Şimdi Ara

linea ve clio grand tour?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 32 bine kadar yüksek model ve dizel araç bakıyorum.Linea bir çok yönden mantıklı fakat tipini içim almıyor.clio 3 grand tour düşünüyorum.Ancak parça konusunda alım satam yapan arkadaşım grand tourun kaporta parçasını ve bir çok parçasını bulamazsın dedi.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio1.6 -- 14 Şubat 2015; 12:10:10 >

• Lineanın parçası daha kolay bulunur.. normal cliodan 10 tane görüyorsam grand tourdan 1 tane görüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardim arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linea daha iyi olur, yakıtı parçası bakımı üzmez, bagajı da iyidir
  • Linea hocam.
    Yakıtı, parça bulunabilirliği ve parça fiyatları açısından sıfır sıkıntı çekersiniz.

• Clio nun hangi parçası bulunmuyormuş saçmalık tamamen, bence clio yu almak daha mantıklı hertürlü memnun kalırsın.

• Sizin ihtiyaçlarınıza bağlı. Eğer aile boyu tatile çıkıyorsanız, eşyanız bol oluyorsa Clio. Onun haricinde yakıt tüketimleri parça fiyatları yakın birbirine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUZUKİ GRAND VİTARA 3 KAPI
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Lineanın parçası daha kolay bulunur.. normal cliodan 10 tane görüyorsam grand tourdan 1 tane görüyorum.

Fazla görünmeyle araç seçilirmi, eskiden şahinde çok görünüyordu.

• Tek kapı clio kullanıyorum parça sıkıntısı komedi sini ilk defa duyuyorum. Bu araçlar yerli üretim bu lafı söyleyen şaka ypmis herhalde. Arka diz mesafesi hariç clio lineadan üstün bir araç. Bir kere motoru daha performanslı yakıt kafa kafaya gelir yada farkedilmeyecek kadar fazla çıkar. 125binkm 6 senedir kullanıyorum 5 kuruş masraf etmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Clio nun hangi parçası bulunmuyormuş saçmalık tamamen, bence clio yu almak daha mantıklı hertürlü memnun kalırsın.

Hocam araç clio grand tour.clio degil o yuzden sıkıntılı oldugu söyleniyor.tipi çok çirkin olsa da sanirim tercihim linea olcak

• Linea'nın parçası daha kolay bulunur tabi ki fakat Clio GrandTour'un çoğu parçası normal Clio ile aynıdır zaten. Olmayanların da zor bulunacağını sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Lineanın parçası daha kolay bulunur.. normal cliodan 10 tane görüyorsam grand tourdan 1 tane görüyorum.

Fazla görünmeyle araç seçilirmi, eskiden şahinde çok görünüyordu.

Ama şimdide piyasada çok şahin var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palio1.6

quote:

Clio nun hangi parçası bulunmuyormuş saçmalık tamamen, bence clio yu almak daha mantıklı hertürlü memnun kalırsın.

Hocam araç clio grand tour.clio degil o yuzden sıkıntılı oldugu söyleniyor.tipi çok çirkin olsa da sanirim tercihim linea olcak

Seçim senin tabiki ama clio hb ile %90 aynı zaten, linea 1.3 ün motor seside aşırı fazla seni uyarayım.içide dar .

• Grand Tour 3 güzel görünmüyor. Clio 4'ün station wagon versiyonu ilk kez bir B sınıfı station wagonu beğenmemi sağladı. Eğer illa ki ikisinden biri olacaksa Linea derim. 2011 model i30 ya da Brovo da o paraya alınabilir. Kalite olarak ikisini de ezer geçer bu araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Grand Tour 3 güzel görünmüyor. Clio 4'ün station wagon versiyonu ilk kez bir B sınıfı station wagonu beğenmemi sağladı. Eğer illa ki ikisinden biri olacaksa Linea derim. 2011 model i30 ya da Brovo da o paraya alınabilir. Kalite olarak ikisini de ezer geçer bu araçlar.

Dedigim fiyatlara ne bravo ne de i30 var.olsa da 150bini devirmis dizeller.keske olsa tabi.

• Clio grand derim.
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Orda dur hocam kusura bakma her.iki aracida kullanmis birisi olarak linea daha binilesi aractir yol tutusu her nekadar cok guven vermesede linea b ve c segmenti arasinda kalan bi arac oldg icin cliodan yine ustundur,sen bide lineaya bin anlarsn..

• 2 yıla yakın dizel Grandtour Clio kullandık parça sıkıntısı falan yaşamadık
  • Clio diyecektim ama eski kasaymış. Linea tercih edilmeli.
  • Lineayi tercih ederdim aynı kullanımda yakıt farkı olmayacağı gibi vergi bakımından avantajınız olur. Hemde grand tour A göre daha kolay elden çıkarırsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.