Şimdi Ara

Ligimiz Ve Kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki takım aldı başını gidiyor...Daha 6-7 haftadan geride kalan 3.takıma 6 puan farkla gidiyorlar....

Sezon basında Rıdvan dahil birçok yorumcunun dediği olacak gibi. İki takım ligi götürebildikleri kadar götürecekler. Dİğer takımlar figüranlık görevi görecek gibi.

Kişisel fikrim böyle bir tablonun kalite acısında kötü birşey oldugu doğrultusunda. Gönül ister şampiyonluk mücadelesi daha çekişmeli ve çok takımının olduğu bir mücadele olsun.

Bilmiyorum gidişat nasıl olacak ama iyiye gitmiyoruz...

çekişip bu 2 takımdan birisinin şampiyon olması lazım, bjk şampiyon oldu 2 gün kutladılar, 3. gün kimse hatırlamadı nerdeyse.

şahsen böyle devam etsin, FB GS den biri alsın götürsün, heyecan istiyosak bu 2 takımın heyecanı da yeter kanımca.

GALATASA|RA|Y
  • La Ligada kalitesiz o zaman 5 haftada 2 takım 15 1 takım 12 puan aldı.3.Takım olan sevillada barça-madridden kopar bir iki haftaya

Ama o ligin herhangi bir takımı bugün Antalyasporun son dakikada yediği golü yese, ligleri falan tatil eder, futbolu unutur başka bir spora konsantre olurlar.
    disruption it would bring with it..
  • bu dediğin ligin kalitesiyle ilgili hiçbirşey göstermez

ligin kalitesi o ligde oynayan oyunculara göre belli olur bana göre. Onu da geçen yıllara oranlarsak hem 3 büüyklerde hem de anadolu kulüplerinde artış söz konusu.

Kalite geçen yıllara göre arttı yani bence.

Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı

Ben yine bir resimle anlatmak istiyorum.
     Ligimiz Ve Kalitesi

cuk
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ligimiz Ve Kalitesi

olmuş ama be

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Ligimiz Ve Kalitesi

Olmadı, daha iyisini beklerdim.

Michael Joseph Jackson
    1958 - ∞

• geçen sene gs ve fb yoktu ama lig kalitesizdi yine, oynanan futbol kötüydü.

iki kötü arasından bir seçim yapmak zorunda mıyız? Öyle ise ben bu seneyi tercih ediyorum.
  • Bu ligde 2 büyük var biri FB digeri GS ..bu hep böyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

Bu ligde 2 büyük var biri FB digeri GS ..bu hep böyle..

Doğru söze ne denir...

Orijinalden alıntı: Chevher

La Ligada kalitesiz o zaman 5 haftada 2 takım 15 1 takım 12 puan aldı.3.Takım olan sevillada barça-madridden kopar bir iki haftaya

İspanyada oynanan futbol ile Türkiye oynanan futbol arasında galaksiler var.Real ve barcelona Türkiye liginde oynasalar herhalde 1 sezonda 200 gol atarlar.

Fenerbahçe ve Galatasaray bu kadro ile İngiltere ya da İspanya ligince mücadele etseler orta sıra takımı olurlar.

Diğer anadolu takımları herhalde 2. ya da 3.liglerde mcüadele ederler. Sanmayın ki durum sadece süper lig için geçerli. 2.lige bakın olmadı 3.lige bile gidin. Futbol falan oynanmıyor oralarda. Ne taktik ne teknik ne de ekipman var. Evet belirli kalitede futbolcular var oynamak isteyenler var ama onlarda bu şartlarda sönmek zorunda kalıyorlar.

Geçen sene şampiyonluğu zorlayan Sivasın su an ki hali birşeyler ifade eder herhalde?

Orijinalden alıntı: mustang

Bu ligde 2 büyük var biri FB digeri GS ..bu hep böyle..

berkay kusura bakma aga dün çok geç geldim eve haber veremedim .... bugün paslaşırız .... bu arada ben tek büyük bilirim büyük rakı

Orijinalden alıntı: serseri

Kimse kimseyi kandırmasın Avrupa işin içine girdiğinde durumumuz rezalet.

Fenerbahçe ve Galatasaray bu kadro ile İngiltere ya da İspanya ligince mücadele etseler orta sıra takımı olurlar.

Diğer anadolu takımları herhalde 2. ya da 3.liglerde mcüadele ederler. Sanmayın ki durum sadece süper lig için geçerli. 2.lige bakın olmadı 3.lige bile gidin. Futbol falan oynanmıyor oralarda. Ne taktik ne teknik ne de ekipman var. Evet belirli kalitede futbolcular var oynamak isteyenler var ama onlarda bu şartlarda sönmek zorunda kalıyorlar.

Geçen sene şampiyonluğu zorlayan Sivasın su an ki hali birşeyler ifade eder herhalde?

Hocam 2. ligi ve 3. ligi takip etmediğim için bir şey söyleyemem ama süper lig takımları dediğin gibi İngiliz liginde oynayabilecek kapasitede değiller. Ama işin birde mali yönüne bakmak lazım.
    İngiltere liginde dönen para süper ligde dönen paradan çok fazladır.
    İyi futbol kaliteli oyuncuyla oynanır. Kaliteli oyuncunun da maliyeti fazladır.
    Ayrıca şöyle bir durumda var. Onların 5'e oynattıklarını bizim lig takımları 7.5 8'e oynatabiliyor. Neden böyle oluyor ikna etmek için fazladan para vermek zorunda kalıyorsun.

• bu iki takımda ingiltere veya ispanyada olsa mali açıdan bakıldığında fenerbahçe yine ilk 3e oynayacak bir takım kurabilir, kaldı ki galatasarayda bunu yapabilecek güçtedir. bu kıyaslama yanlış...
    sezon öncesi türkiye de lider bir takıma gelmek istemiyorum diyen bir futbolcu ispanyada orta sınıf bir takıma koşarak gider, neden? orası İSPANYA,

ligimiz bana göre kaliteli kim ne derse desin, bugün bir antep bir gençler bir ankara bursa dışarıdan çok kaliteli isimleri getirebiliyor,

ligin kaliteli hale gelmesi için diğer klüplerin de maddi açıdan güçlenmesi gerekiyor, zira taraftarı olmaytan klüperin tek geçim kaynaklaı tv reklam ve büyüklerile oynadkları iç saha hasılat tutarları,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.