Şimdi Ara

Linea tjet test sürüşü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: okyaypay

anlayıp dinlemeden , denemeden kılıç çekenlerden hala test görüşlerini bekliyorum
    ya hala kulanılmadı , yada kullanıldı ve bana hak verildi :)

Arkadaşım senin yorumunun neresine hak versin millet?

5-6 bin devirden önce ölü dedin arabaya. 1.6 atmosferikler için ne düşünüyorsun bu durumda? Yeni Civic mesela?

Yol tutuşla alakalı konunun uzmanları referans gösterilen araçlarla aynı demiş. Donanım olarak zaten çok iyi. Satış rekorları kıran Meganeda daha ESP yok. Fren mesafesi 37 m. 0-100 km/h 9.2 sn. Bunlar kişiden kişiye değişecek veriğler değil.

Ben yol tutuşunu limitlerine kadar test etmedim ama sınıf ortlamasının altında kalmayacağı muhakkak.
  • quote:

anlayıp dinlemeden , denemeden kılıç çekenlerden hala test görüşlerini bekliyorum

Bence ya kullanılmadı yada kullanıldı ve senin düşüncelerin ciddiye alınmadı.
    Palio hiç değilse parasını hakeden araba demişsin, benim eski arabam Palio'ydu.İkisinide kullanan biri olarak Linea'nında verilen parayı Palio kadar (hatta daha fazla) hakeden bir araba olduğunu düşünüyorum.
  • ben test sürüşü yapmadım, test binişi yaptım Plastik kalitesi bana çok kötü gelmedi. Aracın yan genişliği hakkaten az ama çok da problem değil. Göstergeleri beğenmiyorum beyaz beyaz ama o da sorun değil.
    Bi de sürmek lazım tabi.
  • ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

quote:

Arkadaşım senin yorumunun neresine hak versin millet?

5-6 bin devirden önce ölü dedin arabaya. 1.6 atmosferikler için ne düşünüyorsun bu durumda? Yeni Civic mesela?

Yol tutuşla alakalı konunun uzmanları referans gösterilen araçlarla aynı demiş. Donanım olarak zaten çok iyi. Satış rekorları kıran Meganeda daha ESP yok. Fren mesafesi 37 m. 0-100 km/h 9.2 sn. Bunlar kişiden kişiye değişecek veriğler değil.

Ben yol tutuşunu limitlerine kadar test etmedim ama sınıf ortlamasının altında kalmayacağı muhakkak.

evet turbo bir araç performansı beklerken bana 1.6 performansını verdi , turbo bir benzinli için ölü demek benim için.

civic ile ilgili düşüncelerim honda bölümünde var

aynı uzmanlar 9.2 sn olan veriyi 10.3 olarak ölçmüş (aşağı yukarı atmosferik bir 1.6 değeri ) eee kime inancaz şimdi , zaten yol tutuş konusunda referans ne o da belli değil :), ama benim bildiğim 99 dan beri bu sınıfta referans focustur , eğer bu araba focus gibi yol tutuyorsa bu araçla her şart altında her pistte , herhangi bir focusla kafa tutmaya hazırım :) , lineanın direksiyonunda peter solberg olsun isterse :)

megane konusunda haklısın , o da parasını hak etrmeyen bir model bence ama daha iyi yol tuttuğu kesin .

hem başka bir konu daha var
    nedir bu marka savunucukluğu, araçların iyi yanlarını zaten herkez biliyor, reklamlarda dergilerde çıkıyor söyleniyor, beğenmediğimiz yerleri söyleyince
    yadırganıyor , forumun amacı marka reklamı yapmaksa bilmem , bana göre değil o zaman , ama şurayı açıp okuyan bir kişi hiç olmazsa almayı düşündüğü araç hakkında az çok bir fikir edinir , dikkat çekilen yerler aklında kalır , kendi test bile yapsa gözünden kaçırmaz ,

işin ilginci en başta " evet yaaa kullandım , çok güzel olmuş , fiat olayı bitirmiş, çok konforlu ve kaliteli bir araba olmuş , mercedes gibi mübarek" desem hiç bu kaadar tepki almazdım :) , fiat sever fanatiklerinde arkadaşı oluverirdik hemen
    zamanında sahibi olduğum her arabayı bile yerden yere vuran ben malesef bu yapmacık cümleleri kuramıyorum , bırakınız onu bu işi para için yapan dergi editörleri yapsın .

hani dersinki "yahu arkadaş tamam da biraz abartmamışmısın , turbolu arabaya ölü demişsin " anlarım sebebini açıklarım ama yooook direkt kılıçlar çekilip savaş başlar , peki hadi siz savunun sevgili fiatınızı benden bu kadar linea ile ilgili söyleyecek başka bir fikrim yok . ben para verip bu arabayı almam .

• 0-100 ü 10.3 sn olarak ölçülmüş ve bir çok 1.6 araç lineayı geçer demişsin peki bahsettiğin diğer araçların 0-100 değerlerini kaç sn ölçmüşler baktın mı dur sen zahmet etme ben söyleyeyim. golf fsi 11.5 sn , a3 13.5 sn , focus 11 sn , hyundai coupe 11.5 sn , astra 11 sn , leon 12 sn , megane 13.3 sn

valla ben lineadan daha iyisini göremedim, hatta linea birçoğuna da fark atmış, bence lineayı 1.6 araçlarla değilde 1.8 2.0 larla karşılaştır derim.

0-100 değerleri böyle eğer roll yani esneme dersen hiç bulaşma derim 206nm torku ile 1.6 hiç mi hiç şansı olmaz

1.4 turbo 120 hp 206 nm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeNNis__ -- 4 Kasım 2007; 19:19:36 >
  • Fiat için test sürüşü başvuracak vaktim olmadı, ben de plastik kalitesini anlamak için evin önünden bir Linea taksi çevirdim.
    Şimdi bu kalite kime göre neye göredir? Şahin'e göre iyi olduğu söylenebilir ama kaliteli demek için taksicilerin biraz daha para kazanması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeNNis_the_seme

0-100 ü 10.3 sn olarak ölçülmüş ve bir çok 1.6 araç lineayı geçer demişsin peki bahsettiğin diğer araçların 0-100 değerlerini kaç sn ölçmüşler baktın mı dur sen zahmet etme ben söyleyeyim. golf fsi 11.5 sn , a3 13.5 sn , focus 11 sn , hyundai coupe 11.5 sn , astra 11 sn , leon 12 sn , megane 13.3 sn

valla ben lineadan daha iyisini göremedim, hatta linea birçoğuna da fark atmış, bence lineayı 1.6 araçlarla değilde 1.8 2.0 larla karşılaştır derim.

1.4 turbo 120 hp 206 nm

:)

sıft muhalefet olmak için yazıyorsunuz
    aşağı yukarı aynı ne demek ???

elalem 1.4 motora turbo koyunca 8 sn civarına iniyor , hikayeler anlatmayın bana ne demek istediğim gayet anlaşılır , boşuna saptırmayın .

• ama öyle bana muhalefet için yazıyorsunuz demekle bitti mi yani şimdi

1.4 150 hplik motoruda var fiatın onunla 8 sn ye inmiş

eğer o da kesmezse grande punto abarth ss 1.4 180hp
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeNNis_the_seme

ama öyle bana muhalefet için yazıyorsunuz demekle bitti mi yani şimdi

1.4 150 hplik motoruda var fiatın onunla 8 sn ye inmiş

eğer o da kesmezse grande punto abarth ss 1.4 180hp

e onları denemedim ki
    gelsin bi deneyelim tabiki güzelse güzel deriz,
    benim fiata kıllığım olduğunu mu sanıyosun
    aksine fiat iyi şeyler yaptıkça seviniyorum , hem biz yapıyoruz hem rekabet kızışıyor hemde insanlar hak ettiği kaliteyi görüyor diye

bravo nın resimlerden tipini beğendim sadece kapı kolları yan kapı çizgisine denk getirilse daha iyi olurmuş aşağıda kalmış bence, daha gelmeden bana haber verirler randevulaşırız zaten , ilk test izleniimini bendebn duyarsın buradan merak etme

Linea tjet test sürüşü

bu arada hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullandırsın , söylesene siparişi verdiğini bi hayırlıolsun dileyelim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 4 Kasım 2007; 19:48:06 >

• eheheh eyv sağoalsın, allah cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin
  • Patron bende test ettim ama palioya göre kıyas yaptım.Hatta konum kitlendi seninkinide kitlerler birazdan.Yoksa ayrımcılık olur.
  • bu arada arkadaşlar 25 ekim-30 kasım 2007 arasında linea t-jet test edip çekilişe katılanlar arasından 1 kişiye 2008 model linea t-jet emotion verilecekmiş.
    haberiniz olsun.
    ben bir daha test edeceğim.
  • 2 kere test edince hepsi iptal ediliyomuş bilgisayar taraafından , gidin annenize falan test ettirin bari.
  • quote:

2 kere test edince hepsi iptal ediliyomuş bilgisayar taraafından , gidin annenize falan test ettirin bari.

anneye gerek yok!
    2 kere de arka arkaya test etmicez çünkü ilk testi taa geçen mayıs ayında yapmıştık.
    arada baya bi zaman farkı var.
    saygılar.
  • bence 1.4 t-jet'i 1.6 performans versin ama 1.4 kadar az yaksın diye yapmışlar.
  • Linea emotion hediye haa.. hemde T- jet...
    Acil test etmek gerek...gerçi bizde şans yok....gökten altın yağsa bizim kafamıza taş düşer...

Birde şu bayiiler pazar günü test imkanı tanısa.....
  • arkadaslar bisey soracam size plastik kalitesi kotu derken neyi kastediyorsunuz. plastikler konusunda cok fazla bilgi sahibi olmaniz gerekir ki bu cumleyi kullanasiniz. gorunus itibari ile soluyorsaniz bunun kalite ile alakasi yoktur. plastik kalitesi uzun yillar sonra deforme olmuyorsa esnekligini kaybetmisse yada gunete kaldigi zaman sekiz oluyosa yada ne bileyim cok fazla koku yayiyorsa konusulacak bir konu. gorunus olayi ise tamamen tasarimdan gelen kaliplarla ilgili bir olay ve kalite ile deil estetikle ilgili bir olay. zaten aracin ilk yili 2-3 yil icinde butun eksikleri giderilir ve daha duzgun hale gelir. ilk sene cikan araclarda genelde her zaman degisiklikler yapilir zaten piyasanin yorumlarina gore bukadar abartilacak bir mesele deil.
  • beymen ile metroda satılan 20 liralık takımların kumaş farkını anlamak için tekstil mühendisi olmaya gerek yok , Türk insanı kaliteden anlar alimallah
  • quote:

beymen ile metroda satılan 20 liralık takımların kumaş farkını anlamak için tekstil mühendisi olmaya gerek yok , Türk insanı kaliteden anlar alimallah

Türk insanı fiyat&performans dan da iyi anlar.

linea kalitesiz bir üretim değil.

uzun yıllar kullanılabilicek bir araç.

bende 98 model palio var.sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.