Şimdi Ara

lifter yani kadehler bozulmuş yardım anlayan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yagı zamanında degıssemde sanırım kalın yag kullanmıslar,lıfter yanı kadehler vuruyor sankı yagsız gıbı calısıyor
    acaba hepsımı degısecek yoksa bazılarımı degısecek ayrıca boyle kullansam ses yapması dısında sorun olurmu
    ayrıca yagı degıssem duzelırmı yada kadeh sesı duzeltıcı sıvılar varmıs onlar ıse yararmı eskı halınemı getırır yoksa sureklımı o sıvıyı kullanmam lazım motor yagına zarar verırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 10 Ağustos 2020; 1:3:15 >

• doldur kadehi usta aşk için dudağa değsin
  • Hocam marka model nedir aracınızın.
    Lifterler yani yağ iticiler araştırdığım kadarıyla lifter üzerindeki yağ kanallarının tıkanması sebebiyle bu sesi yapıyomuş. Açılıp temizlenmesi gerekirmiş.
    Youtube da anlatan birisi var baya detaylı anlatmış ordan bakabilirsin. Güzelce temizlenirse değiştirmeye gerek yok. Çünkü bozulabilen bi parça değil.
  • www.hepsiburada.com
    Liqui Moly Subap Lifter Kadeh Ses Kesici Katkısı 300Ml 1009 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/liqui-moly-subap-lifter-kadeh-ses-kesici-katkisi-300ml-1009-pm-HB00000HZ7LF

bu katkı işe yararmı dahada bozmasın sökmek masraflıymıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

doldur kadehi usta aşk için dudağa değsin
    Kahkaha attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı satıp üstüne masraf yaptığın parayı eklersen on numara araçlar alırdın. sat kurtul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen sene galerici 5 bin tl kari begenmedi yoksa degisiyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU RÖNTGENDEN ANLAYAN VAR MI ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hyunda eralarda genel problem olur genelde ama aracin ilaçi 5w30 kaliteli yağ ile gözersin umut ediyorum,katki tavsiye etmem kullandigin yaği markayi değiştir olmadi lifterler değişicek başka care yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.