Şimdi Ara

SUZUKİ GRAND VİTARA 3 KAPI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu aralar bu araçla ciddi ciddi ilgileniyorum. Özellikle 3 kapılısının tipi ve donanımı bayağı hoşuma gidiyor. Daha önce 1997 yılında yine 3 kapılı bir suzukim olmuştu. Halen memlekette sorunsuzca kullanıyoruz. (Gerçi artık Istanbulda'yım ama) Neyse araç 1.6 motor 109 ps. vvt motor var. donanım olarak da tatminkar. Eskiye kıyasla en önemli fark ise; artık bu araçta arazi vitesi olayını kaldırmışlar. Sürekli 4 çeker olarak çalışıyor. Aracın liste fiyatı 43000 YTL en son 41.500 YTL'ye bırakıyorlar bu fiyata birde park sensorü hediye. Evet arkadaşlar ne dersiniz bu araba için? Yorumlarınızı bekliyorum...

• hoşuna gittiyse al yakışıklı araba.
  • suzuki son çıkardığı arabalarla baya tutuldu
    swift fln alan çok tanıdığım oldu...

bu arabayla ilgili pek bi bilgim yok ama sınıfındaki arabalar içinde vitara nın fiyat performans olarak tercih edilebilecek bi araç olduğunu okumuştum...
  • aşırı güzel bir araç. tipine hastayım. sorentoya tercih ederim. bence hiç durma al. alıncafotoları ve izlenimleriniide koymayı unuttma.
  • mükemmel al hemen.
  • Eyvallah Arkadaşlar Araç hakkaten çok hoş. Gösterfeler optiton. Radyo&CD ve yol bilgisayarının aydınlatması kırmızı. Ayrıca dijital klima falan bayağı hoş. Tek kötü yanı bagaj. Ancak dik konumda 1 bavul 1 küçük çanta sığar. Gerçi bizde 2 kişiyiz. Çocuk falan da yok, idare ederiz diyorum.
    Yalnız arkadaşlar ikinci el harbiden bitmiş. Bilenler bilir, bende 2004 307 1.4 HDı var. Araba daha 16.000 km'de full, kazasız, sigarasız alarmlı falan. Şu ana dek en yüksek fiyat 25.000 YTL. O da Peugeot ile takas yaparsam. Yani araba değiştirmen için hakkaten alacağın arabaya aşık olman falan gerekiyor. (aşkın gözü körmüş ya)

• Cok yakar o ya Bence benzin yetismez. 4x4 Surekli (gerci vvt kullanior ama ) benim fikrim Tuketim nasil Test surusune ciktiniz mi .

8-11 arasidir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 15 Ocak 2006 11:48:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabadan beklentilerin, yüksek ama kompakt olması, çok aşırı yakmaması, tipinin modern olması ve birazcık da arazi kabiliyeti ise idealdir derim, konsolu bence sınıfındaki çoğu modelden daha güzel (başta CR-V)

Ama 4x4 olması şart değil diyorsan ben sana o fiyata çok yüksek donanımlı C segmenti araç almanı öneririm, ama daha önce de 3k suzuki kullandım demişsin, memnun kaldıysan yeni kasa da yerinde bir tercih olur, ama kapı kollarını boyat siyah veriyolar
  • Hadi ya, arazi vitesini kaldırmıslar mı... Low yok ozaman... Arazi gezisi yapmayacaksan daha iyi bir arac yok zaten... Cok iyi bir tercih...
  • Arabayla yolda kaldığımda yanımdan bi araba durmuştu, sonra beni çarşıya kadar bırakmıştı.. Çok teşekkür ettim.. Beni götüren araba vitaraydı otamatik vitesi vardı.. bilmiyorum o günden baya sempatik gelmişti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: balkesli

Eyvallah Arkadaşlar Araç hakkaten çok hoş. Gösterfeler optiton. Radyo&CD ve yol bilgisayarının aydınlatması kırmızı. Ayrıca dijital klima falan bayağı hoş. Tek kötü yanı bagaj. Ancak dik konumda 1 bavul 1 küçük çanta sığar. Gerçi bizde 2 kişiyiz. Çocuk falan da yok, idare ederiz diyorum.
    Yalnız arkadaşlar ikinci el harbiden bitmiş. Bilenler bilir, bende 2004 307 1.4 HDı var. Araba daha 16.000 km'de full, kazasız, sigarasız alarmlı falan. Şu ana dek en yüksek fiyat 25.000 YTL. O da Peugeot ile takas yaparsam. Yani araba değiştirmen için hakkaten alacağın arabaya aşık olman falan gerekiyor. (aşkın gözü körmüş ya)

Hocam çok bile vermişler

Tabii malum 2. el durumu bize nakit lazımdı satılığa çıkardık , 0 gibi arabama millet ölü fiyatı veriyor, yani adam gidiyor 500ytl 1000 ytl ucuz diye 100binde 150binde araba alıyor ki harap bitmiş... Ya bir aracın kaç km yaptığını tavana bak anlarsın...Araç tertemiz, al hayır duası et 5 yıl arkana bakma ama yok... Bu millete müstahak biz de satmaktan vazgeçtik... Tavuklarıma kümes yapacam kuş gribi kapmasınlar, gene de düşük fiyata vermem...

Ayrıca sen dizelden geçersen 1.6 Vitaraya baya bi fark edecek kötü olur senin için çok yakar... 4çekiş araba baya baya yakıtı fazla olacaktır fabrika verielri kaç? 300binden aşa yakmaz...

• Şiddetle tavsiye ederim benim arkadaşımda 93 model 3k vitara var arazide traktörden farksız...
  • valla güzel bi araç.git düşünmeden al.fiyat çok iyi.ama biraz fazla yakabilir.yani bize göre fazla seni bilemem ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

valla güzel bi araç.git düşünmeden al.fiyat çok iyi.ama biraz fazla yakabilir.yani bize göre fazla seni bilemem ama.

bence okdar yakmaz. 1.6 motor sonuçta
  • Dostum aracın arazi vitesini kaldırmışlar demişsin ama sadece 3kapılıda kalkdı 5 kapılıda düğmeler kanalıyla yapılıyor, 3 kapılının arazi performansı çok düşük bilgin olsun, bu arada eski kasa vitara kullananlar varmı?
  • bende 2004 vitara 3 kapı var.kesinlikle çok memnunum.2 senedir servis yüzü görmedim.km de 300 bin civarında yakıyor.biraz fazla ama cipin rahatlığına değer.buyuk konuşmayayım ama bundan sonra artık arabaya binemem.buyuk ihtimalle bundan sonraki aracım yeni grand vitara olucaktır
  • evet tanıdık suzuki bayiinde 3 kapı var 2. el, satılma sebebi çok yakıt gideriymiş, haberin olsun..............
    selamlar..........
  • BENCE DE VİTARA GUZEL ARAÇ AMA OFF-ROAD PERFORMANSINI BİLMİYORUM AYRICA İÇİ RAV-4 KADAR KALİTELİ DEĞİL.
  • 3 kapılısı çok ufak.bagaj yok gibi birşey.
    o paraya honda hr-v alabilirsin.yok kasası eski diyorsan yine o paraya full yeni kasa daihatsu terios alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 23 Mayıs 2006; 0:25:52 >
  • yeni kasa suzuki vitara 3 kapı kullanan veya alan var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.