Şimdi Ara

Lincoln bizi unutmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brezilya Kupası finalinde Palmeiras ile karşılaşan ve ilk maçı 2-0 kaybeden Coritiba'da ikinci maçın hazırlıkları başladı.

Mücadeleyi görsel bir şölene de çevirmeyi planlayan Coritiba'da Green Hell (Yeşil Cehennem) adını verdikleri ve saha içerisinde yeşil renklerin ağırlıklı olduğu bir lazer şovu planlanıyor. Gösteri için yeşil-beyazlı ekibin formasını giyen eski Galatasaraylı Lincoln'un da katkıda bulunduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili Radio Banda B'ye konuşan Lincoln; "Bu şovu Galatasaray'da görmüştüm ve ne kadar harika olduğunu anlamıştım. Coritiba'da da buna yardımcı olacağımı söyleyerek bu partinin bir parçası olmak istedim" sözlerini kullandı.

'Green Hell' teknolojisi için yaklaşık 140 ışık ve 60 duman makinesi kullanılacağı ifade edildi. Coritiba taraftaları da bu gösterinin düzenlenmesi için kendi aralarında organize olarak para toplamaya başladı.

• _____________________________
    Galatasaray 2022-2023
    #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• Bu adam A.Sezgin yüzünden gitti Aah aah kalsaydı neler olurdu kim bilir... Hücuma bakın be:

Lincoln Elano
    Keita Baros Arda (Kewell)

Yemin ediyorum gol makinasına dönerdik..

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • Lincoln Reyis

Orijinalden alıntı: World So Cold

Bu adam A.Sezgin yüzünden gitti Aah aah kalsaydı neler olurdu kim bilir... Hücuma bakın be:

Lincoln Elano

Bu adamı gönderen Sezgin değil Üstünel'di.Bir önceki sezondan kavgalılardı.Lincoln'ü gönderip 10 numarayı Arda'ya verme projesi Üstünel'in bu takımdaki en büyük hatası.

Japonca-İngilizce Freelance Tercüman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ralf_Jones

quote:

Bu adam A.Sezgin yüzünden gitti Aah aah kalsaydı neler olurdu kim bilir... Hücuma bakın be:

Lincoln Elano

Bu adamı gönderen Sezgin değil Üstünel'di.Bir önceki sezondan kavgalılardı.Lincoln'ü gönderip 10 numarayı Arda'ya verme projesi Üstünel'in bu takımdaki en büyük hatası.

Benim bildiğim kadarıyla Lincoln takımın Almanya kampına gitmiş fakat A.Sezgin resmen kovmuştu adamı. Hatta ondan sonra da bilerek kendini geziyor diye yakalatmıştı.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi

• ne adamlar harcadık bu zamana kadar

Lincoln Elano

hala hatırlarım Fenerle büyük çekişme içindeydik ilk 8 maç onlarda bizde galibiyet üstüne galibiyet alıyorduk her maç 4-5 atıyorduk.(az para kazanmadım bu maçların sayesınde =10. haftada derbi var sonra ne olduysa takım çok fena yalan olmuştu

If you have real paradise for gangsters, see ya there

• Halı saha maçlarında hala bu adama özeniyorum ya. Beyaz formamız vardı ya, arkasında LINCOLN yazanından bulsam bir tane hiç düşünmeden alırım.

Öyle hayranıyımdım ki, bazen okunu çıkarır, anahtarı kalemi falan arkadaşım istediğinde sağa bakıp solumdan atardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • Topal
    Lincoln Elano
    Keita Baros Arda

Hey yavrum beee zamanın kadrosuna bak millet şimdi bu kadronun benzerini kurmak için çırpınıyor maşallah.

Galatasaray & Arsenal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Topal
    Lincoln Elano
    Keita Baros Arda

Hey yavrum beee zamanın kadrosuna bak millet şimdi bu kadronun benzerini kurmak için çırpınıyor maşallah.

kewell, baros, lincoln, keita, arda hatta bir ara dos santos ve jo da vardı o kadrodaki en büyük yanlış hücum hattında bu gibi oyuncular varken orta sahada sanırım ayhan mustafa sarp gibi oyuncularla oynadık. savunmadaki sabri ve serveti de söylemeye gerek yok.

tam anlamıyla şişhane kebap deyimiydi takım. o kadrodun orta sahasında selçuk savunmasında ujfa gibi oyuncular olsaydı ikinci avrupa kupası gelebilme ihtimali vardı. hamburgu eleyecekken meirayı satıp stopere kewellı koymaları da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: geberexplorer

quote:

Topal
    Lincoln Elano
    Keita Baros Arda

kewell, baros, lincoln, keita, arda hatta bir ara dos santos ve jo da vardı o kadrodaki en büyük yanlış hücum hattında bu gibi oyuncular varken orta sahada sanırım ayhan mustafa sarp gibi oyuncularla oynadık. savunmadaki sabri ve serveti de söylemeye gerek yok.

tam anlamıyla şişhane kebap deyimiydi takım. o kadrodun orta sahasında selçuk savunmasında ujfa gibi oyuncular olsaydı ikinci avrupa kupası gelebilme ihtimali vardı. hamburgu eleyecekken meirayı satıp stopere kewellı koymaları da var.

Aynen hocam. Kalecimizde De Sanctisti sanırım. Defansta Sabri-Servet-Meira-Balta

Şu kadroyu biraz karıştırsak şimdi

-------------Muslera----------
    --eboue--semih--ujfa--balta
    --------Melo-----Selçuk------
    --Keita-----Lincoln----Arda--
    -----------Elmander(king)---

Of be şuraya bakkk

Galatasaray & Arsenal

• sonuç olarak o kadronun hücum hattı bana göre Türkiye ligine gelmiş en iyi hücum hattıydı. ancak klişe laf çok doğru bu bir takım oyunu. şu anki kadromuz o kadar renkli değil ancak daha bir takım gibi, çünkü dengeli diyebiliriz. tabi ben öyle bir hücum hattını şimdiki kadroda görmek isterim en azından iki futbolcu

lincoln de felipe elano misimoviç gibi öğütme makinesi ülkemizden kovulup-kaçıp gittiler. biz bu kafayla daha çook sabriyi mustafa sarpı izleriz.
  • İyi savunma hattı ve idare eder bir hücum hattıyla başarıyı yakalayabilirsin ama süper hücum hattı ve mahalle takımı savunmasıyla rezil olur dönersin. O dönemde şahane bir hücum hattımız vardı ama savunma evlere şenlik olduğundan harcanıp gittiler.

Bir ihtimal daha var.
  • neymiş bu adamın karaktersizliği merak ettim.

karakter sahibi olsaydı diyerek resmen hakaret ediyosunuz, ve ceza sebebi değil mi bu ?

quote:

Orijinalden alıntı: geberexplorer

quote:

Topal
    Lincoln Elano
    Keita Baros Arda

Aynen hocam. Kalecimizde De Sanctisti sanırım. Defansta Sabri-Servet-Meira-Balta

Şu kadroyu biraz karıştırsak şimdi

-------------Muslera----------
    --eboue--semih--ujfa--balta
    --------Melo-----Selçuk------
    --Keita-----Lincoln----Arda--
    -----------Elmander(king)---

Of be şuraya bakkk

Ujfanin yerine yerli kaliteli stopere 5-10 degeri neyse veririz takim super olurdu,altyapidanda bir kac genci cikartirdik.Merak ediyorum şu kadroyu imparatora verseydik takim ruhu,ozguveni oluşsaydi neler olurdu.3-4 sene transfersiz bile giderdi bu takim.Ama yonetim hatalari,sertlikler cok oldu.Teknik direktor kendini oyuncularla yoneticilerle kiyaslamasaydi cok daha iyi konumdaydik suanda.Gecmise bakip hayal kurmakta guzel ama artik herkes akillandi bence.Bazi oyuncular yillarca kadroya oturdu Muslera,Eboue,Semih,Melo,Selcuk,Hakan,Elmander.Hepsi en az 4-5 sene daha oynar.Gereken tek sey bunlarin alternatifi ve eksik bolgeleri tamamlamak.Benim gordugum onemli eksikler;yerli stoper,sag sol kanat ve yardimci forvet.Yedek klubeside kalitelilesti Umut,Dany,Necati,Caglar,Ceyhun gibi adamlar belki cok ustduzey degil ama hepsinin katkilari cok olacaktir.Bunun yaninda engin gibi emre colak gibi hirsli yetenekli yerlilerimizde var.Eksiklerimizi kapatirsak ki insallah kapatacagiz ben sampiyonlar ligini hayal gormuyorum.Rubin Kazan Barcelona gibi bir takimi en formda doneminde yenebiliyorsa bizde basarabiliriz.Yada Napoli Chelseayi evinde 3-1 yenebiliyorsa yada Basel Manchester'i eleyebiliyorsa.Bazi arkadaslar cok zor goruyor bunlari ama destekle,yetenekle, dayanismayla,saygiyla kendi evinde Barca'yida yenersin Realide,Chelseayide yenersin hatta cikar sampiyon ligini kaldirirsin.Bu zor ama imkansiz degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.