acımasızca eleştirdim.
Ama eleman yapacak birşey yok yeni bir model gelecek diyor oda ottimo olacak sanırım . Tam net bir bilgi yok henüz. -
quote:
Orijinalden alıntı: obmann
Alan belliydi zaten alip sirket araci yapiyodu çoğu. Yakiti iyi, parça sıkıntısı yok ve ucuz vurdum mu canini acitmaz. Ayrica linea diyip geçmemek lazim tamam konfor yonunden cok kotu bi arac olabilir ama motor olarak ayni seyi soyleyemem hem az yakiyo hem performansli...
Konforuda iyi bence fazla bir beklentisi olmayanı üzmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: net w
quote:
Hocam aynen bende bundan yakındım , neredeyse tüm modellerini mındar eden Fiatın bu satış politikası acımasızca eleştirdim.
Ama eleman yapacak birşey yok yeni bir model gelecek diyor oda ottimo olacak sanırım . Tam net bir bilgi yok henüz.
Ottimo guzel ama bak. Onu begendim. Arkadan alfaya benziyor yalniz. Olsun guzel yinede. Umarim sedan versiyonunu ayrica duzenlerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
o değil de C sınıfı mı D sınıfı mı oluyor Linea -
quote:
Orijinalden alıntı: Lincolnn
o değil de C sınıfı mı D sınıfı mı oluyor Linea
fiat C diyor, bizim foruma bakarsan B bile degil -
quote:
quote:
quote:
Ama eleman yapacak birşey yok yeni bir model gelecek diyor oda ottimo olacak sanırım . Tam net bir bilgi yok henüz.
Ottimo guzel ama bak. Onu begendim. Arkadan alfaya benziyor yalniz. Olsun guzel yinede. Umarim sedan versiyonunu ayrica duzenlerler.
Eleman türkiyede en fazla satan arac diyor , Beklentimizi fazlasıyla karşıladı tam zirvede bırakacak diyor (tabi yersen).
Şöyle bir durumda var ottimo bir kere filo ve şirketlerin aracı degil gibi , biraz spor sevenler için tasarlanmış .
Zaten bu saatten sonra fiat yeni arac cıkartırken filoları ve şirketleri asla gözardı edemez bu da demek oluyor ki fazla da beklenti içerisine girmemek lazım.
-
Yakın dediğiniz 3-4 sene mi ,3-4 senede bir tum arabalar degisiyor zaten
Bu kasa 2007de çıktı. Seneye kasa değiştirecek. 2015 sonunda...
Duyanda linea değilde başka bi aracı anlatıyomuşsunuz gibi geldi. Motorun ne performansı var ne spor ruhu ne yaptınız la BMW mubarek. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Eleman türkiyede en fazla satan arac diyor , Beklentimizi fazlasıyla karşıladı tam zirvede bırakacak diyor (tabi yersen).
Şöyle bir durumda var ottimo bir kere filo ve şirketlerin aracı degil gibi , biraz spor sevenler için tasarlanmış .
Zaten bu saatten sonra fiat yeni arac cıkartırken filoları ve şirketleri asla gözardı edemez bu da demek oluyor ki fazla da beklenti içerisine girmemek lazım.
Orasi kesin zaten. Kim birakir bu pazari. Ama en azindan biraz dizayna dikkat etseler yeterli olacak. Fiat denince sirket araci geliyor aklima. Bunu kirmalari lazim. Ottimoyla belki olabilir. Bekleyip gorelim.
-
kalitesiz olabilir ama tasarım olarak sembolden çok çok daha iyiydi. -
Albea nın da üretimi yok ama halen en tutulan araçların başında geliyor, sıkıntı yok yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: ANIL-D
Yakın dediğiniz 3-4 sene mi ,3-4 senede bir tum arabalar degisiyor zaten
3,4 Senede sadece kasa degişiyor, biz bir modelin tamamiyle üretimden kalkmasından bahsediyoruz. -
Arkadaş sen neyi yorumluyosun ben yazılanlara cevap veriyorum istersen yukarıdan aşağıya bi oku yazılanları ona göre cevap ver. Performans olarak 1.6 HDİ bi bir ünite var rakiplerinde. Yakıt olarakta 1.5 DCİ var karşısında sen neye göre yorum yapıyosun. Ayrıca direksiyon başına geçip geçmediğimi veya kaç yaşımda olduğumu nerden bilip yorum yapıyosun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tacox
Albea nın da üretimi yok ama halen en tutulan araçların başında geliyor, sıkıntı yok yani.
Evet ama sıfır alacaklar için dezavantaj , ikinci el için pekde problem degil zaten. -
Kalite olarakta Yeni Symbol'dende iyi bir araç.
Bir cok arabaya bindim ama linea nin sagnon koltugu hep sirtimi agritmistir. Durusu ve nispeten de ic tasarimi guzel ama benim gozumde 30binden fazla verilmez ki enistem kasim ayinin basinda 39bine 15bin km bi linea aldi. Onunla ayni fiyatlarda accent blue larda alabiliyordu.
Neyse ben 40binlirayi linea ya baglayacak kadar zengin degilim...
Benzer içerikler
- araba düz gidiyor direksiyon yamuk
- mtv ödenmeden muayene yapılır mı
- motor yağını üstten çekmek
- trafik cezası ödedim ama ödenmemiş görünüyor
- ford focus titanium x ile titanium stil arasındaki fark
- araç muayene ihalesi ne zaman
- 2024 araç satış rakamları
- dünyanın en hızlı arabası
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- byd yeni model
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X